Здравей Гост

Гнева

• 18 Отговора
  • 4236 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Гнева
« -: Юли 17, 2011, 07:05:01 pm »
айде след секса иде време за ядосване хаха

но по сериозно разкажете ядосвате ли се? как изливате гнева си? имате ли отдушници, какви :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Гнева
« Отговор #1 -: Юли 17, 2011, 07:17:59 pm »
         Боксовата топка добре ми помага за отпускане, за съжаление боксовата круша не ми е вкъщи, а на вилата, но когато съм предозирал определено ми спомага за изхвърляне на емоциите чрез повечко динамика върху й  8)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 17, 2011, 07:35:35 pm »
Гнева...Малеее от четвърт паля :-[ :-[

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #3 -: Юли 17, 2011, 07:46:48 pm »
         Fairy, при теб как стои въпросът с гнева и неговите отдушници  :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юли 17, 2011, 08:02:49 pm »

Като при стрелците...Малеее, дай цел и глЕи сеир.... ;D ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #5 -: Юли 17, 2011, 08:09:24 pm »

:85: :haha: :haha:

:haha: :haha: :slaugh: 

Има си го и този момент при вас жените с огнени слънца, а явно при стрелците изпъкват събитията в тази насока  ;D  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Юли 17, 2011, 08:23:24 pm »
принципно рядко се ядосвам истински, но може би защото си имам много отдушници - от 2-колесните, през солидна музика, фотография, изкуства през йога и Синди кардио...  ;D научих се (без излишни книги, Марая вече е наясно де :) ) да се възползвам от медитацията :)

вярно паля се лесничко и понякога пиля излишна енергия ей така, но ядосване и злоба не :)

няколко пъти съм изпадала в състояние "да ми падне пердето", но в такива моменти просто огън и въздух 2 в 1 помита, гори.... в единия от случаите пребих един - не съм очаквала такова нещо  :-[ и ме е срам, всъщност не си спомням много от ситуацията, само, че ме ядоса до краен предел... после някои ме разтърва толкова!  :confuse3: :confuse3: даже не се сещам за какво толкова се ядосах...

марс и слънце ли са "виновници" ?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юли 17, 2011, 08:29:10 pm »

:85: :haha: :haha:

:haha: :haha: :slaugh: 

Има си го и този момент при вас жените с огнени слънца, а явно при стрелците изпъкват събитията в тази насока  ;D  ;D

Ми доста често ни дават поводи....Скачам на лицемерие и не се замислям, скачам на интриги...,скачам...когато някой се опитва да ме провокира и да ме направи по-проста отколкото съм...Толкова много поводи на които ЗНАКА СТРЛЕЦ не може да остане безучастен и радушен.... ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #8 -: Юли 17, 2011, 08:44:24 pm »
принципно рядко се ядосвам истински, но може би защото си имам много отдушници - от 2-колесните, през солидна музика, фотография, изкуства през йога и Синди кардио...  ;D научих се (без излишни книги, Марая вече е наясно де :) ) да се възползвам от медитацията :)

вярно паля се лесничко и понякога пиля излишна енергия ей така, но ядосване и злоба не :)

няколко пъти съм изпадала в състояние "да ми падне пердето", но в такива моменти просто огън и въздух 2 в 1 помита, гори.... в единия от случаите пребих един - не съм очаквала такова нещо  :-[ и ме е срам, всъщност не си спомням много от ситуацията, само, че ме ядоса до краен предел... после някои ме разтърва толкова!  :confuse3: :confuse3: даже не се сещам за какво толкова се ядосах...

марс и слънце ли са "виновници" ?

Е това ми е особено интересно при вас огнените  :P

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #9 -: Юли 17, 2011, 09:41:48 pm »
ами пада... и край "децата нямат спирачки"  пък после нека марс в дева е без достойнства - рита, хапе, кълве (ко-ко), чупи, изхвърля :)  ::)

и честно пиковия момент рядко се помни какво става (не се и осъзнава)  ::) - все едно в безсъзнание... или си на 100001 водки, или сомнамбул знам ли ;D

« Отговор #10 -: Юли 17, 2011, 11:18:44 pm »
ами пада... и край "децата нямат спирачки"  пък после нека марс в дева е без достойнства - рита, хапе, кълве (ко-ко), чупи, изхвърля :)  ::)

Това значи ли, че Марс дори в заточение и падение изразява по-силно гнева си от Марс "без достойнства"?
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #11 -: Юли 17, 2011, 11:37:51 pm »

Това значи ли, че Марс дори в заточение и падение изразява по-силно гнева си от Марс "без достойнства"?

не знам, често казват, че марс в дева е без достойнства - но според мен зависи и къде в натала под или над, също така какво управлява

« Отговор #12 -: Юли 17, 2011, 11:47:52 pm »
При моя Марс проблемът е друг - не мога да се разгневя дотолкова, че да нараня опонента, камо ли да посегна физически.
Някои се разтоварват чрез блъскане и трошене, прилагане на физическа агресия, моят начин е съвсем друг. Изливам насъбралия се гняв вербално, но не чрез отправяне на обиди, а чрез протестиране/несъгласие със ситуацията, чрез критика (след наблюдение и анализ на ситуацията).  Гневът ми трябва от време на време да се "изговаря", за да не се нагнетява и да не предизвиква форсмажорни ситуации с неочакван край.  ;D И като споделя с някой или някъде възмущението си веднага ми олеква, дори ако ситуацията с нищо не се променя, просто трябва да си изговоря яда и разочарованието.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Юли 18, 2011, 12:11:58 am »
А дали да не търсим и Сатурн и Луна.... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #14 -: Юли 18, 2011, 08:11:08 am »
При моя Марс проблемът е друг - не мога да се разгневя дотолкова, че да нараня опонента, камо ли да посегна физически.
Някои се разтоварват чрез блъскане и трошене, прилагане на физическа агресия, моят начин е съвсем друг. Изливам насъбралия се гняв вербално, но не чрез отправяне на обиди, а чрез протестиране/несъгласие със ситуацията, чрез критика (след наблюдение и анализ на ситуацията).  Гневът ми трябва от време на време да се "изговаря", за да не се нагнетява и да не предизвиква форсмажорни ситуации с неочакван край.  ;D И като споделя с някой или някъде възмущението си веднага ми олеква, дори ако ситуацията с нищо не се променя, просто трябва да си изговоря яда и разочарованието.

споменах за налитания, защото те са особено изключение, случки, за които и аз се чудя от где ми е дошло (при това за не кой знае какви неща - някои си казал нещо.... ), но физическата агресия :) дори и в ежедневието - не си спомням дори да съм плеснала маймунката (оказва, се че потупване по д-то или ръчичките не е лошо), а не си мислете, че двечките не се ядосваме една друга. :))) но пък мама си има едно страшно броене, дето все още действа  ;D ;D ;D (после ще прилагаме метода без детски, без сладолед....)

виждала съм грозни картинки - откакто ми се наложи да се слея с другите майки съм се отвратила на грозни картинки - как майки си изкарват агресията на малки бебета. Това според мен излиза извън нормалното!

Иначе обичайните леки ядосвания са като при теб - мрънкам си и до там. В повечето случай само се заканвам. А ако измисля стратегически съсипване на обекта на яда почти веднага забравям точно защо съм се ядосала и прощавам :)