Здравей Гост

Топ 10 България пари , власт, влияние

• 60 Отговора
  • 12657 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Топ 10 България пари , власт, влияние
« Отговор #30 -: Юли 17, 2011, 08:41:07 pm »
         Това с планетите в земни знаци определено няма победител - Плутон не можем да го излъчим като такъв, тъй като е най-бавно движещата се планета, нормално и логично впредвид възрастта на разглежданите човечета да не го вземем под внимание в тази насока  :) Донякъде ЛУна, донякъде Марс или Юпитер да речем  ??? Хмм, не че Юпитер не дава разрастване, но не и по подходящия според мен за целта начин, не без допълнителна сериозна помощ от някой по-голям  ;D  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #31 -: Юли 17, 2011, 08:47:27 pm »
Да...,мисля , че Плутон в Дева определено има своето място...Друг е въпроса , че за големите пари са нужни тежки планети...Една от тях е Нептун.... ;D , друга такава е Уран....Големите пари са след Сатурн... ;) :)...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #32 -: Юли 17, 2011, 08:59:30 pm »
Да...,мисля , че Плутон в Дева определено има своето място...Друг е въпроса , че за големите пари са нужни тежки планети...Една от тях е Нептун.... ;D , друга такава е Уран....Големите пари са след Сатурн... ;) :)...

Разглеждането на тези двамцата няма да се окаже толкова лесно, колкото си мислех  ??? Ама в доста карти има тежък или творчески аспект между тях, някъде и плавен  ::)
           Но друго ще да е тук в центъра на схемата  8)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #33 -: Юли 17, 2011, 09:03:46 pm »
Има ли и върху какво отношение Нептун? ;D ::) , ами Уран....Хайде да помислим...Искаш ли? ::) ???

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #34 -: Юли 17, 2011, 09:07:38 pm »
Има ли и върху какво отношение Нептун? ;D ::) , ами Уран....Хайде да помислим...Искаш ли? ::) ???

Във всички карти има аспект между някои от тези двамцата към Меркурий или Венера, като някъде е по-сериозно застъпена аспектацията  ::)
Иначе към куспидите на 2ри, 8ми и 10и няма да ги гледам, тък като нали часовете на пробив в земния свят не са чак дотам....  нали  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #35 -: Юли 17, 2011, 09:11:03 pm »

Във всички карти има аспект между някои от тези двамцата към Меркурий или Венера, като някъде е по-сериозно застъпена аспектацията  ::)
Иначе към куспидите на 2ри, 8ми и 10и няма да ги гледам, тък като нали часовете на пробив в земния свят не са чак дотам....  нали  ;D

Даа..., не знаем точния час на всички...Но Гриша Ганчев....Искаш ли да разгледаме неговата карта....?За часа съм сигурна.... ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #36 -: Юли 17, 2011, 09:24:07 pm »
         Е Гришата си е симпатяга, народно го раздава и вярвам е искрено при него :) Стимулира спортта, силен характер си е като цяло, дългогодишен спортист с кален боен дух и не на последно място естествено - страхотен бизнесмен  :) шапка му свалям  8)

Нептун доколкото знам не е установено къде екзалтира, нямам идея значи как се държи в Скорпион, в случая в 7ми натален, но спрямо управителя е в хармоничен аспект - секстил  :) Съвпадът с Венера си има своето значение в схемата, тя си има под крилото 2ри дом, знаков управител се явява и на Юпитер в 12и - нещо ме навежда на мисълта, че този 12-и не е безучастен към големите капитали... или 11-и Сатурн в твърд аспект към Нептун определено има отношение при все че Сатурн е и управител на 10-и...
       А тези дни споменахме и Лилит в материалната тема, тя си е на куспидата на 7ми в опозиция към AC и секстил към Слънцето в Стрелец...
       С толкова огън определено не липсват бързи реакции и действие, а и при все че има квадрат на Нептун към управителя на AC, който си е огнен в 5и

8)   

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #37 -: Юли 17, 2011, 09:32:40 pm »
         Е Гришата си е симпатяга, народно го раздава и вярвам е искрено при него :) Стимулира спортта, силен характер си е като цяло, дългогодишен спортист с кален боен дух и не на последно място естествено - страхотен бизнесмен  :) шапка му свалям  8)

Нептун доколкото знам не е установено къде екзалтира, нямам идея значи как се държи в Скорпион, в случая в 7ми натален, но спрямо управителя е в хармоничен аспект - секстил  :) Съвпадът с Венера си има своето значение в схемата, тя си има под крилото 2ри дом, знаков управител се явява и на Юпитер в 12и - нещо ме навежда на мисълта, че този 12-и не е безучастен към големите капитали... или 11-и Сатурн в твърд аспект към Нептун определено има отношение при все че Сатурн е и управител на 10-и...
       А тези дни споменахме и Лилит в материалната тема, тя си е на куспидата на 7ми в опозиция към AC и секстил към Слънцето в Стрелец...
       С толкова огън определено не липсват бързи реакции и действие, а и при все че има квадрат на Нептун към управителя на AC, който си е огнен в 5и

