Здравей Гост

Знаци и символи

• 19 Отговора
  • 14036 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Знаци и символи
« -: Юни 20, 2011, 02:59:48 pm »
Умеете ли да разчитате знаците и символиката им? Смятате ли , че получавате такива , как ги разпознавате?
Въобще...разказвайте .... ;D
Всеки ден получаваме знаци...,тези които са по-интуитивни и чувствителни бързо ги разпознават и разчитат....
Разбира се , че не става лесно прочита , но когато се вложи повече търпение и разбиране , процеса се превръща в игра...Не визирам суеверието....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Знаци и символи
« Отговор #1 -: Юни 28, 2011, 04:47:11 pm »
Толкова много светулки имаше снощи около мен.... :o
Какви ли са тези знаци.... ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #2 -: Февруари 09, 2012, 08:21:58 pm »
Днес на прозореца ни кацна кукумявка  :o  :( Дали вещае нещо лошо? Спомням си преди на село, една кукумявка беше се заплела в мрежа на двора, след 3 дена почина баба. От тогава изпитвам респект към тези животни.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Февруари 09, 2012, 09:49:15 pm »
Днес на прозореца ни кацна кукумявка  :o  :( Дали вещае нещо лошо? Спомням си преди на село, една кукумявка беше се заплела в мрежа на двора, след 3 дена почина баба. От тогава изпитвам респект към тези животни.

А пееше ли? ::)...Каква беше на цвят?

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #4 -: Февруари 09, 2012, 10:17:03 pm »

Кафява беше. Не пееше, аз в първия момент си помислих даже, че е гълъб, защото често кацат на прозореца ни и като се доближих и видях се сепнах.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Февруари 09, 2012, 10:20:57 pm »

Кафява беше. Не пееше, аз в първия момент си помислих даже, че е гълъб, защото често кацат на прозореца ни и като се доближих и видях се сепнах.

Символ на мъдростта е...Полезна птица е..,гони вредителите...Нещо в теб ще "умре " символично...и чрез него ще натрупаш мъдрост... :-* Споко Танче! :-*

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #6 -: Февруари 09, 2012, 10:24:22 pm »

Символ на мъдростта е...Полезна птица е..,гони вредителите...Нещо в теб ще "умре " символично...и чрез него ще натрупаш мъдрост... :-* Споко Танче! :-*
Благодаря  :-*

« Отговор #7 -: Февруари 20, 2012, 07:09:57 pm »
        Последните 2-3 седмици ми изплуват разни спомени за случки и хора от миналото, но без връзка помежду им. От важни моменти в живота ми до спомени за хора, с които просто съм се разминавал на улицата. Сънищата ми станаха доста ярки интензивни.  Та аз си ги игнорирах безпроблемно до вчера, когато попаднах на тема за транзитния Сатурн и след проверка видях, че Сатурн е в съвпад с наталния Сатурн(почти, май след 2-3 дни ще са на 100%).  Мисълта ми е дали може да са знаци за предстоящото или е по-скоро някаква равносметка.

п.п. Ако съм допуснал грешки в терминологията се извинявам

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Февруари 20, 2012, 11:37:08 pm »
Интересно....Онзи ден помолих за знак...и видях много лебеди...
Днес...отново....Красиви , бели огромни лебеди....

Утре , ще кача снимки...

Ааа...и водни патици.... ::)

*

Неактивен Ani

• *
  • 15
« Отговор #9 -: Февруари 21, 2012, 12:21:21 am »
зенитов,не съм специалист, но според мен са следствие на вече случилото се, на преживени вече за теб неща. Помисли дали няма неща около теб, които да ти напомнят за случките с хора. Например да минаваш през познато място, където именно си ги видял - заведение, определена улица и т.н. Дори определен аромат на нещо може да те върне в миналото и да предизвика спомен...

Марая, лебедите са хубав знак, вярност, достойнство, любов. Но внимавай някой да не слага маска пред теб, възможна е и някаква трансформация...

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Февруари 21, 2012, 09:44:57 am »
Ани на това не се ли казва Дежаву (всъщност се оказа, че има няколко различни термина за този вид "припомняне")

възможно е да е равносметка, но някъде бях попадала на твърдение, че тези "спомени" всъщност са регулатор на съдбата ни - появявали се най-често, когато тя се променя...

*

Неактивен Ani

• *
  • 15
« Отговор #11 -: Февруари 21, 2012, 09:57:06 pm »
Фейри, да. Има различни видове дежа вю-та :)
Ако са изтласкани надълбоко в подсъзнанието може да има нещо от настоящето, което да ги провокира.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Февруари 24, 2012, 07:59:32 pm »
на мен лично темата за Дежавютата ми е много интересна

например съм имала случай, когато дадена ситуация - разговор, тема, човек (всъщност съвсем наскоро имах подобно ъъъъ да го кажем усещане), си ги сънувал или виждал преди това - по-точната дума сънувал... и знаеш точно какво ще каже човека, как ще реагира... едва ли не как точно е облечен  ::)

« Отговор #13 -: Март 19, 2013, 11:04:05 am »
Напоследък постоянно ме спират хора да ги упътвам как да стигнат донякъде. Сигурно за последните 2 седмици вече 3-4 пъти. Снощи беше поредното и се замислих, явно означава нещо.
Дали защото аз съм на прав път (в живота имам предвид) и те го усещат или аз трябва да спра и да питам някого за пътя?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Март 19, 2013, 11:55:53 am »
Напоследък постоянно ме спират хора да ги упътвам как да стигнат донякъде. Сигурно за последните 2 седмици вече 3-4 пъти. Снощи беше поредното и се замислих, явно означава нещо.
Дали защото аз съм на прав път (в живота имам предвид) и те го усещат или аз трябва да спра и да питам някого за пътя?

Замисли се...,кое беше първото което си помисли?
Кой беше първия въпрос който си зададе?
Явно, че щом е провокирано и търси отговор въпросчето е доста наболяло....
Аз бих потърсила пътя...Толкова често и натрапчиво...е подсказка от Висшия разум.... :)