Здравей Гост

Силните жени

• 41 Отговора
  • 9205 Прегледи
Re: Силните жени
« Отговор #15 -: Юли 16, 2011, 04:43:16 pm »
Марая права си аз също не  обичам клишета, но това ми дойде. Намирам самотните жени за много силни защото преминават през живота без подкрепа, а всички ние знаем колко е трудно да нямаш с кой да споделиш нито лошо, нито хубаво. Аз съм обикновен човек и около мен е пълно също с такива хора които правят компромиси само и само да не са сами, това имах предвид.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #16 -: Юли 16, 2011, 04:44:12 pm »
         Не е важно според мен дали е през погледа на мъж или жена, важното е да е обективно, да има мисъл - то за много от нещата, които съм написал по темата смятам като цяло изразяват характера на силна личност, не е водещо кой е полът в случая  :P

А за съжаление нямам картата на нито една гюлетласкачка да поразнищим картата на една силна жена  ;D  ;D

P.S.  Аз много обичам спорта и всички негови дисциплини, така че предходното изказване си беше съвсем лека шега :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Юли 16, 2011, 04:48:30 pm »
Марая права си аз също не  обичам клишета, но това ми дойде. Намирам самотните жени за много силни защото преминават през живота без подкрепа, а всички ние знаем колко е трудно да нямаш с кой да споделиш нито лошо, нито хубаво. Аз съм обикновен човек и около мен е пълно също с такива хора които правят компромиси само и само да не са сами, това имах предвид.

Според мен няма гаранция..., че преминават през живота си без подкрепа...САМА И САМОТНА...винаги съм смятала са две различни неща....

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #18 -: Юли 16, 2011, 04:57:17 pm »

Според мен няма гаранция..., че преминават през живота си без подкрепа...САМА И САМОТНА...винаги съм смятала са две различни неща....

А според мен понякога и тежкият валяк им помага да преминат, макар и на забавен кадър през живота си  ;D   ;D  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Юли 16, 2011, 05:02:46 pm »

А според мен понякога и тежкият валяк им помага да преминат, макар и на забавен кадър през живота си  ;D   ;D  ;D

Ако избора е да бъдат валяк , а не път.... ;D...Има ли значение кадъра... :P ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #20 -: Юли 16, 2011, 10:07:26 pm »
и пак по отношение чичко - значи никога не ме е интересувало на колко години е партньора ми - важното за мен да е зрял и да има някакво достойнство и сила, бих приела абсолютно всички недостатъци ако отговори на някои критерии :) - все пак всяка жена трябва да знае какво иска :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #21 -: Юли 16, 2011, 10:31:49 pm »

Ако избора е да
бъдат валяк , а не път.... ;D...Има ли значение кадъра... :P ;D

Има, има значение - колкото по-забавено, толкова по-тежки са събитията и последствията като преживяване във времето  ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #22 -: Юли 16, 2011, 10:33:22 pm »
и пак по отношение чичко - значи никога не ме е интересувало на колко години е партньора ми - важното за мен да е зрял и да има някакво достойнство и сила, бих приела абсолютно всички недостатъци ако отговори на някои критерии :) - все пак всяка жена трябва да знае какво иска :)

:clap:  :clap:

А ако да речем на някоя силна жена някой случайно и помогне да се обърка какво иска, тогава какво се получава?  :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Юли 16, 2011, 10:41:21 pm »

Ако избора е да
бъдат валяк , а не път.... ;D...Има ли значение кадъра... :P ;D

Има, има значение - колкото по-забавено, толкова по-тежки са събитията и последствията като преживяване във времето  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=ZcyW0JQ4kGM

Обичам тежките песни на Родопите , тежкото вино на Мелник....и силните мъже....,които могат да носят последствията от преживяванията във времето.... ;D ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #24 -: Юли 16, 2011, 10:45:21 pm »
         Понякога всичко хубаво, силно и истинско пари сериозно, пари така че дълго време не изтива после  ;D  Ама паренето винаги си заслужава  8)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Юли 16, 2011, 10:54:41 pm »
         Понякога всичко хубаво, силно и истинско пари сериозно, пари така че дълго време не изтива после  ;D  Ама паренето винаги си заслужава  8)

Пари , ако има огън и има кой да превърне студената вода в гореща пара...,която да се тича по тялото ти да оставя следи по гърба ти...,като нокти забодени от страст ...оставили дири от страст по гърба ти..... ;) ;D...А паренето си заслужава наистина...,ако има какво да те опари.....И всяка капка е ....просто миг....който те стопява....топи напрежението и ледовете....Топло ли ти е? ;) :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #26 -: Юли 16, 2011, 10:58:02 pm »
         Като цяло вирея на нисички температури по-добре, обичам зимата и хладинката - без значение дали на 18 градуса някъде наклиматик, в басейнче или сред природата под дебела орехова сянка  8) Така че в повечкото пъти си ми пари на мен сериозно  ;D Особено с някои така ходове, които продължавам да правя и в момента си се чувствам като нестинар  ;D  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Юли 16, 2011, 11:04:35 pm »
         Като цяло вирея на нисички температури по-добре, обичам зимата и хладинката - без значение дали на 18 градуса някъде наклиматик, в басейнче или сред природата под дебела орехова сянка  8) Така че в повечкото пъти си ми пари на мен сериозно  ;D Особено с някои така ходове, които продължавам да правя и в момента си се чувствам като нестинар  ;D  ;D

Ниските температури водят до тежки амплитуди....Ореховата сянка е сянка на смъртта..,опасна е...Млад , здрав , прав и корав...няма да те губим.... ;D ;)...Ти си нестинар ...и стъпвайки по въглени...,не би трябвало да парят краката ти...Дали нещо не пари душата ти....

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #28 -: Юли 16, 2011, 11:09:26 pm »
         Ще ти отговоря така, Марая - интересно, донякъде може би и показателно беше начинът по който ти започна тълкуването ми на предстоящия солар  8) Да речем, че първото, което аз видях в него беше това, което след като го пуснах ти потвърди  ;D  ;D
         Ама то горещината не винаги е толкова лоша де  :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #29 -: Юли 16, 2011, 11:15:42 pm »
         Ще ти отговоря така, Марая - интересно, донякъде може би и показателно беше начинът по който ти започна тълкуването ми на предстоящия солар  8) Да речем, че първото, което аз видях в него беше това, което след като го пуснах ти потвърди  ;D  ;D
        Ама то горещината не винаги е толкова лоша де :P

Когато е горещо ....се калява стоманата....,вулканите бълват лава...огъня разчиства и изгаря ненужното...,за да стъпваме по горещата жарава от въглените на собствените си спомени и да продължим....   ;) :)