Венера не ви ли впечатли...Преобладава в скорпи и дева.... ....
Цитат на: Марая в Юли 17, 2011, 07:50:44 pmВенера не ви ли впечатли...Преобладава в скорпи и дева.... .... Хмм, в падение и в заточение Бе в Скорпион е по-непредсказуема според мен, но това в друго раздаване ще го видим Еее, все пак пари без присъствието на Венера си е налудничаво да ги обсъждаме дори, но все пак продължавам да мисля по този въпрос, може би още един преглед ще ми трябва фокусиран върху тази любовната планетка
Цитат на: kokolino в Юли 17, 2011, 07:55:50 pmЦитат на: Марая в Юли 17, 2011, 07:50:44 pmВенера не ви ли впечатли...Преобладава в скорпи и дева.... .... Хмм, в падение и в заточение Бе в Скорпион е по-непредсказуема според мен, но това в друго раздаване ще го видим Еее, все пак пари без присъствието на Венера си е налудничаво да ги обсъждаме дори, но все пак продължавам да мисля по този въпрос, може би още един преглед ще ми трябва фокусиран върху тази любовната планетка Визирам Венера като естествен сигнификатор на ценности и пари..,Венера като малкото щастието....
Да проследим и другата любовна планета....,като знак на цел...и начин на постигане...тогава. Искаш ли?
Цитат на: Марая в Юли 17, 2011, 08:04:25 pmДа проследим и другата любовна планета....,като знак на цел...и начин на постигане...тогава. Искаш ли? Аз вече я следя, ама все още нямам подобна бърза скорост тук в астро темите
Цитат на: kokolino в Юли 17, 2011, 08:10:17 pmЦитат на: Марая в Юли 17, 2011, 08:04:25 pmДа проследим и другата любовна планета....,като знак на цел...и начин на постигане...тогава. Искаш ли? Аз вече я следя, ама все още нямам подобна бърза скорост тук в астро темите ето за това има толкова силен акцент на стрелец
замълчах щото вече съм на етап транзит трябва и говедата да си гледам , да не съм груба домашните любимци айдена Гриша имаме уп. 2-ри телец
Цитат на: Fairy в Юли 17, 2011, 08:17:52 pmЦитат на: kokolino в Юли 17, 2011, 08:10:17 pmЦитат на: Марая в Юли 17, 2011, 08:04:25 pmДа проследим и другата любовна планета....,като знак на цел...и начин на постигане...тогава. Искаш ли? Аз вече я следя, ама все още нямам подобна бърза скорост тук в астро темите ето за това има толкова силен акцент на стрелец Хмм, ще замълча тук А докато умувам ще ви поздравя с едно парче http://www.youtube.com/watch?v=n6P0SitRwy8
Nirvana - Heart Shaped Box