8)

Да продължа.... ;D...Неговия бизнес беше свързан с петрол...Първата верига бензиностанции беше негова -ЛИТЕКС...Друг е въпроса какви са и откъде капиталите..защото говорим все за неща свързани с Нептун...Петрола е под Нептун , тайните и завоалирани неразкрити неща също....Течностите са под управството на Нептун...соковете БББ , също са негови....
Венера е управител на ДСЦ и втори дом..е в съвпад с Нептун управител на интерсептираните риби в 12-ти....Упр. на 8-ми Плутон е в 6-ти дом, а втория управител -Марс е в 5-ти.... ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #38 -: Юли 17, 2011, 09:40:32 pm »

8)

Да продължа.... ;D...Неговия бизнес беше свързан с петрол...Първата верига бензиностанции беше негова -ЛИТЕКС...Друг е въпроса какви са и откъде капиталите..защото говорим все за неща свързани с Нептун...Петрола е под Нептун , тайните и завоалирани неразкрити неща също....Течностите са под управството на Нептун...соковете БББ , също са негови....
Венера е управител на ДСЦ и втори дом..е в съвпад с Нептун управител на интерсептираните риби в 12-ти....Упр. на 8-ми Плутон е в 6-ти дом, а втория управител -Марс е в 5-ти.... ;D

Даа, определено Нептун някъде може много да вземе, другаде мноооого да даде - течните истории, не само нефтените, а и питейните са си под егидата на този големия  8)

А все пак той продължава да бъде един от най-ителигентните и находчиви състезатели по борба свободен стил към момента, запазил спортния си дух  :)  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #39 -: Юли 17, 2011, 09:43:18 pm »
Не бих казала , че е интелигентен... ;D Но е изключително хитър и има нюх...Вероятно спортното възпитание е трансформирано в бизнеса...Още повече става дума за индивидуален спорт...или неговата еднолична изява.... ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #40 -: Юли 17, 2011, 09:46:21 pm »
Не бих казала , че е интелигентен... ;D Но е изключително хитър и има нюх...Вероятно спортното възпитание е трансформирано в бизнеса...Още повече става дума за индивидуален спорт...или неговата еднолична изява.... ;D

Аз го сравних директно в рамките на групата за която говорех - състезатели по борба  - съответно за мен е един от най-интелигентните и находчиви в бизнес отношение и живота сред тях  :)  :) Без да засегна някого, въпрос на лично мнение   :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #41 -: Юли 17, 2011, 09:48:53 pm »

Аз го сравних директно в рамките на групата за която говорех - състезатели по борба  - съответно за мен е един от най-интелигентните и находчиви в бизнес отношение и живота сред тях  :)  :) Без да засегна някого, въпрос на лично мнение   :)

Съгласна съм.... ::)...Като място и база за сравнение...Сега си мисля и за новия бизнес който започна..,а той е свързан точно с управителя на асц.... ??? ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #42 -: Юли 17, 2011, 09:54:23 pm »
наскоро четох една книжка и се впечатлих - интелигентен не е равно на богат и е истина :) другаде е уловката

значи все пак Сатурн - като дисциплина, Нептун - нюх и въображение! интуиция

а всъщност Късмет? изобщо слагате ли го в графата - аз мисля, че късмета се създава, но дали все пак не е нужен малко?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #43 -: Юли 17, 2011, 10:18:28 pm »
Нептун доколкото знам не е установено къде екзалтира, нямам идея значи как се държи в Скорпион.

Екзалтира в Стрелец...

Поведението му в Скорпион е сложно и потайно...Абе...мъглявината Андромеда.... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #44 -: Юли 17, 2011, 10:27:49 pm »
Нептун доколкото знам не е установено къде екзалтира, нямам идея значи как се държи в Скорпион.

Екзалтира в Стрелец...

това за първи път го чувам  :o

какво ще кажете за съвпада на Нептун с Венера? в картата на Гриша? при това в седми. Силни връзки влиятелни връзки - все пак Нептун в някои отношения има много общо с Юпитер, как мислите?

не знам за вас, но аз лично съвсем за себе си съм приела да смятам за по-силен аспект Бърза Планета и Бавна (при обратния вариант според мен съвпада отслабва с времето - но това е собствена измишльотина и не претендира за качество)
« Последна редакция: Юли 17, 2011, 10:32:35 pm от Fairy »