Здравей Гост

Юпитер в телец

• 50 Отговора
  • 10287 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Юпитер в телец
« Отговор #15 -: Юни 22, 2011, 09:49:22 am »
Както споделих и в предишния форум, откакто юпитер е в телец, не го усещам това "голямото щастие" и това си е...Странно е, защото и слънцето ми е в телец, и то в първите градуси- на 5 градуса.Венера е на 20 градуса в риби, марс е на 3 градуса в рак, натален юпитер- на 10 в риби, изобщо мисля, че има някаква хармонична кореспонденция.Юпитер транзитира в 10 дом, но между другото, познавам мъж телец, при който юпитер направи точен квадрат с наталния му марс в последната седмица и  се радва на изключително успешен период.Май както винаги, предизвикателните аспекти "печелят" :)

и аз съм на този принцип. не вярвам в късмета, не и в класическия - ако си седиш у дома и джиткаш на фермички едва ли ще падне ковчеже със златни монетки ;), но ако отидеш в планината с необходимите инструменти може и да го намериш - казано в буквален и преносен смисъл :)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #16 -: Юни 22, 2011, 11:57:02 am »
Идеята ми беше точно такава, че ще "спечелят" повече тези, при които юпитер в телец ще активира предизвикателните аспекти в хороскопа, а другите- като мен :'( ще "имат щастието" да понесат "голямото щастие", което няма начин да не прекали под формата на някаква монотонност, която ни се струва като зацикляне...Поне за сега виждам това :) при мен

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #17 -: Юни 22, 2011, 02:51:27 pm »
Идеята ти според мен е много вярна.
Аз имам Юпитер транзитиращ нат. Венера в 10-ти, а от тази монотонност вече ми става лошо!
А половинката игае хоро на главата ми... >:(
Но пък Юпитер ми прави квадратури с нат. Марс и Сатурн в 1-ви. Все тая, бих казала!

Сега Юпи сключва опозиция към нат. Уран в 4-ти.
Е, ако и тук нещо не се размърда, ще си умра от скука.

А не е, като да не ходя в гората за мечки...  ;)

Някак сега, в сравнение с предишния такъв тур на Юпитер през тези точки от натала ми, като че ли повече неща се случват на вътрешно ниво - някакъв вътрешен процес е затекъл при мен, но аз не си пдам прекалено да живея извън реала без истински събития  :'(

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #18 -: Юни 23, 2011, 09:09:46 pm »
 >:(  :( :'(

днес разбрах какво е съвпад на нат. Венера с транзитен Юпитер, който пък е опозе на нат. Уран!
... и на всичките аспекти, изброени в предния ми постинг...

Обраха апартамента ни (разбирайте предимно мои лични ценности) и се разделих с 11-годишната си любов - баща на детето ми.

И това ако не са събития...
Човек не трябва да се оплаква, защото не се знае какво ще му дойде до главата  >:(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Юни 23, 2011, 09:17:38 pm »

днес разбрах какво е съвпад на нат. Венера с транзитен Юпитер, който пък е опозе на нат. Уран!

Обраха апартамента ни (разбирайте предимно мои лични ценности) и се разделих с 11-годишната си любов - баща на детето ми.

Човек не трябва да се оплаква, защото не се знае какво ще му дойде до главата  >:(

Съжалявам знам какво е...Изпитвала съм го...
И сега в обратния ред....да ти кажа...Няма такава държава.... :) >:(

В слънчева година ли е започнала връзката Ви? ::)
В солара , когато е започнала връзката...юпитер в кой дом е бил?
« Последна редакция: Юни 23, 2011, 09:19:12 pm от Марая »

