Здравей Гост

Мъжете си падат по тройки с жени

• 12 Отговора
  • 4092 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Мъжете си падат по тройки с жени
« -: Юли 12, 2011, 02:30:50 am »
Ми .., няма такъв който да откаже.... ::) ??? Не съм чула , не познавам такъв....Защо е така ? Кое ги кара да мечтаят...Убедена съм , че дори и в еротичните им фантазии тройката присъства.... ;D Но защо предпочитат жените в тройка.., а не мъжете... ;) ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Мъжете си падат по тройки с жени
« Отговор #1 -: Юли 12, 2011, 01:31:51 pm »
Добре де , защо по тройки само със жени? ::)
От вчера си го мисля....Психологически проблем ли е или? ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Юли 12, 2011, 01:40:07 pm »
не мисля само с жени :)
мъжете сякаш искат да опитат от всичко по много  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юли 12, 2011, 01:43:52 pm »
Не съм имала такова неприлично предложение... :-[ :-[ ;D...,но за тройки с жени....многократно....И винаги съм се чудила защо.... ???

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #4 -: Юли 12, 2011, 02:08:45 pm »
аз съм имала няколко пъти предложения за такова нещо от жени, не от мъже...  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юли 12, 2011, 02:19:51 pm »
аз съм имала няколко пъти предложения за такова нещо от жени, не от мъже...  ::)

Интереснооо...и аз , но и от мъже и от жени... ::)....

Кое е причината? ::) Къде се крие тоя феномен в натала? ::)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #6 -: Юли 12, 2011, 02:33:54 pm »

Интереснооо...и аз , но и от мъже и от жени... ::)....

Кое е причината? ::) Къде се крие тоя феномен в натала? ::)
Абе да кажа аз едно обяснение елементарно- понякога човек търси разнообразие във всички свои "навици"... Дългосрочният монотонен секс на никого май не допада и всеки си търси вариант, обаче някои благодарение на това се оказват безвъзвратно като изгубена ракета в космоса.Все пак мисля, че най- здравият адреналин е секс, основан на дълбоко емоционална връзка, независимо краткотрайна или дълготрайна. ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юли 12, 2011, 02:50:07 pm »
Божеее, ей сега разбрах , че една мацка с двама мъже му се викало руска тройка.... ??? :o , а един мъж с две мацки - шведска тройка.... ;D ;D ;D

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #8 -: Юли 12, 2011, 03:00:06 pm »
Божеее, ей сега разбрах , че една мацка с двама мъже му се викало руска тройка.... ??? :o , а един мъж с две мацки - шведска тройка.... ;D ;D ;D
Аха, така е ;D интересно българската каква би била... :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юли 12, 2011, 03:02:40 pm »
Защо тройката е мечта за всеки мъж?

С този въпрос и молба за уточнението какъв е все пак вида на тройката, се обърнахме към трима мъже. Всеки от тях е представител на три различни възрастови групи: на 20-годишните, 30-годишните и 40-годишните. Ето гледните им точки:

20-годишният
Естествено, че мечтаната тройка е мъж с две жени. Защо ли? Ами най-малко заради разнообразието. Сексът с две жени е като секс с една жена, но умножен по две. Какво толкова странно има?

30-годишният
Двама мъже – една жена също би ми било любопитно, но естествено предпочитам тройка с две жени. Ами мръснишко е, перверзно е и затова е много привлекателно.

40-годишният
Бих участвал и в двата вида, стига да е тройка. Но, много ясно че мечтата на мъжа е за секс тройка с две жени. Всичко е въпрос на съзнание. Нещо като забранено, нещо като необичайно, затова и толкова искано. Но всъщност, защо да е необичайно. При животните как е съвсем естествено мъжкият да заплоди няколко женски, които чакат нетърпеливо реда си. Та така като си следя мисълта, се питам що пък да е тройка, а не четворка, петица и т.н. Освен главното мъжко оръдие имам две уши, уста, пръсти на краката. Найс, а?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Юли 12, 2011, 08:01:13 pm »

:P българската - има ги в Интернет (латексови са)... да ме извиняват мъжете, но повечето са  ::):confuse3:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Юли 12, 2011, 08:33:55 pm »

:P българската - има ги в Интернет (латексови са)... да ме извиняват мъжете, но повечето са  ::):confuse3:

:haha: :haha:, за жалост е така....Но...,ноооо....мммм....има и железни...рядко но ги има.... :P

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Юли 12, 2011, 08:42:09 pm »
има разбира се, ако не са те как ще се направи обобщение, но масата се вълнуват от ракийка с или без мезе, шампионата, мезе, бира, шампионата, колко съм им наедрели стомасите, мезе, какъв неудачник съм, мезе, и пропуснах мезе и ракийка  :'( и забравят, че всяка една жена независимо колко е еманципирана и стабилна и можеща все пак е едно малко момиченце