Здравей Гост

Знаци и символи

• 19 Отговора
  • 14023 Прегледи
Re: Знаци и символи
« Отговор #15 -: Март 19, 2013, 12:35:20 pm »
Запитах се защо точно мен спират? Блондинка водеща малко дете за ръката?!? По улиците ходят хора, които изглеждат доста по-сериозни от мен :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Март 19, 2013, 12:40:38 pm »
Запитах се защо точно мен спират? Блондинка водеща малко дете за ръката?!? По улиците ходят хора, които изглеждат доста по-сериозни от мен :)

Явно трябва да спреш! Просто за мъничко да спреш. Да попиташ собствения си глас...,да потърсиш отговор в себе си....на въпроси, които според мен умишлено оставяш на заден план.... :)

« Отговор #17 -: Март 19, 2013, 12:46:28 pm »
Сигурно, на мен ми е много трудно "спирането" и задълбочаването на нещата. От подвижните светила и меркурия в риби виждам, че не ме бива много в анализирането на ситуациите и на самата себе си, умът ми хвърчи насам натам постоянно.

Благодаря ти Марая! :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Март 19, 2013, 12:56:07 pm »
Сигурно, на мен ми е много трудно "спирането" и задълбочаването на нещата. От подвижните светила и меркурия в риби виждам, че не ме бива много в анализирането на ситуациите и на самата себе си, умът ми хвърчи насам натам постоянно.

Благодаря ти Марая! :-*

Сладурка,
Представи си дъното на морето...Спусни се до него..,колкото и да ти е студено..там ще намериш нещо...което някога си изпуснала..,загубила...а защо не изхвърлила.
Това е Меркурий- насочи мисълта в една посока. После я пусни сама...да намери отговорите.
Меркурий в риби чувства...неговите мисли минават през усещането...чрез чувствата...

http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,2049.0.html

Тук има нещо..,което е мъничко..,но се надявам да ти помогне в този миг.... :-*

« Отговор #19 -: Март 21, 2013, 04:29:56 pm »
на мен лично темата за Дежавютата ми е много интересна

например съм имала случай, когато дадена ситуация - разговор, тема, човек (всъщност съвсем наскоро имах подобно ъъъъ да го кажем усещане), си ги сънувал или виждал преди това - по-точната дума сънувал... и знаеш точно какво ще каже човека, как ще реагира... едва ли не как точно е облечен  ::)

И на мен така. Затова цитирам Fairy. Последното "дежа-вю" ми се случи преди два дни. Най-странното е, че сънувам случки и ситуации с хора, които към онзи момент на съня не познавам. Не знам какво би могло да значи, освен че минало-сегашно-бъдеще са свързани по някакъв начин.

Иначе аз за знаци много внимавам. Предимно интуитивни "прозрения" получавам - минава ми за секунди някаква мисъл, на първо четене нелогична, и после ... Като предупреждение е. Винаги се сепвам вече, защото знам, че ще се материализира. И винаги е така.