Здравей Гост

Жената в мъжки хороскоп се търси в 4-ти дом и управителя му , в женска карта ...

• 26 Отговора
  • 7796 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
мъжа се търси в 7-ми дом... ;D

Къде попада Вашия слънчев знак в картата на съпруга Ви или гаджето Ви? ::)
« Последна редакция: Юли 16, 2011, 03:01:21 am от Марая »

Здравейте момичета добра тема. Имам опит само с женски карти и съм забелязала, че планетата в 7 дом дава указания  за зодиакалния знак на съпруга, неговият характер, асц.
Например наблюдавала съм при сатурн, партньорът е повъзрастен, зодия козирог, състарен, младолик обаче със консервативни разбирания и т.н.
При уран мъж агресивен, компютърен гений, чудак и т.н.
В моята карта имам хирон 7 дом /болката с която трябва да живея, нали знаете сократ е станал философ защото е имал нещастен брак/ а иначе слънцето на мъжа ми попада в моя 8 дом. Неговият хороскоп е с неизвестен час и не мога да кажа къде попада моето слънце.
За любознателните пускам една статия на каръл ръшман в която има много интересно тълкуване на браковете, според тази красавица колкото аспекта има слънцето с планетите от марс нататък толкова пъти ще се жените.
http://zamok.druzya.org/index.php?showtopic=5062

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
И това за жалост не е правило...Аз много харесвам Каръл Ръшман..,но смятам...,че не за всичко мога да се доверя...Фьодор Грузинов казва същото по отношение на браковете..,аспектите на слънце в женска карта и на луна в мъжка....Но не е дифолт според мен...

*

Неактивен kokolino

• 1019
         И според мен няма как да е така, не съм чел Ръшман, но по простата логика на част от картите, които съм гледал ще да рече, че хора в напреднала възраст (визирам над 65г), които имат по един брак ще рече, че в оставащите им години от живота ще трябва да се женят, респективно омъжват по още 3-4 пъти  ;D   ;D  ;D

При мен засега правилото на Ръшман работи : два брака - два аспекта. Но съпругът ми би трябвало да се е женил повечко пъти, което значи аз може да не съм му последната ооопс.

Колко аспекта има луната и с кого

Здравейте момичета добра тема. Имам опит само с женски карти и съм забелязала, че планетата в 7 дом дава указания  за зодиакалния знак на съпруга, неговият характер, асц.
Например наблюдавала съм при сатурн, партньорът е повъзрастен, зодия козирог, състарен, младолик обаче със консервативни разбирания и т.н.
В моята карта имам хирон 7 дом /болката с която трябва да живея, нали знаете сократ е станал философ защото е имал нещастен брак/ а иначе слънцето на мъжа ми попада в моя 8 дом. Неговият хороскоп е с неизвестен час и не мога да кажа къде попада моето слънце.
За любознателните пускам една статия на каръл ръшман в която има много интересно тълкуване на браковете, според тази красавица колкото аспекта има слънцето с планетите от марс нататък толкова пъти ще се жените.
Доколкото аз разбирам,броя на аспектите,дава брой възможности,но не е задължително те да се реализират.Явно реализацията им зависи от други фактори  ???

Доколкото аз разбирам,броя на аспектите,дава брой възможности,но не е задължително те да се реализират.Явно реализацията им зависи от други фактори  ???
Да това има предвид  Ръшман колко възможности ще имаш. Защото тя дава пример за нейни сериозни връзки които не са довели до брак.

*

Неактивен kokolino

• 1019
         А това с възможностите вече е съвсем друго и доста по-различно  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Аспектите след Марс , които прави Слънцето са Каре Сатурн , Каре Плутон , Каре Уран, каре Хирон....А мъжете ми са повечееее... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
 :o това с планетите? минорните борят ли се? щото май няма да се бракувам никогаш хаха  ::)

И това за жалост не е правило...Аз много харесвам Каръл Ръшман..,но смятам...,че не за всичко мога да се доверя...Фьодор Грузинов казва същото по отношение на браковете..,аспектите на слънце в женска карта и на луна в мъжка....Но не е дифолт според мен...

И аз така мисля, имам леля със Слънце в последен градус на знака и е с 3 брака.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
брака не е ли по чичко Сатурн? все пак?  :o
не знам днешно време има ли разлика между подпис и не подпис?! (с подпис най-вероятно има претенции за недвижимо с изключение на все по-често навлизащите предбрачни договори).
Според държавата например с моя няма значение дали сме с брак или без - т.е. нямам право на претенции като самотна майка, нито в разни институции като ясли, но пък пред финансовите институции се водим без брак т.е. ако реша да тегля кредит таткото не е от значение... , нито при застраховки ... малко ни риба ни рак е ситуацията как мислите?

преди време подобно съжителство и раждане на дете са били недопустими и анти морални, но днес тези случай са почти толкова, колкото и браковете

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Зависи от гледната точка на държавата, както виждаш.... ;D
Абе нема такава държава...Ви казвам..,Вие не ми вЕрвате....

Иначе брака е по Юпитер и Сатурн... ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
Зависи от гледната точка на държавата, както виждаш.... ;D
Абе нема такава държава...Ви казвам..,Вие не ми вЕрвате....

Иначе брака е по Юпитер и Сатурн... ;)
знам Марая :))) по-едно време по повод ДГ се чудех как да "взема" правата на таткото е нема такава бюрокрация - с години щяхме да чакаме при условие, че той се съгласи на този трик - по-лесно щеше да взема възглавницата и  ;D - после щях да се изкарам, че имам моментна невменяемост и присъда даже няма да ми лепнат - та така седят законно нещата  :85:
да не споменавам и пародията, че и аз се подписах, "че съм съгласна ХХХ да е от баща ХХХ" - това е буквалния текст :)))

Юпитер е по-скоро църковния брак, докато Сатурн е юридическия?