Здравей Гост

Опозиция на Венера Сатурн в Синастрията

• 17 Отговора
  • 6410 Прегледи
Според мен много труден аспект .
4увството за емоционална сигурност върви редом с много тегави и подтиснати отношения.Умиране има отърване няма.Имам го с мъжа ми 4увствам се много сигурна и спокойна в емоционално отношение но като се заредят подтискащите периоди е ужасно не мога да кажа кое надделява има си според мен две страни този аспект .
Вие какво ще кажете?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Опозиция на Венера Сатурн в Синастрията
« Отговор #1 -: Юли 18, 2011, 07:41:17 pm »
4увството за емоционална сигурност върви редом с много тегави и подтиснати отношения.Умиране има отърване няма.Имам го с мъжа ми 4увствам се много сигурна и спокойна в емоционално отношение но като се заредят подтискащите периоди е ужасно не мога да кажа кое надделява има си според мен две страни този аспект .
Вие какво ще кажете?

Всеки аспект на Сатурн в синастрията...дори и хармоничния има своето огромно значение за връзката...Без Сатурн няма спойка.... :)...Опозицията е изключително ползотворен аспект в една връзка...Той е този който противопоставя интересите и поставя огледала , чрез които всеки от партньорите осъзнава своето място в тази връзка...И с две думи...тук ключовата думичка е една...компромис...Или компромиса е този , който може да бъде ключ за доброто и целенасочено усещане за хармония и щастие , любов и сигурност.... :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #2 -: Юли 18, 2011, 07:47:43 pm »
А аз съм забелязала, че в почти всички синастрии родител / дете присъстват ключови аспекти на Сатурн. Това предполагам е свързано с кармата и с това, че избора не е случаен..  ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #3 -: Юли 18, 2011, 09:00:16 pm »
А аз съм забелязала, че в почти всички синастрии родител / дете присъстват ключови аспекти на Сатурн. Това предполагам е свързано с кармата и с това, че избора не е случаен..  ::)

:P при нас с малечка е показно нейния Сатурн е срещу Луна  ::)  ;D т.е. край на бохемството и безгрижието - поне такова каквото съм го знаела преди ;) ;D

« Отговор #4 -: Юли 18, 2011, 10:11:36 pm »
Вие какво ще кажете?
Ето на мога да се появя тукачка с моята любима тема ВРЕМЕТО /НЕ ЧАСОВНИКА/. Винаги има някакъв аспект на сатурн когато хората живеят дълго време заедно. Не съм го чела в книгите, но съм го видяла в живота. Лошото е обаче, че в такива отношения винаги липсва лекотата на общуването.
Прозерпина а твоята венера в какво физическо и психическо състояние е?

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #5 -: Юли 18, 2011, 10:17:06 pm »
         Аз имам опит с квадратура с голям орбис, което въпреки по-слабия си характер според мен на моменти води до едни такива не точно подтискащи, депресивни си направо състояния  :(

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #6 -: Юли 19, 2011, 12:06:40 pm »

:P при нас с малечка е показно нейния Сатурн е срещу Луна  ::)  ;D т.е. край на бохемството и безгрижието - поне такова каквото съм го знаела преди ;) ;D
И Сатурн на сина ми е в съвпад с моята Луна - и аз го преживях така..  ;D

« Отговор #7 -: Юли 19, 2011, 01:20:55 pm »
]
Ето на мога да се появя тукачка с моята любима тема ВРЕМЕТО /НЕ ЧАСОВНИКА/. Винаги има някакъв аспект на сатурн когато хората живеят дълго време заедно. Не съм го чела в книгите, но съм го видяла в живота. Лошото е обаче, че в такива отношения винаги липсва лекотата на общуването.
[/quote]
Моята Венера на К4 съвпад Марс  1 градус орбис Скорпион и е ретро.
На мъжа ми по4ти на същия градус ретро опоциция Сатурн

« Отговор #8 -: Юли 19, 2011, 09:45:49 pm »
]
Моята Венера на К4 съвпад Марс  1 градус орбис Скорпион и е ретро.
На мъжа ми по4ти на същия градус ретро опоциция Сатурн
[/quote]
Двете венери са в съвпад заедно с твоя марс, опозиция на неговия сатурн и това всичко става на върха на твоя четвърти дом, а в неговия кой дом ?

« Отговор #9 -: Юли 19, 2011, 11:30:35 pm »
Питам защото съм забелязала, че Марс на върха на четвърти дом дава "Командващия домашния парад".

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Юли 20, 2011, 03:43:26 pm »
Питам защото съм забелязала, че Марс на върха на четвърти дом дава "Командващия домашния парад".

:57: що така мислиш... ;D ;D

« Отговор #11 -: Юли 20, 2011, 04:02:17 pm »

:57: що така мислиш... ;D ;D
Виждала са го в картите на семейни. 4 дом  семейството, домът ти и марс който е военоначалник. Такава ми е и логиката. Даже съм наблюдавала в по тежки случаи "домашния тиранин". Може други планети да се били определящи, а аз да съм си направила изводи само от марс.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Юли 20, 2011, 04:07:35 pm »
Имам близка , която пише в този форум и има марс на ИЦ...,за съжаление обаче е точно обратното...Терора е в/у нея... ::)

Дали и знака не е без значение? ::) Ти как мислиш?

« Отговор #13 -: Юли 20, 2011, 04:18:19 pm »
Определено или вадиш нож или умираш от нож. Обаче има нож в театралната постановка това ми е мисълта. Знака и аспектите допълват картинката.

« Отговор #14 -: Юли 20, 2011, 05:24:55 pm »
Определено или вадиш нож или умираш от нож. Обаче има нож в театралната постановка това ми е мисълта. Знака и аспектите допълват картинката.
Като притежател на това нещо мога да кажа,4е  правилно е това твърдение.Има нож без него не може дори и да искаш а дали ще умреш от него или не зависи кой ще е по долен и коварен (когато е и Скорпион намесен)това разбира се е най лошото нещо,което би могло да се слу4и в семейството ти