Здравей Гост

Хореография, балет, сценично изкуство - къде ги откриваме?

• 32 Отговора
  • 6984 Прегледи
*

akruks

А какво ще кажете за тази карта:

Има много енергия в тази карта, но и напрежение, все някъде трябва да се изразходва този заряд.
Би могла да се занимава с хореография или някакъв вид спорт, където се иска повече енергия и издръжливост.
Не изключвам да се увлече и по драматургията, според мен там би могла да пожъне успех (режисура/сценаристика).  :)

стартира с балет на 5г., на 6г. започна активно акробатика, завърши спортно у-ще, като през това време участва с няколко съученички в нещо като модерен балет с акробатически елементи и играят на различни места по всякакви поводи,  сега е студент спортна педагогика, през почивните дни работи като танцьорка (увеличиха им работното време на 5ч.), като има намерение за втора специалност да запише спортна подготовка в армията и полицията  :)

*

akruks

Аз намерих друга карта на Мадона с пълен 7 дом час на раждане 7:30 рм.
АЦ- Водолей и мисля че ѝ пасва повече.
познавам само мъже с асц. водолей и не мога да направя съпоставка, но според мен асц. дева е по-вероятно- работата и децата на първо място, после мъжа /от личен опит знам  :) /

сега е студент спортна педагогика, през почивните дни работи като танцьорка (увеличиха им работното време на 5ч.), като има намерение за втора специалност да запише спортна подготовка в армията и полицията  :)

Мъжко момиче.  ;D