« Отговор #20 -: Юни 23, 2011, 09:51:22 pm »
И на мен Юпитер в Телец, който правеше тригон с Венера и Слънцето ми донесе неприятни моменти в личния живот!!! Говоря за много точен аспект на транзитиращия Юпитер с наталната Венера- в деня на тригона!В картата ми Юпитер е в съвпад с Венера - в различни знаци но в един дом!!! Защо се случват такива събитя по Юпитер! А Юпитер в наталната ми карта е добре поставен - в Лъв и в 5 дом, няма лоши аспекти- единствено квадрат с Уран - но аз не считам този аспект за "Лош"! Дали пък не е нещо то рода "всяко зло за добро" иначе друго обяснение за този транзит нямам!!!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Юни 23, 2011, 09:59:06 pm »
И на мен Юпитер в Телец, който правеше тригон с Венера и Слънцето ми донесе неприятни моменти в личния живот!!! Говоря за много точен аспект на транзитиращия Юпитер с наталната Венера- в деня на тригона!В картата ми Юпитер е в съвпад с Венера - в различни знаци но в един дом!!! Защо се случват такива събитя по Юпитер! А Юпитер в наталната ми карта е добре поставен - в Лъв и в 5 дом, няма лоши аспекти- единствено квадрат с Уран - но аз не считам този аспект за "Лош"! Дали пък не е нещо то рода "всяко зло за добро" иначе друго обяснение за този транзит нямам!!!

Съжалявам...,наистина ....Но ..,ако си спомняте и в астросайта винаги съм споделяла с вас , че юпитер...не е просто само злато и звезди.... ::)

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #22 -: Юни 23, 2011, 10:04:55 pm »
Съжалявам знам какво е...Изпитвала съм го...
И сега в обратния ред....да ти кажа...Няма такава държава.... :) >:(

В слънчева година ли е започнала връзката Ви? ::)
В солара , когато е започнала връзката...юпитер в кой дом е бил?

Уффф..
Аз не съм на ти с астрологията. Аз съм само наблюдаващ с много и разни впечатления, така че ти ми кажи дали търся под вола теле  ;)

Доколкото мога да видя в астроком, Юпитер в годината на началото на връзката ни е в 1-ви дом на 3 гр. от нат. ми Слънце.

Е, ако имаш минутка и си в настроение, можеш да хвърлиш едно око на картата ми - имаш я.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #23 -: Юни 23, 2011, 10:13:00 pm »
Съжалявам...,наистина ....Но ..,ако си спомняте и в астросайта винаги съм споделяла с вас , че юпитер...не е просто само злато и звезди.... ::)

Марая, знаеш отношението ми към големия - прекаляване, лъкатушене в крайности.

luchia, изключително неприятни събития :(, а щом и уран е намесен просто няма как да се предвидят  >:(

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #24 -: Юни 23, 2011, 10:40:51 pm »
Благодаря за съчувствието Fairy,

сега се сещам и че преди 10 дни се наводнихме и то сериозно. Атаката е повсеместна  ;D
Но това сигурно не е било по Юпитер, защото той ми управлява 6-ти дом.

По Юпитер засега имам още едно, често срещано явление - борбата за запазване на желаните килограми - почти е невъзможна. Факт!  >:(

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #25 -: Юни 24, 2011, 08:59:34 am »

Юпитер е заействал опозицията Венера - Уран. Неочаквана раздяла ( Уран) с ценни за теб неща ( Венера). Съжалявам  :( Дано всяко зло е за добро!

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #26 -: Юни 24, 2011, 11:07:56 am »
До тук никой не се е похвалил от юпитер, аз чак не смея да си огледам по- подробно картата, за да не се фиксирам върху нещо. Нещо различно? Нещо хубаво при някой? ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Юни 24, 2011, 12:51:17 pm »
За Юпитер мога да кажа , че рядко носи благинки.... ???

Той е важен , когато е в стационарна фаза...Ако имаш на 10-11 гр. нещо в телец/скорпион...може и да донесе събития...,иначе минава бързо и прави бели...Пакостник е... ;) ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #28 -: Юни 24, 2011, 02:48:39 pm »
За Юпитер мога да кажа , че рядко носи благинки.... ???

Той е важен , когато е в стационарна фаза...Ако имаш на 10-11 гр. нещо в телец/скорпион...може и да донесе събития...,иначе минава бързо и прави бели...Пакостник е... ;) ;D
Я - мойта Венера е на 11* Телец, а Сатурн на 12* Скорпион - ще видим, какво ще ми донесе като стигне до там  ::) Ще ви информирам  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #29 -: Юни 24, 2011, 04:37:51 pm »
Там ми е луната...,та и аз сигурно ще има какво да разказвам.... ::) :P