Здравей Гост

Уранова опозиция или кризата на средната възраст

• 14 Отговора
  • 8488 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Да поговорим за нея.... :)

Тя започва около 5* преди точния аспект опозиция на  транзитния Уран към наталния....Силно електризирано време в живота на всеки.

Чакам , го с нетърпение този период, при мен Уран е У7, така, че предполагам ще го ударя на живот  ;D ;D ;D ;D ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Чакам , го с нетърпение този период, при мен Уран е У7, така, че предполагам ще го ударя на живот  ;D ;D ;D ;D ;D

Не се знае...,по принцип Уран е непредсказуем...,да не се завържеш отново...с някое въженце... ;D ;)

*

Неактивен Nova

• 304
Грешка, У7:  :-\, но в 4
« Последна редакция: Юни 20, 2011, 03:26:28 pm от Nova »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
При мен пък е У4 и вече предусещам какво ще ми се случи :-\

Добре дошла! ;D

Давай...,споделяй какви са предчувствията.... ::)

*

Неактивен Nova

• 304
Едно усещане- драстични промени в партньорството, дома и работата, обвързани ще са, като гледам замесените домове в картата си и по интуиция :P

Не се знае...,по принцип Уран е непредсказуем...,да не се завържеш отново...с някое въженце... ;D ;)

Както дойде, аз съм свикнала да се подифицирам в движение  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
С Уран малко трудно....,при негов аспект може да се събудиш и на северния полюс... :P ;D

ГолЕм дивак е..., ама много го обичам....

С Уран малко трудно....,при негов аспект може да се събудиш и на северния полюс... :P ;D

>:( >:( >:( >:( >:( :-\

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net

теория на НЕВЕРОЯТНОСТИТЕ хе-хе, когато ми пъплеше през Луната просто и идея си нямах утре къде ще се озова :) неочаквани ситуации, неочаквани хора, събития, срещи :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
На мен в момента ми аспектира нодалната ос...,междувременно е в апликиращ тригон към меркурий...Ти как би тълкувала? ::) ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
На мен в момента ми аспектира нодалната ос...,междувременно е в апликиращ тригон към меркурий...Ти как би тълкувала? ::) ;)

ти можеш ли да предвидиш Уран?  ;D че ще има нещо ново ясно, че ще е свързано с аз-другите също :)

а за меркурий - хи-хи знам ли нещо хубаво, свежест, мисловна, нови възприятия, идеи, начин на изразяване :) - аз лично възнамерявам, но чак догодина да добавя още една диплома, разбира се ако не дойде кръчмаря и не покаже друга сметка - скоро и Слънцата ще са засегнати, при мен прави към собствения гръмо-носец :) после и в седми ще цъфне и върже  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

ти можеш ли да предвидиш Уран?  ;D че ще има нещо ново ясно, че ще е свързано с аз-другите също :)

а за меркурий - хи-хи знам ли нещо хубаво, свежест, мисловна, нови възприятия, идеи, начин на изразяване :) - аз лично възнамерявам, но чак догодина да добавя още една диплома, разбира се ако не дойде кръчмаря и не покаже друга сметка - скоро и Слънцата ще са засегнати, при мен прави към собствения гръмо-носец :) после и в седми ще цъфне и върже  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=n4-hhxmLkU0

И това е по Уран...Идва изведнъж....Късмет... ;D

По принцип аз свързвам планетата Уран с късмета...

Здравейте, това е много шашав момент, някои хора направо изкукват!! Познавам един господин, яко чисти не истинските хора в живота си. Отсвирва негативните, натоварващи кръвопийци и се заобикаля само с позитивни и градивни личности. В общи линии стартира живота си от -1 или -2 ниво. Тегава работа. Карта 1

Карта 2 е на жена, която напуска мъжа си след дълги години психически тормоз, заедно с двете си деца.
« Последна редакция: Юни 21, 2011, 10:39:37 am от BlackBetty »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Във втората карта опозицията е преминала отдавна БлекБети...,но като гледам нодалната ос е аспектирана...

В първата карта...,бягай надалеч от август...до края на годината.... ;) :)