Марая,
колко си права в по-горния капсулован пост
очаквах да има много Сатурнови промени - все пак говорим и за деликатна точка асц.

(после ще го видим тоз Сатурн, колко много знае като мине през Плутон и Юпитер), но чак цели светоусещания - закостенели и дългогодишни схващания, които са набивани в канчето.

пък и претендирам за отличник на класа - често когато Сатурн ми засяга точка от радикса почти доброволно се оставям

така е от както се човъркам в асто де....

не, че доброволното лягане на операционната е по-малко болезнено или по-лесно, но когато го има и вътрешното желание нещата не са чак сиви
все повече сменям и някои остарели разбирания за астрологията - например до скоро бях убедена, че Венера в 4-ти дом е затворена в къщата си, но сега по-скоро съм на мнение, че където й да отиде тя може да създаде свой дом

но да се върнем към темата.
все си задавам въпроса какво адже бе в този живот ме прави най-най-най и стигам все до едно място Свободата Санчо, и независимостта - как мога да преодолея не приятните условия, свързани с 1-4? - пари. Как мога да съм спокойна за пети дом пак парички

Как мога да реализирам северния си рак? пари

няма да изброявам...
може би за това казват, че човек съзрява след 30-та си (класическото 33), поотупан от квадратури, брулен от опозиции, събарян от куинкоси, подхлъзван от лъскави тригони - опит

та какво мислите са уп. на 2-ри дом в първи? и тъй като скорпион има и марс за урпавител той е в 11?