Здравей Гост

Добре дошли

• 49 Отговора
  • 12268 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Добре дошли
« Отговор #30 -: Юни 21, 2011, 12:46:08 am »
Добавям джйотиш  картата на форума и една специална благословия - да служи по най-добрия начин за това, за което е създаден, и да бъде място, където всеки да се чувства в хармония със себе си и с тези, с които споделя това виртуално кътче.  :)

И една магическа мантра, която да пази това кътче от зли езици и лоши очи: Maha Mrityunjaya Mantra

Мила ми приятелко...Утре ще помоля Админа...да направи една специална секция за Ведическа астрология!
БЛАГО-ДАРЯ за мантрата...,бих искала да те помоля с няколко думи...да разкажеш...какво казват звездите според Джойтиш...за форума...Как и какви са неговите приоритети..къде са слабите му и силни страни? Ще го бъде ли?! ;D

« Отговор #31 -: Юни 21, 2011, 12:47:59 am »
Ще се пробвам, но няма да е днес, след малко ви напускам (защо няма хъркаща емотиканка?).  :-\

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #32 -: Юни 21, 2011, 12:57:09 am »
Ще се пробвам, но няма да е днес, след малко ви напускам (защо няма хъркаща емотиканка?).  :-\

Ще има... ;) ;D..,щом е нужна...

Не може да няма..при неаспектирания Юпитер всичко е по много... ;D...

Но ще чакаме..прогнозата,, а нашите данни ги имаш...моите не са проблем...с НЕГО СИНАСТРИЯ НЕ БИВА.... ;D ;D..ЩОТО СЪМ РЕВНИВА......Така , че за твоя консумация са данните..,очаквам твоите ВЕДИЧЕСКИ ТВОРЧЕСКИ ЗНАНИЯ.../едва ли има по-добра от теб и Гал/...да ни кажат ИСТИНАТА В ОЧИТЕ...Да бъдем въоръжени е важно за нас... :-*

« Отговор #33 -: Юни 21, 2011, 09:02:30 am »
 :)ВСИЧКО ХУБАВО И С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО УСПЕХИ НА НОВИЯ ФОРУМ.АЗ СЪМ НОВА ТУК,НО СЕ НАДЯВАМ ДА НАУЧА МНОГО ПОЛЕЗНИ  И ИНТЕРЕСНИ НЕЩА ИЗ ДЕБРИТЕ НА АСТРОЛОГИЯТА  :-*

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #34 -: Юни 21, 2011, 09:52:53 am »
Добавям джйотиш  картата на форума и една специална благословия - да служи по най-добрия начин за това, за което е създаден, и да бъде място, където всеки да се чувства в хармония със себе си и с тези, с които споделя това виртуално кътче.  :)

И една магическа мантра, която да пази това кътче от зли езици и лоши очи: Maha Mrityunjaya Mantra

Мила ми приятелко...Утре ще помоля Админа...да направи една специална секция за Ведическа астрология!
БЛАГО-ДАРЯ за мантрата...,бих искала да те помоля с няколко думи...да разкажеш...какво казват звездите според Джойтиш...за форума...Как и какви са неговите приоритети..къде са слабите му и силни страни? Ще го бъде ли?! ;D

ооо това е чудесно, вчера инсталирах онази програма ииии се почувствах като пуделче :))) пред месарница :)))) едни квадрати, странни думи - дори не съм убедена, че правилно въведох данните  :-\

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #35 -: Юни 21, 2011, 12:28:25 pm »
:)ВСИЧКО ХУБАВО И С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО УСПЕХИ НА НОВИЯ ФОРУМ.АЗ СЪМ НОВА ТУК,НО СЕ НАДЯВАМ ДА НАУЧА МНОГО ПОЛЕЗНИ  И ИНТЕРЕСНИ НЕЩА ИЗ ДЕБРИТЕ НА АСТРОЛОГИЯТА  :-*

Добре дошла! :-*

*

Неактивен dora

• *
  • 15
« Отговор #36 -: Юни 21, 2011, 12:40:09 pm »
     БЛАГОДАРЯ ЗА ПОКАНАТА , МАРАЯ .
    ЧЕСТИТО И УСПЕХ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ  ЗА АМБИЦИОЗНОСТТА  И ЖЕЛАНИЕТО ДА СПОДЕЛЯШ АСТРОЛОГИЧНИТЕ СИ ПОЗНАНИЯ .

