Здравей Гост

Юпитер в телец

• 50 Отговора
  • 10291 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Юпитер в телец
« -: Юни 20, 2011, 04:00:24 pm »
Юпитер е в знака на Венера... ;D

Това предполага склонност към напълняване , желание за повече лукс , удоволствие...

При мен този хубавец ще застане в поза съвпад с луната ми и ще остане там в рамките на стацинарно-ретроградната си фаза...,КАТО ЩЕ СЕКСтилира и Сатурн от наталната карта...Последния е в 3-ти натален и е диспозитор на Марс във втори натален....

Дайте някаква посока? ;D ::)

И разкажете при вас къде ,какво , как , защо? ::)

*

Неактивен tanya

• 917
Re: Юпитер в телец
« Отговор #1 -: Юни 21, 2011, 09:10:09 am »
Когато през 2000г Юпитер беше в Телец и образува съвпад с наталните Слънце и Венера, започнах работа и се влюбих  ;D Тогава нещата не ставаха по лесния начин, изживях и доста трудни моменти, но по същото време Сатурн също е бил в Телец, а Уран във Водолей е образувал квадратура към съвпада, та го отдавам на това. Тази година твърдо си бях наумила, че ще получа отнякъде пари ( Слънцето и Венера са ми във 2 дом ). Обаче снощи осъзнах, че откакто Юпитер е в Телец, се регистрирах във форума, започнах да пиша и това разширява и обогатява ценностната ми система ( 2 дом). Така че, според мен, Юпитер винаги ни дава това, от което имаме нужда, стига да го осъзнаем  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юни 21, 2011, 05:03:20 pm »
Когато през 2000г Юпитер беше в Телец и образува съвпад с наталните Слънце и Венера, започнах работа и се влюбих  ;D Тогава нещата не ставаха по лесния начин, изживях и доста трудни моменти, но по същото време Сатурн също е бил в Телец, а Уран във Водолей е образувал квадратура към съвпада, та го отдавам на това. Тази година твърдо си бях наумила, че ще получа отнякъде пари ( Слънцето и Венера са ми във 2 дом ). Обаче снощи осъзнах, че откакто Юпитер е в Телец, се регистрирах във форума, започнах да пиша и това разширява и обогатява ценностната ми система ( 2 дом). Така че, според мен, Юпитер винаги ни дава това, от което имаме нужда, стига да го осъзнаем  :)

Хареса ми много извода ти... :)
В кой дом и знак попада наталния ти Юпитер... ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #3 -: Юни 21, 2011, 07:14:00 pm »
Юпитер ми е в Козирог, съвпад с куспидата на 11 дом, управлява 9 и 10 дом

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юни 21, 2011, 07:16:42 pm »

Отношението на 9-ти е достатъчно в този случай.. :) Все пак Юпи е и мунданен управител на 9-ти....
Ако не е тайна...какво образование имаш... ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #5 -: Юни 21, 2011, 07:21:34 pm »
между впрочем, скоро Юпитер ще кацне на к8 в тригон към Венера и Марс, но и съвпад с нат. Хирон, Вертекс, мисля, че и истинската Селена е там? това нещо не ме радва дано да е на хубав договор или парички

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #6 -: Юни 21, 2011, 07:36:48 pm »

Отношението на 9-ти е достатъчно в този случай.. :) Все пак Юпи е и мунданен управител на 9-ти....
Езиково, после дълго се колебаех, какво да продължа, с този пусти Нептун на МЦ  ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #7 -: Юни 21, 2011, 07:41:27 pm »

Езиково, после дълго се колебаех, какво да продължа, с този пусти Нептун на МЦ  ::)

според мен Нептун в 9-ти не е никак зле за филологиите - един екзотичен език, но може да пробваш и нещо с туризъм

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Юни 21, 2011, 07:43:39 pm »

Би трябвало да се занимаваш с изкуство... ::)...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Юни 21, 2011, 07:45:06 pm »
Супер е Нептун ма МЦ...Толкова е готин там...Виж на ИЦ е сложна работа...,там е труден... :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #10 -: Юни 21, 2011, 07:54:21 pm »
Като по-малка много исках да се занимавам с изкуство, пишех стихове, но нещата не се получиха. Сега икам да работя с хора в неравностойно положение - все неща по Нептун

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Юни 21, 2011, 07:58:16 pm »
Като по-малка много исках да се занимавам с изкуство, пишех стихове, но нещата не се получиха. Сега икам да работя с хора в неравностойно положение - все неща по Нептун

Божеее...,къде ти е картата? ИЗВИНИ МЕ , АКО НЕЩО СЪМ ПРОПУСНАЛА...,АМА... сложила ли си я вече някъде...да разгледаме... ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #12 -: Юни 21, 2011, 10:34:17 pm »
Пратих ти данните на Лични  :) Не знам, как да я кача  :'(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Юни 21, 2011, 11:07:09 pm »
Пратих ти данните на Лични  :) Не знам, как да я кача  :'(

За да се научиш...

Качи картинката на десктопа и я прикачи ...,ако не успееш , ще я кача.... ;) :)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #14 -: Юни 22, 2011, 09:31:23 am »
Както споделих и в предишния форум, откакто юпитер е в телец, не го усещам това "голямото щастие" и това си е...Странно е, защото и слънцето ми е в телец, и то в първите градуси- на 5 градуса.Венера е на 20 градуса в риби, марс е на 3 градуса в рак, натален юпитер- на 10 в риби, изобщо мисля, че има някаква хармонична кореспонденция.Юпитер транзитира в 10 дом, но между другото, познавам мъж телец, при който юпитер направи точен квадрат с наталния му марс в последната седмица и  се радва на изключително успешен период.Май както винаги, предизвикателните аспекти "печелят" :)