Здравей Гост

Чистата любов

• 28 Отговора
  • 6064 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Чистата любов
« Отговор #15 -: Юли 20, 2011, 10:59:44 am »
така е Ламфита! има една поговорка, "че пътят към ада е обсипан с добри намерения" - мислейки, че правим добро на някого то далеч не се оказва толкова добро и обратното разбира се  :)

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #16 -: Юли 20, 2011, 03:19:31 pm »
5 дом ;),  управителя му и планети в него. 5 дом е любовта която отдаваме , 11 дом- е любовта която получаваме. Според мен 5 дом ни дава информация по какъв начин отдаваме любовта и "чиста" ли е любовта ни ;). Аз се съмнявам, че много са хората достигнали до най- висшето ниво на преработка на Нептун - или до онази напълно безкористна, самопожертвователна любов характерна за Нептун, поради което Нептун по често ще дава илюзии и самозаблуди по отношение на любовта или за начина по който "си мислят,че обичат" този тип хора ....  Бе споменато в една тема тук във форума - за това ,че Нептуновите са способни "да си вярват" , да си мислят че са много милосърдни и обичащи, и неспособността им да вникват в собствените си мотиви... :P
По горенаписаното мога ли да се ориентирам по транзитите в деня в който съм срещнала даден човек ? Принципно но натал 11 и 5 дом са ми изцяло под властта на знаците, нямат кьорава планета.

« Отговор #17 -: Юли 20, 2011, 03:26:10 pm »
[По горенаписаното мога ли да се ориентирам по транзитите в деня в който съм срещнала даден човек ? Принципно но натал 11 и 5 дом са ми изцяло под властта на знаците, нямат кьорава планета.]

не разбирам въпроса ти, за какво да се ориентираш?

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #18 -: Юли 20, 2011, 03:44:57 pm »
  Примерно на 08.07.2008г Сатурн се мота(транзит) в 11 дом - дева а в 5 -ти дом транзитно си хортуват Хирон и Нептун във водолей  ::) Това значи ли, че ще получа Сатурнова любов в замяна на моята Хироно-Нептунова  в този ден, при първа среща с даден мъж?
 Не съм мн добра в обясненията  :-\

« Отговор #19 -: Юли 20, 2011, 04:00:06 pm »
ми аз лично не бих го изтълкувала точно по този начин, според мен всичко е заложена в наталната карта - а транзитите отключват събития които са заложени. транзит на нептун в 5 дом - може да даде творческо вдъхновение, отдаденост на някакво хоби, "нептунова любов" (който както иска да я разбира - за мен лично нептун е по-скоро объркващ отколкото вдъхновяващ в личен план , с изключение на тези които се занимават с изкуство или някакъв вид творчество). а сатурн в 11 - дава преоценка на приятелствата и познанствата, изчиства всякакви ненужни такива...и все пак тези транзити би трябвало да правят и някакви аспекти с наталната карта, за да бъде значима тази среща...

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #20 -: Юли 20, 2011, 04:22:19 pm »
 Благодаря, сега ще се заровя  :)

« Отговор #21 -: Юли 22, 2011, 10:43:08 am »
Нямам време да се  впускам да чета всичко което сте изписали но, за себе си мога да кажа че чистата любов не е за тука, за тази планета...... От личен опи мога да споделя, или може би поради наталната енергиина кострукция в картата ми, но винаги когато проявявам, чиста любов изяждам дървото. Или казано с две думи, чистата любов ми пречи на делата в живота ми и води до материални загуби и житейски драми.
Тука на Земята хората обичат да им е трудно, е съжелявам аз не съм от тея. Аз лично предпочитам спокойствието и мира, нали любовта е това ?
Ех, не съм за тази планета аз, май съм хванала погрешния влак  ;)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #22 -: Юли 23, 2011, 12:39:52 am »
Нямам време да се  впускам да чета всичко което сте изписали но, за себе си мога да кажа че чистата любов не е за тука, за тази планета...... От личен опи мога да споделя, или може би поради наталната енергиина кострукция в картата ми, но винаги когато проявявам, чиста любов изяждам дървото. Или казано с две думи, чистата любов ми пречи на делата в живота ми и води до материални загуби и житейски драми.
Тука на Земята хората обичат да им е трудно, е съжелявам аз не съм от тея. Аз лично предпочитам спокойствието и мира, нали любовта е това ?
Няма равнопоставена любов... Винаги в една връзка единия се раздава и обича повече... Защо ли е така обаче... ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Юли 23, 2011, 01:11:21 am »
Няма равнопоставена любов... Винаги в една връзка единия се раздава и обича повече... Защо ли е така обаче... ;)

Значи не е любов...,любовта не изисква и не мери с везни....

http://www.youtube.com/watch?v=yjHAlmu6CrQ&feature=related

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #24 -: Юли 23, 2011, 09:57:29 am »
аз пък мисля, че има равнопоставена любов

разликата е по начина, по който мъжете и жените обичат. Сигурно преди 5-6 години щях да заявя, че мъжете нямат чувства и "бля, бля" но това не е така. Само защото са по-сдържани и по-рядко показват емоция не означава, че я нямат. Виждала съм мъже, които плачат за жена - в това няма нищо лошо. Просто силната половина ни си позволява лукса да показва чувствата си, защото мисли, че така са по-уязвими и често не грешат ако сме честни.

а какво значи да раздаваш повече? нима да очакваш да взимаш е любов?  ???

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #25 -: Юли 23, 2011, 10:02:10 am »
         Аз бих казал, че ако любовта е чиста няма какво да се мери кой колко обича, кой плаче и не плаче - ясно е, че и при двата пола могат да бъдат изпитани много силни и чисти емоции, красиви емоции  :)  :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #26 -: Юли 23, 2011, 10:30:06 am »
точно - чистата любов не познава граници и условия!
а болката не е причина - според вас болката при раждане причина ли е майката да не обича бебето си?

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #27 -: Юли 23, 2011, 11:46:18 am »
Исках да кажа, че когато обичаш някой силно, той често използва чувствата ти за да те манипулира....

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #28 -: Юли 23, 2011, 12:57:31 pm »
Исках да кажа, че когато обичаш някой силно, той често използва чувствата ти за да те манипулира....

едно е да обичаш силно, друго е да оставиш някои да те манипулира... поне аз смятам така ;) и в този случай кои е виновния? манипулатора или манипулирания? кой е луд, че яде баница? ;)