Здравей Гост

Силните жени

• 41 Отговора
  • 9203 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Силните жени
« -: Юли 16, 2011, 02:34:31 pm »
Кои са , какви са....Кое ги прави силни? Как изглеждат картите им? ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Силните жени
« Отговор #1 -: Юли 16, 2011, 02:38:57 pm »
силна жена е тази с опит! не традиционен подход, осъзнатост, амбиция, присъствие

силната жена е тази, която се обича преди всичко! и знае какво е да си жена! да има смелост да бъде различна, а не поредната кифла!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 16, 2011, 02:44:11 pm »

Или...,тази която не се носи по течението на живота - река , а като пъстърва смело с/у течението , защото знае , че най-чистото място е извора.... ;D

« Отговор #3 -: Юли 16, 2011, 02:52:35 pm »
Марая темата е много интересна но за мен не твърде разбираема.
Коя е силна жена тази която се е борила  и не е избрала лесния път макар, че е имала възможност живота да го кара лежерно /силен овен, дева/ и много често е стара мома,
или жената която цял живот е живяла заради другите /деца, родители/ тя пък не е сама ама и няма нейн живот.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юли 16, 2011, 02:58:38 pm »
Марая темата е много интересна но за мен не твърде разбираема.
Коя е силна жена тази която се е борила  и не е избрала лесния път макар, че е имала възможност живота да го кара лежерно /силен овен, дева/ и много често е стара мома,
или жената която цял живот е живяла заради другите /деца, родители/ тя пък не е сама ама и няма нейн живот.

Екзистенциален въпрос... ;D

Зависи какво и как разбираме...Нали това е смисъла на темата? ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #5 -: Юли 16, 2011, 02:59:33 pm »
за мен лесен път е да се метнеш за богат чичка и да си послушно дИте, а трудния сам да си сътвориш света и тогава да търсиш достоен чичка - има разлика нали?

« Отговор #6 -: Юли 16, 2011, 03:41:15 pm »

за мен лесен път е да се метнеш за богат чичка и да си послушно дИте, а трудния сам да си сътвориш света и тогава да търсиш достоен чичка - има разлика нали?
[/quote
Много интересно, че и в двата варианта има чичка. Наскоро гледах карти на жени които никога не са се омъжвали /имат предвид не само законен брак/, на това казвам аз силни жени статистиката показва неаспектиран марс, дева и овен в слънца или асц

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юли 16, 2011, 03:47:18 pm »

[/quote
Много интересно, че и в двата варианта има чичка. Наскоро гледах карти на жени които никога не са се омъжвали /имат предвид не само законен брак/, на това казвам аз силни жени статистиката показва неаспектиран марс, дева и овен в слънца или асц

Зависи...,Силна жена , която никога не се е омъжвала...в смисъл в кое и е силата? ::)

« Отговор #8 -: Юли 16, 2011, 03:50:33 pm »
Силни са сами това имам предвид, подобре сама отколкото зле придружена

« Отговор #9 -: Юли 16, 2011, 03:52:56 pm »
Даян Кийтън е такава жена аз много я харесвам като професионалист и жена

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Юли 16, 2011, 04:00:46 pm »
Силни са сами това имам предвид, подобре сама отколкото зле придружена

Разбирам смисъла..на това клише.., но въпроса ми е чисто практичен...С какво са силни , че са сами? Или са силни защото са сами?! Тук ми се губи нишката.... ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #11 -: Юли 16, 2011, 04:07:58 pm »

[/quote

Зависи...,Силна жена , която никога не се е омъжвала...в смисъл в кое и е силата? ::)

А дали не е силна тази жена, която сама иска да върви по своя житейски път, да прави и действа по начина, който вътрешно усеща в себе си, да не се съобразява с общоприетите норми и правила - нито богат чичко, нито стара мома  :)
           Сама да дерзае по стъпалата на успеха, да знае какво иска, да избира между спътници в живота, дори и да не се получават нещата с някого и без да се съобразява експанзивно да се впусне... ако прецени в нов брак или ново предизвикателство с кардинална промяна  ;)
          И да се чувства щастлива раазбира се, да се чувства дерзаеща и можеща  8)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Юли 16, 2011, 04:22:09 pm »

[/quote

казах чичко заради Сатурн ;)
но ми е все тая дали е закона връзка или не по-скоро съм склонна да бягам от подписи, че после е сложно
но все пак е хубаво понякога да се прибираш у дома и да има кой да те гушне :) ако ще и от бетон да си :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Юли 16, 2011, 04:23:54 pm »

[/quote

А дали не е силна тази жена, която сама иска да върви по своя житейски път, да прави и действа по начина, който вътрешно усеща в себе си, да не се съобразява с общоприетите норми и правила - нито богат чичко, нито стара мома  :)
           Сама да дерзае по стъпалата на успеха, да знае какво иска, да избира между спътници в живота, дори и да не се получават нещата с някого и без да се съобразява експанзивно да се впусне... ако прецени в нов брак или ново предизвикателство с кардинална промяна  ;)
          И да се чувства щастлива раазбира се, да се чувства дерзаеща и можеща
  8)

Уау...,доста силно прозвуча, през погледа на мъж... :)..

За мен силната жена е тази , която умее , знае , може , допуска , иска , реализира , мисли, твори...Жената , която не се страхува...от промените , а ги прегръща...Тази , която е готова да прости и прощава...,и пак продължава...Жената светица и жената грешница...
Мисля , че сама в живота не се свързва със сила , а по-скоро със страх...

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #14 -: Юли 16, 2011, 04:24:34 pm »
по-добре да сгрешиш, отколкото да не опиташ :) това е девиза