Здравей Гост

Парите в радикса

• 75 Отговора
  • 14699 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Парите в радикса
« Отговор #30 -: Юли 13, 2011, 09:00:01 pm »
          Това за Лилит като естествен сигнификатор на парите ми е нов момент, макар че като се замисля може и да има доза логика - Черната Луна е все пак, нормално да има взаимовръзка с материалността  ;D При мен тя е в първи дом и  си квадратира управителя му   :o както и има същия аспект към Юпитер  ??? Еее, то квадратурите и като цяло напрегнатите аспекти за Лилит специално имам мнението, че действат добре  ;D  ;D с уговорката да се има принос и притежателя на картата в тази насока с действието де  :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #31 -: Юли 13, 2011, 09:04:30 pm »
          Това за Лилит като естествен сигнификатор на парите ми е нов момент, макар че като се замисля може и да има доза логика - Черната Луна е все пак, нормално да има взаимовръзка с материалността  ;D При мен тя е в първи дом и  си квадратира управителя му   :o както и има същия аспект към Юпитер  ??? Еее, то квадратурите и като цяло напрегнатите аспекти за Лилит специално имам мнението, че действат добре  ;D  ;D с уговорката да се има принос и притежателя на картата в тази насока с действието де :P

;D По добри са от тригоните...,даааа...Лилит се свързва с парите и материята...Всъщност аз си падам...по всичко след Сатурн.... ;D

http://www.astroseer.net/ тук съм писала за Лилит..... ;) ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #32 -: Юли 13, 2011, 09:34:53 pm »
          Благодаря, вече бях прочел материала, но не пречи пак да го поглеждам някой и друг път  8)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #33 -: Юли 13, 2011, 09:40:06 pm »
          Благодаря, вече бях прочел материала, но не пречи пак да го поглеждам някой и друг път  8)

Ще допиша още няколко /смятам интересни/ неща....Лилит не бива да бъде подценявана...никога.... ::)
Разбира се , че е много важно къде се намира като дом...При мен е в трети дом...в съвпад с Юнона...и една ВЕРИ СПЕШЪЛ.../ние младите майки ;D :-* ,нямаме много време да минем на ИНглиШ/ Прощаваш...нали.... ;D...Та...отплеснах... ;D ;D :P -точката на астрологията....е там...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #34 -: Юли 14, 2011, 09:59:38 pm »
         Интересна ми е ситуацията Лилит съвпад Меркурий в 8-ми, където Меркурий е в заточение в точен секстил към управителя Юпитер, а Луната е на трон във втори  ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #35 -: Юли 14, 2011, 10:02:19 pm »
         Интересна ми е ситуацията Лилит съвпад Меркурий в 8-ми, където Меркурий е в заточение в точен секстил към управителя Юпитер, а Луната е на трон във втори  ???

Ако луната е на трон във втори значи ли , че на к2 имаме рак? ::) ???...Мерка е в стрелец...и какво от това? ;D ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #36 -: Юли 14, 2011, 10:08:32 pm »
         На върха на втори е Рак, да  :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #37 -: Юли 14, 2011, 10:09:31 pm »
         На върха на втори е Рак, да  :P

Стрелчето..нали не е интерсептирано... ;D....мерка на колко градуса е?

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #38 -: Юли 14, 2011, 10:12:40 pm »
         Не е интерсептиран Стрелецът, то шансът затова при моята равнодомна система е...  ;D нали. А не си спомням на колко градуса е, погледнах по-рано картата днес, но за съжаление я нямам в момента  :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #39 -: Юли 14, 2011, 10:17:22 pm »
         Не е интерсептиран Стрелецът, то шансът затова при моята равнодомна система е...  ;D нали. А не си спомням на колко градуса е, погледнах по-рано картата днес, но за съжаление я нямам в момента  :(

Интересна е ...тази карта..Вероятно АСЦ-то е ЛъФско.... ;D....И ако е в първа декада...трепач....
С теб кога ще привършим въпросника...Днес просто се стопих...имах чувството , че съм в Дубай...,липсваше ми камилата...,шейха и кладенеца...иначе всичко беше еднакво.... ;D :P

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #40 -: Юли 14, 2011, 10:19:22 pm »
          Близнаци са си на AC-то отвсякъде :) Ми давай да видим какво остава от въпросничето  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #41 -: Юли 14, 2011, 10:29:28 pm »
          Близнаци са си на AC-то отвсякъде :) Ми давай да видим какво остава от въпросничето  ::)

Много е...

Ето ти още няколко въпроса?

Имаш ли деца? ако да...кога, къде ден , час, месец, година...
Завършено образование...година..месец
Завършено висше...ден , година
След дипломни квалификации...
Родители...,ако са разделени.../при теб мисля , че са...от картата..която видях/ кога?година..месец

Можеш ли още? ;D ::) :-*

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #42 -: Юли 14, 2011, 10:34:11 pm »
         Нямам деца, имам щастливо женени и неразделни родители :) Другото на лична ще го метна :) 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #43 -: Юли 15, 2011, 02:18:10 pm »
         Нямам деца, имам щастливо женени и неразделни родители :) Другото на лична ще го метна :)

О.К.

Няма да питам повече тук...защото въпросите са много лични.... ;D

Да говорим за
« Последна редакция: Юли 15, 2011, 02:46:52 pm от Марая »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #44 -: Юли 15, 2011, 04:05:56 pm »
         Материалността в днешната форма в която е изградено обществото в световен мащаб е неизменна съставна част на формулата за получаване на по-качествен живот ( еее, винаги има изключения  ;D ), но визирам в случая чисто необходимостите над основните житейски нужди без които сериозно би се буксувало в дадени ситуации или с две думи - няма капитал - няма напредък  ;D   ;D
        P.S. Не засягам темата за духовността, там е друга играта  ;D