Здравей Гост

Прогнозиране за покупко/прадажби на недвижима собственост

• 19 Отговора
  • 4760 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Църква или болница
Но все пак защо прецени да използваш лунациите като разрешаване, а не краят на квадратурата на нептун

Защото Нептун ми маркира събитието по друг начин...По принцип субдиспозитора в картата на ИЦ е Уран...
Лунацията определя точното време и периода... :)

Дивна , що ми се хилиш ;D ;D...

Кажи и да внимава с хапчета...,възможност от алергии през есента..,вероятно май месец е имала такива... ::)

*

Неактивен Divna

• 277
Църква или болница
Но все пак защо прецени да използваш лунациите като разрешаване, а не краят на квадратурата на нептун

Защото Нептун ми маркира събитието по друг начин...По принцип субдиспозитора в картата на ИЦ е Уран...
Лунацията определя точното време и периода... :)

Дивна , що ми се хилиш ;D ;D...

Кажи и да внимава с хапчета...,възможност от алергии през есента..,вероятно май месец е имала такива... ::)

Мале Марая, пак си в десятката  :57:
Точно месец май си беше взела отпуск тъй като го беше закъсала със здравето.
Не ти се смея, радвам ти се!  Аз така като съм весела си показвам зъбите, като човечето тук.  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
В 8-ми дом имаме луна...,връх на тао. Купидата на 8-ми е около 7 гр. в Близнаци. Градуса е млад и е под управството на Меркурий..., който е в ЛЪВ и на 9.08. тръгва ретро...Или лунния диспозитор по време на активираната лунация ще бъде на МЦ.
В 3-ти дом виждаме Луна-ПР. в знака козирог. Смяната на съседи , както и изхвърлянето на всичко ,което ни е ненужно , старо , вехто , бреме и тежест се индексират точно от козирожката луна...Време на Уранова опозиция... ;D Последния шанс от Уран е отразен в този период...

Аз гарантирам бързата продажба...с невероятен късмет точно в този период...От 10-ти/12 август до края на месеца.... ;D

*

Неактивен Divna

• 277
В 8-ми дом имаме луна...,връх на тао. Купидата на 8-ми е около 7 гр. в Близнаци. Градуса е млад и е под управството на Меркурий..., който е в ЛЪВ и на 9.08. тръгва ретро...Или лунния диспозитор по време на активираната лунация ще бъде на МЦ.
В 3-ти дом виждаме Луна-ПР. в знака козирог. Смяната на съседи , както и изхвърлянето на всичко ,което ни е ненужно , старо , вехто , бреме и тежест се индексират точно от козирожката луна...Време на Уранова опозиция... ;D Последния шанс от Уран е отразен в този период...

Аз гарантирам бързата продажба...с невероятен късмет точно в този период...От 10-ти/12 август до края на месеца.... ;D

Ще дам обратна връзка. Момичето ми е много близко (състудентка на моя любим). Познават се от много години. Изключително силна професионална кариера, но някак не й върви в любовта.  :-[

Марая, аз между другото чакам да отвориш тема за Лунациите, че да взема да направя един ефирен астрологичен курс. Аз нали съм се комплексирала с мойта ... ти знаеш каква Луна имам дето много й се радвам,  ;D та затова някак подсъзнателно "бягам" от всичко свързано с луната.  :-[
« Последна редакция: Юли 15, 2011, 07:15:13 pm от Divna »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Дивна...,луната ти е такава каквато си си я избрала... :P И не е толкова лоша....И нищо не е случайно...Страхотната новина е , че имаш начин да я компенсираш..,но ти като се вгледаш в нещо...и си си такава...до милимунда мериш....
Ще седна да напиша един материал за лунациите тези дни...,дано сколасам... ;D