Здравей Гост

Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му

• 9 Отговора
  • 3644 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
мечтаете ли? за какво? как реализирате мечтите си? стратегия, план или просто чакате те да се случат?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Аз не само мечтая и все още търся Дядо Мраз и Седемте джуджета.... ;D..,а и винаги съм реализирала мечтите си...Някои по-късно...,други по-рано...,но съм.... ::)

Брей...,ми те и мечтите са по Нептун.... :haha: Явно критичния градус на транзитния Нептун си казва думата.... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
амииии транзитен 2гр. от к5... тригон към Слънчо, тр. възли точен върху нат. чичка, и тригон към транзитната ture лилит  :-[ стига ли? аа да и много куинтили днес  ;D

вече се чудя ретро Нептун на к5 дали не касае другите....  ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
понякога е добре мисля си, човек да си постави голяма мечта /цел/ дори и да осъзнава, че е малко химерична и не до толкова реалистична, но ако разбие пътя на малки трасета задавайки си въпроса как? ще стигне далече

едно време имах преподавател, който казваше "да се ходи на изпит с идеята, че отиваш за отличен, дори и да не знаеш за толкова" защото вероятността да изкараш е по-голяма, отколкото ако тръгнеш с нагласа, че се бориш за 3-ка :)  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
амииии транзитен 2гр. от к5... тригон към Слънчо, тр. възли точен върху нат. чичка, и тригон към транзитната ture лилит  :-[ стига ли? аа да и много куинтили днес  ;D

Друго е...,Нептун носи по-късно събитията...,все пак не е бързак като Уран...

Визирах критичния мунданен градус..в ретро фаза....
И тук не е мястото...,но си мисля , че още един кораб ще потъне..... ???

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net

:'( ооо пак ли :(  далече сме от 1 август... критичния морски ден

Нептун е бавен, но ако сме преодолели илюзията му - чудно просто

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

:'( ооо пак ли :(  далече сме от 1 август... критичния морски ден

Нептун е бавен, но ако сме преодолели илюзията му - чудно просто

Не е ли 2-ри - Илинден.... :)

Никога не можем да я преодолеем Нептуновата илюзия...,но можем друго...да я превърнем в картина....

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
чувала съм от моряци, че на 1-ви август морето винаги си взимало жертви, според тях, точно тогава то се обръщало .. не знам за Илинден дали има връзка

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
чувала съм от моряци, че на 1-ви август морето винаги си взимало жертви, според тях, точно тогава то се обръщало .. не знам за Илинден дали има връзка

Всяка година на Илинден , празника на СВ.Илия , морето взима жертви.... :(

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net

Всяка година на Илинден , празника на СВ.Илия , морето взима жертви.... :(
да :( може да не съм доразбрала и да става въпрос точно за нощта 1 срещу 2-ри :(
един приятел тогава се удави много нелепа история - силен як мъж, тип прабългарин, а ей така за нищо, без да бил пиян или каквото и да е :( Хирон на к8 :( винаги ще ставам "свидетел" на такива истории няма как  :'(