Здравей Гост

Анкета

Посочете вашия лунен знак и споделете ревнувате ли? Какви аспекти прави луната..

овен
1 (8.3%)
телец
1 (8.3%)
близнаци
1 (8.3%)
рак
0 (0%)
лъв
1 (8.3%)
дева
3 (25%)
везни
2 (16.7%)
скорпион
1 (8.3%)
стрелец
0 (0%)
козирог
0 (0%)
водолей
0 (0%)
риби
2 (16.7%)

Общ брой гласове: 12

Гласуването приключено: Юли 27, 2011, 08:21:30 pm

Ревността ...,но онази любовната и знаците от зодиака

• 40 Отговора
  • 8196 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Интересно Коколино...,дали всъщност не е бил натрупан и стаен гняв, който е трансформирал напрежението в ревност.... ??? ::)

аз съ с луна стрелец и съм доста ревнива ;D ;D защо ревността я свързваш с луната?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
аз съ с луна стрелец и съм доста ревнива ;D ;D защо ревността я свързваш с луната?

Защото всяко чувство преминава през емоционалния ни свят , за който е отговорна луната... ;D

аз я сръзвам с егото и с неговите показатели в натала. ама моята е в квадратура със слънцето та може би затова...... ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
аз я сръзвам с егото и с неговите показатели в натала. ама моята е в квадратура със слънцето та може би затова...... ;D

Аз съм фен на Стрелцовата луна...,според мен тя има особени достойнства в знака на стрелеца....Ма не мисля , че е мн.ревнива...По-скоро достатъчно... ;D :P

*

Неактивен kokolino

• 1019
Интересно Коколино...,дали всъщност не е бил натрупан и стаен гняв, който е трансформирал напрежението в ревност.... ??? ::)

Възможно и това да е, по-скоро не бих го конкретизирал като гняв, а стаени негативни емоции, но не чист гняв - има разлика :) В повечето случаи на стаени или натрупали се с времето емоции се получава така изведнъж един отдушник и се отприщват вкупом тия всичките и летят със скорстта на светлината  ;D

Ето още една Луна в Овен ;)
В 5-ти
Тригон с Марс, Квадрат със Сатурн..

Но не съм ревнива. Точно в онзи любовен смисъл.
По-скоро е рачешкото ми чувство за собственост. Моето си е мое и какъв е този цвят "сиво"?
 :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
        Смятате ли, че Луна като управител на 5и дом би могла да е естествен сигнификатор за ревност ми е интересно?

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
        Смятате ли, че Луна като управител на 5и дом би могла да е естествен сигнификатор за ревност ми е интересно?

или сигнификатор за естествена ревност

*

Неактивен kokolino

• 1019

:) Точно това имах предвид :) Интересен словоред съм праснал  ;D  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net

а ревността не е ли усет за притежание? притежанието не са ли по 2-8?  ::)
често хората си мислят, че притежават нещо, което никога не е било тяхно!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

а ревността не е ли усет за притежание? притежанието не са ли по 2-8?  ::)
често хората си мислят, че притежават нещо, което никога не е било тяхно!

Винаги...,не често... ;) ;D

*

Неактивен tanya

• 917

Би могла.... Щото моята Луна е в Дева, а пък съм доста ревнива  ::) Сигурно, защото е У5..

*

Неактивен Deter

• 201
 Здравейте, моята луна е във втори дом - скорпион.
 До скоро си мислех, че не съм ревнива :rakeattack:
 Само не ме карайте да ви разказвам, как за секунди виждам венецуелска сапунка, три сезона напред :-[
 Пишейки това пък си давам сметка, че съм била и провокирана, явно все пак ми трябва повод за да се появи ревност.
 Ще уточня за какво иде реч, да речем пишем в скайп и от 10 мин чакам отговор на мое питане( не съм много по безсмисленото писане, все пак не бива да се пилее времето на хората), чакам си аз и в същото време виждам в ФБ как господина се прави на мъж пред г-а Y е как да не подпаля, то това не е точно ревност ама .... Последните три години живота ми се понасити на подобни и по-груби случки, не съм сигурна съвсем в графа ревниви ли трябва да се сложа  :D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Здравейте, моята луна е във втори дом - скорпион.
 До скоро си мислех, че не съм ревнива :rakeattack:
 Само не ме карайте да ви разказвам, как за секунди виждам венецуелска сапунка, три сезона напред :-[
 Пишейки това пък си давам сметка, че съм била и провокирана, явно все пак ми трябва повод за да се появи ревност.
 Ще уточня за какво иде реч, да речем пишем в скайп и от 10 мин чакам отговор на мое питане( не съм много по безсмисленото писане, все пак не бива да се пилее времето на хората), чакам си аз и в същото време виждам в ФБ как господина се прави на мъж пред г-а Y е как да не подпаля, то това не е точно ревност ама .... Последните три години живота ми се понасити на подобни и по-груби случки, не съм сигурна съвсем в графа ревниви ли трябва да се сложа  :D

А какво? :)

Добре дошла! ;D