Здравей Гост

Парите в радикса

• 75 Отговора
  • 14683 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Парите в радикса
« Отговор #15 -: Юли 11, 2011, 10:45:13 pm »
а как тълкувате управителя на 2-ри дом съвпад с МС и в секстил с управителя на 5 и 8 ми.. ?
на пръв поглед изглежда добра позиция, но на практика не знам.. малко ми е абстрактна тази област...  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Юли 11, 2011, 10:48:17 pm »
а как тълкувате управителя на 2-ри дом съвпад с МС и в секстил с управителя на 5 и 8 ми.. ?
на пръв поглед изглежда добра позиция, но на практика не знам.. малко ми е абстрактна тази област...  ;D

Пари от творчество..., с вложени тайни и дълбоки послания...Парите могат да се получават и от работа с деца , банкови и финансови институции.... ::)

« Отговор #17 -: Юли 11, 2011, 10:48:52 pm »
Зависи и от есенциалния му статус, не само от акциденталната позиция и аспектите.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #18 -: Юли 11, 2011, 10:56:27 pm »

Пари от творчество..., с вложени тайни и дълбоки послания...Парите могат да се получават и от работа с деца , банкови и финансови институции.... ::)

да, тук си точна 100%  ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #19 -: Юли 12, 2011, 08:14:20 am »
Марая,
колко си права в по-горния капсулован пост :)
очаквах да има много Сатурнови промени - все пак говорим и за деликатна точка асц.  ;) (после ще го видим тоз Сатурн, колко много знае като мине през Плутон и Юпитер), но чак цели светоусещания - закостенели и дългогодишни схващания, които са набивани в канчето. :) пък и претендирам за отличник на класа - често когато Сатурн ми засяга точка от радикса почти доброволно се оставям :) така е от както се човъркам в асто де....  ;D не, че доброволното лягане на операционната е по-малко болезнено или по-лесно, но когато го има и вътрешното желание нещата не са чак сиви :)

все повече сменям и някои остарели разбирания за астрологията - например до скоро бях убедена, че Венера в 4-ти дом е затворена в къщата си, но сега по-скоро съм на мнение, че където й да отиде тя може да създаде свой дом :)

но да се върнем към темата.
все си задавам въпроса какво адже бе в този живот ме прави най-най-най и стигам все до едно място Свободата Санчо, и независимостта - как мога да преодолея не приятните условия, свързани с 1-4? - пари. Как мога да съм спокойна за пети дом пак парички :) Как мога да реализирам северния си рак? пари :) няма да изброявам...

може би за това казват, че човек съзрява след 30-та си (класическото 33), поотупан от квадратури, брулен от опозиции, събарян от куинкоси, подхлъзван от лъскави тригони - опит ;D

та какво мислите са уп. на 2-ри дом в първи? и тъй като скорпион има и марс за урпавител той е в 11?

« Отговор #20 -: Юли 12, 2011, 08:47:57 pm »

та значи е добре ако имам у11 във втори дом?  ;D
A при мен е обратното - у2/Луна/ е в 11, но е в квадратура с Юпитер и със Слънцето. Ха, къде са ми милионите?  ;)
Цитат
и стигам все до едно място Свободата Санчо
в тази връзка - една любима песен http://www.youtube.com/watch?v=diYAc7gB-0A

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #21 -: Юли 12, 2011, 08:57:23 pm »
а де при все че луната ми прави хубавичък тригон към Юпи (брех и бонус да има)  ;D ;D

всъщност нали парите според дадена дейност се търсят 2-ри от съответния дом.
например ако искам да печеля (не само да работя) от журналистика, издателство, писане.. гледам 2 от 3-ти т.е. пети? или 2 от 2-ри от 9-ти (ако все пак имаме амбиция за медия) гледаме какви аспекти правят управителите, къде попадат? логично ли е

но независимо какъв е бизнеса, за да се печели си трЕбе и добър мерк - гъвкав, не традиционен, омаен, комуникативен! (все пак всичко е стока, а тя се продава)
после трезвеност, аналитичност и упоритост - Сатурн!
имаме нужда и от някакъв късмет - (все пек не е излишен) Юпитер
има нужда от усет - Луна
.... още? има разбира се ;)

« Отговор #22 -: Юли 13, 2011, 02:29:56 pm »
моите пари винаги са в движение, не умея да трупам и заделям.
колкото повече имам, толкова повече харча, а когато нямам се чувствам доста тегаво.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #23 -: Юли 13, 2011, 03:19:08 pm »
          А малко разсъждения върху ситуацията Меркурий управител на 2-ри дом и на трон в дома в тригон към управител на 8-ми + силно положително аспектиран Сатурн в 5ти? Според мен тук потенциалът тепърва ще се разгръща познавайки лично човека, чиято е картата

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #24 -: Юли 13, 2011, 03:50:57 pm »
          А малко разсъждения върху ситуацията Меркурий управител на 2-ри дом и на трон в дома в тригон към управител на 8-ми + силно положително аспектиран Сатурн в 5ти? Според мен тук потенциалът тепърва ще се разгръща познавайки лично човека, чиято е картата

Като управител на Дева или Везни....

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #25 -: Юли 13, 2011, 04:21:25 pm »
         Като управител на Дева, а като добавим и AC лъв и Слънце на трон в лъв в първи картинката се дооформя  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #26 -: Юли 13, 2011, 04:26:32 pm »
         Като управител на Дева, а като добавим и AC лъв и Слънце на трон в лъв в първи картинката се дооформя  ;D

Звучи много обещаващо.... ;D , Всеки аспект към управителя на 8-ми дом е показател за добро ползване на чужди енергии в това число и пари....А когато м/у управителя на 2-ри и 8-ми има добър аспект е сигурно , че човек ще има пари и ще разполага с добри средства...,как обаче ще ги използва , зависи от знака и планетите във 2-ри/8-ми....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Юли 13, 2011, 05:46:50 pm »
И още нещо много важно...,освен домовете сигнификатор на парите са Венера , Юпитер и Лилит....

« Отговор #28 -: Юли 13, 2011, 05:55:30 pm »
лилит ми е във везни, съвпад с марс.
венера в близнаци
юпитер в дева.
пари наготово рядко съм получавала, все ми се налага сама да си ги изкарвам.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #29 -: Юли 13, 2011, 06:05:50 pm »
лилит ми е във везни, съвпад с марс.
венера в близнаци
юпитер в дева.
пари наготово рядко съм получавала, все ми се налага сама да си ги изкарвам.

Това са естествени сигнификатори все пак...,ако нямат общо с темата свързана с парите...то търсим управителите...на домовете...