Цитат на: kokolino в Юли 17, 2011, 01:34:20 pm А ако обаче акулката има по-сериозно развита дихателната система и набляга на тез упражнения мисля, че едното гушкане едва ли ще и затаи дъха Може би ефирната фея не е намерила в дебелите книжки резервен спасителен план, знам ли в дебелите книжки винаги има спасителен план трябва да й се даде това, което тя си мисли, че иска .... примерно хехе но гушкането помага, може и по силно да е
А ако обаче акулката има по-сериозно развита дихателната система и набляга на тез упражнения мисля, че едното гушкане едва ли ще и затаи дъха Може би ефирната фея не е намерила в дебелите книжки резервен спасителен план, знам ли
защо все пак не се придържаме към астрологията... тези неща можете да си ги пишете на лични.
тази комбинация от сатурн, плутон и юпитер, ще мине през IС ти и ще квадратира наталното си положение през 2019.при всички случаи ще имаш промени и то сериозни тогава в семейството и дома си.преди време си гледах картата и си мислех, че много не ми харесва тези заедно да минат през АС и да квадратират слънцето ми, нещо което ще се случи 2019.не зная дали тогава няма да е краят на моя експеримент на земята
То това плутоново квадратче няма да е никак скоро и според мен по-добре не го мисли засега А може би ще ти подейства типично по Плутонски
Аз същественото съм го казала по тази карта...Питам се обаче карето луна/юнона дали не е причина за бягството от по-сериозна отговорност понякога или пък е доза страх да не би да загубиш автентичност сливайки се....