Здравей Гост

Прогресивен солар

• 8 Отговора
  • 2954 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Прогресивен солар
« -: Юли 19, 2011, 02:30:08 pm »
солар който се построява, всяка година, когато слънцето застане на точните градуси и минути на прогресивното слънце.

отново някои по-екзотични методи, но според мен носят допълнитела информация, която е полезна.
 :)
и така какво казва прогресивния ви солар, потвърждава ли това което е заложено в 'нормалния' солар?
« Последна редакция: Юли 19, 2011, 02:39:54 pm от Antena »

Re: Прогресивен солар
« Отговор #1 -: Юли 19, 2011, 02:54:54 pm »
Това за пръв път го чувам  :-[, имаш ли наблюдения , че наистина има събитийност по тези карти... за да не си човъркам излишно мозъка ;D ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 19, 2011, 02:55:04 pm »
солар който се построява, всяка година, когато слънцето застане на точните градуси и минути на прогресивното слънце.

отново някои по-екзотични методи, но според мен носят допълнитела информация, която е полезна.
 :)
и така какво казва прогресивния ви солар, потвърждава ли това което е заложено в 'нормалния' солар?

Ха...,това е много интересно за мен...Сега ще те помоля да ми качиш тук пр.солар...и да започваме.... ;D ;)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Юли 19, 2011, 03:03:02 pm »
Този солар съпоставен както с натала, така и с прогресивната карта носи много инфо...
Преди време по повод на транзитите бях попитала какво ли значи огледалния съвпад на тр юпитер натален сатурн и тр сатурн натален юпитер..
Е, тази карта според мен дава отговор на моя въпрос..
Този огледален съвад е на оста МЦ / ИЦ  /прогр солар - прогресивна карта/
Изключително ясно и показателно. Сатурн тук управлява МЦ, а Юпитер 5, 9 ти домове, като транзитен Плутон също е на мЦ

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юли 19, 2011, 03:08:31 pm »
Този солар съпоставен както с натала, така и с прогресивната карта носи много инфо...
Преди време по повод на транзитите бях попитала какво ли значи огледалния съвпад на тр юпитер натален сатурн и тр сатурн натален юпитер..
Изключително ясно и показателно. Сатурн тук управлява МЦ, а Юпитер 5, 9 ти домове, като транзитен Плутон също е на мЦ

За коя карта говориш Антена? ::)...
Ако визираш мен , моля те качи картата без проблем.... ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #5 -: Юли 19, 2011, 03:09:02 pm »
И в тази връзка, щом като има прогресивен солар, дали няма и прогресивен лунар..?
Лунар, когато танзитната луна застане на градусите на прогресивната луна.. Но тук въпроса е че прогресивната луна се движи доста бавно, но пък защо да не носи инфо..
Или пък солунар базиран на прогресивното слънце, не на наталното..
Варианти доста :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юли 19, 2011, 03:10:51 pm »
И в тази връзка, щом като има прогресивен солар, дали няма и прогресивен лунар..?
Лунар, когато танзитната луна застане на градусите на прогресивната луна.. Но тук въпроса е че прогресивната луна се движи доста бавно, но пък защо да не носи инфо..
Или пък солунар базиран на прогресивното слънце, не на наталното..
Варианти доста :)

Знаеш ли , че не е никак бавно...1 месец-1градус и малко....Така , че....би могло да се проследи.... ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #7 -: Юли 19, 2011, 03:18:22 pm »

За коя карта говориш Антена? ::)...
Ако визираш мен , моля те качи картата без проблем.... ;D

говорех за моята карта  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Юли 19, 2011, 03:22:04 pm »
Интересно.... ::) , аз също имам такава огледална конфигурация ....

Юпи секстил Сатурн...Сатурн тригон Юпи..., като последната и по прогресии ще бъде задействана.... ;D....