Здравей Гост

Топ 10 България пари , власт, влияние

• 60 Отговора
  • 12678 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Топ 10 България пари , власт, влияние
« Отговор #45 -: Юли 17, 2011, 10:29:29 pm »
Нептун доколкото знам не е установено къде екзалтира, нямам идея значи как се държи в Скорпион.

Екзалтира в Стрелец...

това за първи път го чувам  :o

Ето вече го чу.... ::) ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #46 -: Юли 18, 2011, 08:58:26 am »
         И за мен е нова, Fairy нептуновата екзалтация в Стрелец  :o Еее, значи си имам един екзалтирал Нептун аз  :P

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #47 -: Юли 18, 2011, 10:03:04 am »
         И за мен е нова, Fairy нептуновата екзалтация в Стрелец  :o Еее, значи си имам един екзалтирал Нептун аз  :P

много екзалтирани станаха при мен нещо :)) не, че има нещо лошо в това де ;)
знаеш екзалтираните работят на 120% (символично казано)
на трон са 100% .... другите под 100% ;)  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #48 -: Юли 18, 2011, 12:18:26 pm »
Остава да черпите за екзалтацията... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #49 -: Юли 18, 2011, 12:42:05 pm »
оооо разбира се, като спечеля първият си милион първо теб ще почерпя по Нептунски  :57:  8)
и грозно и нахално а :confuse3:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #50 -: Юли 18, 2011, 12:43:36 pm »
оооо разбира се, като спечеля първият си милион първо теб ще почерпя по Нептунски  :57:  8)

Що на милиона чак?! :o ;D ;D

Какъв Сатурн аспектира Нептуна !?? ;D ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #51 -: Юли 18, 2011, 12:45:56 pm »

Що на милиона чак?! :o ;D ;D

Какъв Сатурн аспектира Нептуна !?? ;D ;D
ее добре де нали си мой човек .. на първите 10 хилки ама чисти  ;D... Сатурна ми е в секстил (секс) с Нептунчованчо-партизанчо :)
п.с. днес поне не фалирах на играта с мишките... ;) има напредък хаха на теория....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #52 -: Юли 18, 2011, 12:51:03 pm »
Ще стане и това.... ;D

Каква е тая игра.... ??? ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #53 -: Юли 18, 2011, 12:54:32 pm »
Ще стане и това.... ;D

Каква е тая игра.... ??? ::)

една игра - компютърен вариант....
« Последна редакция: Юли 18, 2011, 04:19:49 pm от Fairy »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #54 -: Юли 18, 2011, 12:56:01 pm »
А , не...неее...Не става със шаблони... ::) Големия бизнес е като игра на шахмат... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #55 -: Юли 18, 2011, 01:01:49 pm »
А , не...неее...Не става със шаблони... ::) Големия бизнес е като игра на шахмат... ;D

абе то въпроса е да видиш кога си блокираш финансите и кога ги освобождаваш ;) а за шахмат ясно не може без военна стратегия, малко театро ;), юридически усет, и разбира се мноооого музика - така ти трябва, да слушаш и да пееш ха-ха
наскоро ми се завъртя една метафора, че да се научиш да въртиш бизнес е като да се научиш да караш колело/мотоциклет - започваш с нещо малко, страхуваш се, но го яхаш, гледаш пътя в далечина и преценяваш къде има опасност и къде да дадеш газ да хванеш зеленото - винаги имаш едно на ум за спиране, после идва време да се обърне внимание и на огледалата кой е зад теб, какво прави там ;).... после са и завоите (спортните), преценява се до кога спирачка и точно в кой момент да се даде максимума, за да излезеш, а не да паднеш и тн.... съвсем образно казано :)

а и чуждия опит е безценен ;)
« Последна редакция: Юли 18, 2011, 01:09:20 pm от Fairy »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #56 -: Юли 18, 2011, 01:09:25 pm »

Еее, и това може да се уреди  8) Аз обичам да черпя  ;D
            А засега ви черпя с това парче - http://www.youtube.com/watch?v=S-UzaZjSNd8

Марая, ако не го отвориш парчето е Metallica - The day that never comes  8)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #57 -: Юли 18, 2011, 01:19:45 pm »
Безценен е собствения опит! Това ти го подчертавам, за да разбереш ..,че нищо няма по-голяма стойност от него....
Не мисля , че е точен аналога с ПС-та ;D.., по-скоро...Иска се да се научиш да владееш умението да летиш...и да падаш....
Да си наясно , че не е опасна височината , нито падането...Опасно е да останеш на едно място и да въртиш напразно педалите и да даваш газ....

Коколино , любимо парче.... :-* мерсаж!

Чакам аз...,ще черпите.... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #58 -: Юли 18, 2011, 01:25:33 pm »
Безценен е собствения опит! Това ти го подчертавам, за да разбереш ..,че нищо няма по-голяма стойност от него....
Не мисля , че е точен аналога с ПС-та ;D.., по-скоро...Иска се да се научиш да владееш умението да летиш...и да падаш....
Да си наясно , че не е опасна височината , нито падането...Опасно е да останеш на едно място и да въртиш напразно педалите и да даваш газ....

опита си е опит ;), едно е да паднеш и да се поизтупаш малко, малко йод, малко мехлем ама поне знаеш от кое се пада :) а и има няколко важни урока, които ако не знаеш - велометър :))))))) точно ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #59 -: Юли 18, 2011, 02:03:14 pm »

опита си е опит ;), едно е да паднеш и да се поизтупаш малко, малко йод, малко мехлем ама поне знаеш от кое се пада :) а и има няколко важни урока, които ако не знаеш - велометър :))))))) точно ;D

Теб ти е лесно, Файри с твоите криле ще можеш да пилотираш отвисоко  ;D   ;D

А то ясно, че опитът е един добър учител, та дори и да се потрошиш след падането после след като се ъпгрейднеш и възстановиш ставаш по-силен  8)  ;D