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #37 -: Юни 21, 2011, 12:42:02 pm »
     БЛАГОДАРЯ ЗА ПОКАНАТА , МАРАЯ .
    ЧЕСТИТО И УСПЕХ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ  ЗА АМБИЦИОЗНОСТТА  И ЖЕЛАНИЕТО ДА СПОДЕЛЯШ АСТРОЛОГИЧНИТЕ СИ ПОЗНАНИЯ .

Благодаря Дора! :)
Добре дошла ....,надявам се и да пишеш...тук! :-*

*

Неактивен dora

• *
  • 15
« Отговор #38 -: Юни 21, 2011, 12:46:51 pm »
 МЕРСИ , ЕТО ЧЕ НЕ УМЕЯ ДА СЕ ВКЛЮЧВАМ - ДАЖЕ КАРТИЧКАТА МИ НЕ ИЗЛЕЗЕ СПОЛУЧЛИВО  :'(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #39 -: Юни 21, 2011, 12:52:09 pm »
МЕРСИ , ЕТО ЧЕ НЕ УМЕЯ ДА СЕ ВКЛЮЧВАМ - ДАЖЕ КАРТИЧКАТА МИ НЕ ИЗЛЕЗЕ СПОЛУЧЛИВО  :'(

Супер...,излезе ти картинката...Просто е прикачена.... :-*
Ще те помоля да пуснеш тема за Прозерпина и ни качиш материали... :) Знам , че знаеш за нея....

« Отговор #40 -: Юни 21, 2011, 03:04:38 pm »
Тъкмо влизам и щях да пиша, че държа да я има онази емотиконка с вдигнатия пръст, за която така и не се разбра дали е среден или показалец, но гледам сега, че сте сложили доста емтиконки, има я сред тях.
Не че някой специално ще дойде тук да ми вдига пръст, но все пак...  ;D

:96: йееее...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #41 -: Юни 21, 2011, 03:11:48 pm »
Тъкмо влизам и щях да пиша, че държа да я има онази емотиконка с вдигнатия пръст, за която така и не се разбра дали е среден или показалец, но гледам сега, че сте сложили доста емтиконки, има я сред тях.
Не че някой специално ще дойде тук да ми вдига пръст, но все пак...  ;D

:96: йееее...

Не се знае... :19: :57: Представяш ли си? :P

« Отговор #42 -: Юни 21, 2011, 03:24:47 pm »
Не се учудвам да дойдат с краставици за краставичаря.  ;D

Цитат

...то едно време и краставиците какви беха … - без ешерихия коли имам в предвид.

(цитат от друг форум, много ми хареса чувството за хумор)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #43 -: Юни 21, 2011, 03:28:14 pm »
Не се учудвам да дойдат с краставици за краставичаря.  ;D

Цитат

...то едно време и краставиците какви беха … - без ешерихия коли имам в предвид.

(цитат от друг форум, много ми хареса чувството за хумор)

Нищо чудно.... ;D ;D

Имам молба към теб... :-[ Дали ще си спомниш в коя тема в астросайта , молехме админа за емотиконки и му бяхме предложили няколко... ::) Бях изнамерила едни много красиви и много ми се иска да ги намеря....

« Отговор #44 -: Юни 21, 2011, 03:31:54 pm »
Да ти кажа, изобщо не си спомням. Помня само коминчето* отде съм го задигнала, ама то не е за тук.  :confuse3: