Здравей Гост

Успешни кариери - домове, знаци , аспекти

• 74 Отговора
  • 13856 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
По кои домове съдим за кариерата в хороскопа? Кое е гаранция за успешна кариера?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Успешни кариери - домове, знаци , аспекти
« Отговор #1 -: Юли 13, 2011, 06:34:44 pm »
успеха е много относително нещо...... според мен няма успех и неуспех...

Ако разсъждаваме така..,то в тази връзка мога да кажа , че познавам хора които изградиха кариера и такива , които се бореха да изградят ..но не успяха..В този смисъл за мен има успешна и неуспешна кариера... ;D

Аз лично търся кариерата в земните домове или телец, дева, козирог.....2 , 6, 10-ти....Не мисля , че ако липсва Сатурн в контакт с някой от домовете....то човек би могъл да реализира потенциала.... ::)

« Отговор #2 -: Юли 13, 2011, 06:53:24 pm »
не съм спецалист но си мисля че планети близо до мц са показателни за успешна кариера

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юли 13, 2011, 06:57:41 pm »
не съм спецалист но си мисля че планети близо до мц са показателни за успешна кариера

Да , планетите в зона Гоклен ...особено на МЦ маркират също каква ще бъде участта на кариерата.... ;D

« Отговор #4 -: Юли 13, 2011, 07:02:23 pm »
Цитат
Не мисля , че ако липсва Сатурн в контакт с някой от домовете....то човек би могъл да реализира потенциала....
Тук нещо не схванах, може ли малко повече инфо като за по-назаднали?  :confuse3:

« Отговор #5 -: Юли 13, 2011, 07:31:39 pm »
За Сатурн около МС (и в 10 дом) имам наблюдения, че може да даде и успешна кариера, и тотален провал в професията, често дава обрати.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юли 13, 2011, 08:48:04 pm »
За Сатурн около МС (и в 10 дом) имам наблюдения, че може да даде и успешна кариера, и тотален провал в професията, често дава обрати.

Daaaa..... ::)Интересно защо? ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #7 -: Юли 13, 2011, 09:04:29 pm »
         Според мен и Уран в 10-и не е за пренебрегване по отношение динамиката на събития за развитие на кариерата   :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #8 -: Юли 13, 2011, 09:04:55 pm »
защото сатурн дава и ограничения и трудности и поставен на МЦ, нищо чудно да даде именно това...
а дори и да може да се приеме за успех, със сигурност е бил свързан с трудности перипетии и забавяне.
много е възможно дори това да се случи на един по-късен етап в живота.
а също така сатрун на МЦ може да даде и един възрастен партньор.. , което за някои може и да е успех в социалния статус..
много относително нещо е това кое се приема за успех.. държа си на своето  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юли 13, 2011, 09:06:21 pm »
         Според мен и Уран в 10-и не е за пренебрегване по отношение динамиката на събития за развитие на кариерата   :)

Яяяя...да ти чуя интерпретацията...Щот , аз си го отгеждам точно на МЦ барабар с Плуто... ??? ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #10 -: Юли 13, 2011, 09:17:02 pm »
          Според мен Уран когато е разположен в  10-и дом и особено в съвпад с MC ( при мен е с доста голям орбис този съвпад и може и да не се разглежда като аспект дори) дава един стремеж, устрем към лидерство, по някакъв начин стремеж човек да е начело на стадото. Дава някакъв вид бунтарство съвсем типично за планетата и в тази насока си правя изводи, че може в подчинена позиция или под голям негативен или незаслужен натиск да провокира внезапни действия като напускане на работа, опълчване срещу статуквото  :) Срещал съм възгледа,че Уран в съвпад с MC също така влияе показателно, че човек иска да работи за себе си, да не се съобразява с норми и общоприети правила, които са неизбежни в позиция работа в дадена фирма или компания - по това ми изказване нямам наблюдения освен от личната ми нагласа по въпроса  ;D 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Юли 13, 2011, 09:21:31 pm »
          Според мен Уран когато е разположен в  10-и дом и особено в съвпад с MC ( при мен е с доста голям орбис този съвпад и може и да не се разглежда като аспект дори) дава един стремеж, устрем към лидерство, по някакъв начин стремеж човек да е начело на стадото. Дава някакъв вид бунтарство съвсем типично за планетата и в тази насока си правя изводи, че може в подчинена позиция или под голям негативен или незаслужен натиск да провокира внезапни действия като напускане на работа, опълчване срещу статуквото  :) Срещал съм възгледа,че Уран в съвпад с MC също така влияе показателно, че човек иска да работи за себе си, да не се съобразява с норми и общоприети правила, които са неизбежни в позиция работа в дадена фирма или компания - по това ми изказване нямам наблюдения освен от личната ми нагласа по въпроса  ;D

Никога в живота си , ама никога не съм имала работодател.... :-[ ??? ;)...

Виждал ли си ми картата? ::)

« Последна редакция: Юли 13, 2011, 09:25:16 pm от Марая »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #12 -: Юли 13, 2011, 09:25:12 pm »
         Ми не  :-[ Порових се из форума последните 5-6 дни, но може би съм я пропуснал  ??? Но с интерес бих погледнал  :)  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Юли 13, 2011, 09:27:25 pm »
         Ми не  :-[ Порових се из форума последните 5-6 дни, но може би съм я пропуснал  ??? Но с интерес бих погледнал  :)  :)

Готов си.... ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #14 -: Юли 13, 2011, 09:31:58 pm »
          :)  :) Благодаря :) Да си призная доста се поозверих докато открия, че е на message  ;D Черпя опит и общувам значи с набор на моята млада млада майка :) :)