НЕПТУН....
Цитат на: Марая в Юли 19, 2011, 08:57:53 pmНЕПТУН.... Обаче ..., до него се стига след Сатурн...,Уран....и Плутон...,защото НЕПТУН е планета , която излиза извън орбиса.... отвъд Плутон
на мен пък ми се струва, че става точно обратното - дори с риск да звуча "рептилски" все по-често намирам разлика между земната любов - битието, обкръжението, ежедневието и любовта към чистото и святото - към бялото, към светлината - обратно на общо приетото смятам, че тези две крайности могат да живеят успоредно една до друга
Цитат на: Fairy в Юли 19, 2011, 10:23:35 pm на мен пък ми се струва, че става точно обратното - дори с риск да звуча "рептилски" все по-често намирам разлика между земната любов - битието, обкръжението, ежедневието и любовта към чистото и святото - към бялото, към светлината - обратно на общо приетото смятам, че тези две крайности могат да живеят успоредно една до друга Може би имаш малко земя в хороскопа?
не знам как ще ви прозвучи простия принципнякои те ядосва, не го харесваш, изпитваш негативизъм към него - нормално и супер естествена човешка постъпка, уловката тук е да не се пренася този негативизъм в астрала и на горе - самото чувство да си седи само физическо - нещо подобно на изписването на числото 8 (долната нула е чисто материалното в това число материалните емоции), а горната е божественото, ангелското .. а свръзката е разграничаването им