Здравей Гост

Интригант - даденост или житейски обстоятелства

• 27 Отговора
  • 6728 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Интригата я мразя от дъното на душата си... :( Това да си губя времето в шибани сплетни и простоти...,да се чудя как да си запаля къщата , та да изгори на Вуте плевнята... не е за мен...Аз нямам време и излишна енергия за това...Но...НИЩО ЛИЧНО КЪМ НИКОЙ ОТ СЕГА ПИШЕЩИТЕ И БЪДЕЩИТЕ ПИСАТЕЛИ....Според мен най-големите интриганти са слънчевите Везни и стелиуми там....,както и Рибите....

Имате ли впечатления? Споделете....

за Рибите се съгласявам-абе хлъзгава работа, верятно зависи и от нивото на човек, ама тези с които съм се сблъсквала аз са от този тип....способни са да си съчинят такива невероятни истории злепоставящи другите, в желанието си да се издигнат в нечии очи...дали заради акцентираната дева в моя хороскоп - ама не ми допадат рибите на мен..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
за Рибите се съгласявам-абе хлъзгава работа, верятно зависи и от нивото на човек, ама тези с които съм се сблъсквала аз са от този тип....способни са да си съчинят такива невероятни истории злепоставящи другите, в желанието си да се издигнат в нечии очи...дали заради акцентираната дева в моя хороскоп - ама не ми допадат рибите на мен..

Prosto проекцията на Нептуновите мрежи е невероятна..Неприятното е , че и те самите трудно различават реалността..Между впрочем съвпад на слънце/сатурн е същото...Но за везните просто ти казвам , че съм изумена...А наблюденията ми не са на база 1или 2 карти....

Винаги съм казвала, че в дъното на някоя по-голяма интрижка трябва да стои по една Везничка и една Рибка (като акцентиран знак), а комбинацията Везни/Рак е просто уникална в най-различните си вариации. Нищо лично, просто наблюдения от опита и практиката. :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Винаги съм казвала, че в дъното на някоя по-голяма интрижка трябва да стои по една Везничка и една Рибка (като акцентиран знак), а комбинацията Везни/Рак е просто уникална в най-различните си вариации. Нищо лично, просто наблюдения от опита и практиката. :)

А ЗАЩО? имаш ли обяснение? ??? Аз съм изумена от откритието си? ??? :o

Силен Нептун в съчетание с акцентирани Везни е нещо страшно, особено ако има нещо и в Рак. Близнаците ряпа да ядат.  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
неееее, аз като една везна категорично не съм съгласна с това твърдение....
сериозно, мисля че не е така....
според мен за интриги е нужен някой близнак, а също така и меркурий поставен по подходящ начин за това...
но везни - не..

Казвам ти , че се изумих... ::) ??? Не съм дълбала в подробности.., а това , че ти си Везна далеч не значи , че всички везни са такива...Просто се изумих...Твоя мерк къде беше? ::)

Склонност към интриги при всякакъв тип Меркурий съм наблюдавала, но класацията водят изгорените в аспект с Нептун.

*

Неактивен Alric

• **
  • 51
Силен Нептун в съчетание с акцентирани Везни е нещо страшно, особено ако има нещо и в Рак. Близнаците ряпа да ядат.  ;D

имам силен нептун и акцентирани везни.....
просто това с интригите ми е напълно непонятно.... не го казвам, за да споря, а в чест на истината  :)
така, че това наблюдение според мен не се дължи на добре поставения нептун или на знака везни, трябва да има нещо друго в картата....

Съгласен съм с my_temptation. Иначе и аз имам акцентирани везни и силен Нептун, но не съм изявен интригант (но това е, защото в моята карта Сатурн е по-силен от всичко друго  ;D и явно компенсира ).

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
неееее, аз като една везна категорично не съм съгласна с това твърдение....
сериозно, мисля че не е така....
според мен за интриги е нужен някой близнак, а също така и меркурий поставен по подходящ начин за това...
но везни - не..

Казвам ти , че се изумих... ::) ??? Не съм дълбала в подробности.., а това , че ти си Везна далеч не значи , че всички везни са такива...Просто се изумих...Твоя мерк къде беше? ::)

моя мерк е на 29.50 от дева

Ми за какво говорим Антена...Това е силен анаретен мерк..,нищо общо с везнишки.... ;D

Нямам под ръка някоя карта за пример. В доста интригантски колективи съм работила, но на въпросните колеги не им знам данните, а само по слънчев знак не може да са правят никакви заключения и обобщения.
Но се сетих един бивш колега, тоя наистина беше уникална клюкарка и плетеше интрижки на дребно.  За часа му на раждане малко се съмнявам (имам го от него) - по му отива да е с АС в Риби.

Интересното е, че последната си работа бях принудена да напусна вследствие на умело спретната интрига на същия типаж като този от картата. Нямам предвид сходни астрологични сигнатури, а прилики по излъчване, манталитет... Още в деня, в който постъпих на работа, ме изуми приликата помежду им, опасенията ми се потвърдиха много бързо.

*

Неактивен tanya

• 917

имам силен нептун и акцентирани везни.....
просто това с интригите ми е напълно непонятно.... не го казвам, за да споря, а в чест на истината  :)
така, че това наблюдение според мен не се дължи на добре поставения нептун или на знака везни, трябва да има нещо друго в картата....

Съгласен съм с my_temptation. Иначе и аз имам акцентирани везни и силен Нептун, но не съм изявен интригант (но това е, защото в моята карта Сатурн е по-силен от всичко друго  ;D и явно компенсира ).
И аз имам силен Нептун и съм с АСЦ Риби, но интригите не ме влекат. Предполагам бих умряла от срам, ако попадна в подобна ситуация. При мен също Сатурн е силен. Познавам двама мъже Везни - единия няма нищо общо с интригите, но другия ... има съвпад на Слънце, Луна и Плутон във Везни - страшен двуличник

*

Неактивен tanya

• 917
Исках да ви попитам - кои са показателите за хомосексуалност в хороскопа? Понеже познавам няколко гейове - почти всички са интриганти. Между другото единия е Риби, други двама - Везни  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
еййй набедихте ги пак :)
имам асц. Везни, и Луна в риби, Нептун хъм не е сред най-недостойните в радикса, но клюки - то дори най-редовно хората ми връчват разни компромати, с които буквално мога да спекулирам, но никога не ми се е случвало - е да понякога съм се заканвала, че на еди кой си ще му извадя кирливете ризки, но на практика не си спомням да се е случвало - обичам проблемите с конкретен човек да се решават face to face

Но смятам, че при човек, който винаги се стреми да злепостави, дискредитира и апострофира по някакъв начин колегите си, има заложена тенденция да се въвлича и в интриги.

« Последна редакция: Юли 12, 2011, 01:15:14 pm от Марая »