Асцендент Скорпион, Венера в аспект с Плутон - особено съвпад...
По моите наблюдения при AC в лъв и Венера във Везни при секстил на Венерата към Марс, както и при AC близнаци със слънце в козирог и тригон на Венера към Марс също има успешни попадения
Цитат на: kokolino в Юли 15, 2011, 10:15:22 pm По моите наблюдения при AC в лъв и Венера във Везни при секстил на Венерата към Марс, както и при AC близнаци със слънце в козирог и тригон на Венера към Марс също има успешни попадения Т.е търим хармонични аспекти на Венера... А каква дефиниция ще дадеш за сексапил?
Цитат на: Марая в Юли 16, 2011, 05:20:14 pmЦитат на: kokolino в Юли 15, 2011, 10:15:22 pm По моите наблюдения при AC в лъв и Венера във Везни при секстил на Венерата към Марс, както и при AC близнаци със слънце в козирог и тригон на Венера към Марс също има успешни попадения Т.е търим хармонични аспекти на Венера... А каква дефиниция ще дадеш за сексапил? А дали не може със снимки вместо с астро- обосновка или дефиниция
марс-венера тригон, секситл към уран стига ли? и разбира се малко плутон за погледа
Ама в случая със снимки може и за мен да стане страшно, не че ме притеснява което, но трябва да се уважава личното пространство както съм чувал отнякъде Сексапилът за мен се корени в излъчването, не дотам винаги в естествената красота, по-скоро в маниерите, начинът на поведение, говоренето.... особено говоренето Всички жестове, държанието и поведението във всякакви ситуации - от лежерна и спортна, през работна и домашна до купонджийска и по-официална - начинът по който една сексапилна жена си играе с обстановката и присъстващите, начинът по който се усеща и възприема.... интересното настава когато някой от "обстановката" не я възприема така
Цитат на: kokolino в Юли 16, 2011, 05:38:14 pm Ама в случая със снимки може и за мен да стане страшно, не че ме притеснява което, но трябва да се уважава личното пространство както съм чувал отнякъде Сексапилът за мен се корени в излъчването, не дотам винаги в естествената красота, по-скоро в маниерите, начинът на поведение, говоренето.... особено говоренето Всички жестове, държанието и поведението във всякакви ситуации - от лежерна и спортна, през работна и домашна до купонджийска и по-официална - начинът по който една сексапилна жена си играе с обстановката и присъстващите, начинът по който се усеща и възприема.... интересното настава когато някой от "обстановката" не я възприема така А как? Значи говорим за АСЦ-то....
Цитат на: Марая в Юли 16, 2011, 05:40:36 pmЦитат на: kokolino в Юли 16, 2011, 05:38:14 pm Ама в случая със снимки може и за мен да стане страшно, не че ме притеснява което, но трябва да се уважава личното пространство както съм чувал отнякъде Сексапилът за мен се корени в излъчването, не дотам винаги в естествената красота, по-скоро в маниерите, начинът на поведение, говоренето.... особено говоренето Всички жестове, държанието и поведението във всякакви ситуации - от лежерна и спортна, през работна и домашна до купонджийска и по-официална - начинът по който една сексапилна жена си играе с обстановката и присъстващите, начинът по който се усеща и възприема.... интересното настава когато някой от "обстановката" не я възприема така А как? Значи говорим за АСЦ-то.... Да речем, че в някои от случаит може аз да си поиграя с нея, а не обратното В други ситуации пък ми е съвсем безлично и безразлично подобно поведение, странно ту по единия начин, ту по другия
Може би настроение, а може би донякъде и характерът ми да е такъв