Здравей Гост

Транзит на Сатурн в 11-ти

• 22 Отговора
  • 4385 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Транзит на Сатурн в 11-ти
« -: Юли 20, 2011, 04:05:51 pm »
Измъчи ме в този 10-ти дом...,вярвайте ми дива и щастлива ме направи....Просто е нещо ужасно...

От септември , ще кацне на куспидата на 11-ти...Не ми се мисли...,просто не ми се мисли какви ще ги сътвори.... ::) И до къде ще му стигнат ограниченията и стабилизирането....

Споделете за транзита му през 11-ти.... ;D Приятели и проекти , протектори....Но ...по време на този транзит ще застане на точен квадрат с управителя на 5-ти...и ще опозира куспидата.... ???

Re: Транзит на Сатурн в 11-ти
« Отговор #1 -: Юли 20, 2011, 04:23:48 pm »
Понеже съм козирог и имам много характерно  чувство за хумор мога да кажа :
Радвайте се на всяка минута! Идват 12 и 1 дом.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 20, 2011, 04:26:53 pm »
Понеже съм козирог и имам много характерно  чувство за хумор мога да кажа :
Радвайте се на всяка минута! Идват 12 и 1 дом.

Не ме питай....как се чувствам...Все си мисля , че колкото по-скрит толкова по-добре....Или не е толкова страшен в 12-ти..,а и ще го мисля след около 3 г. Но виж за кардиналните оси съм много съгласна.... ;D

« Отговор #3 -: Юли 20, 2011, 04:43:20 pm »
В 11 моя транзит беше добре, като изключим проблем със зъбите. Все пак от там  дава опозе на всички от 5 вкл. и слънце. Понеже знаете, че има отношение към групите тогава влязах в астрологичните среди. Останах самотна защото се приместих във Варна, но компенсирах с много работа и астрология. Може би и северния  лунен натален тук в 11 си е казал думата.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юли 20, 2011, 04:49:05 pm »
В 11 моя транзит беше добре, като изключим проблем със зъбите. Все пак от там  дава опозе на всички от 5 вкл. и слънце. Понеже знаете, че има отношение към групите тогава влязах в астрологичните среди. Останах самотна защото се приместих във Варна, но компенсирах с много работа и астрология. Може би и северния  лунен натален тук в 11 си е казал думата.

По това време възлите какво правеха? ::) Транзитните имам в предвид....

« Отговор #5 -: Юли 20, 2011, 05:07:16 pm »
Въртят се около МС и ИС

« Отговор #6 -: Юли 20, 2011, 05:13:18 pm »
Северния до края на транзита си дава един голям тригон от 9 дом към уран, плутон/в 1/, слънце, меркурий и марс /в 5/ и стига до юпи в 8 дом.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #7 -: Юли 20, 2011, 08:58:27 pm »
аз пък тогава се сдобих със Слънцето си :)  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Юли 20, 2011, 09:05:50 pm »

Най-много да сдобия с луна... :haha:

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #9 -: Юли 20, 2011, 09:23:30 pm »

Най-много да сдобия с луна... :haha:
айде де,  :72:

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #10 -: Юли 21, 2011, 12:46:00 am »
Аз съм забелязала, че дори и при преминаването на транзитиращия Сатурн през домовете, има събития свързани с дома. Не ме питайте сега, като ми е в 7 дом, какво става с брака ми  :( А през 11 тъкмо бяхме си дошли в България ( бях още дете ). И си спомням, че нямах никакви приятели, 'чувствах се адски подтисната, не знаех и български като хората.... Наскоро пък Сатурн ми образува квадратура с Юпи, който е съвпад с К11 - прогледнах за някои *приятелства*, в смисъл свалих розовите очила... :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Юли 21, 2011, 02:07:39 am »
Аз съм забелязала, че дори и при преминаването на транзитиращия Сатурн през домовете, има събития свързани с дома. Не ме питайте сега, като ми е в 7 дом, какво става с брака ми  :( А през 11 тъкмо бяхме си дошли в България ( бях още дете ). И си спомням, че нямах никакви приятели, 'чувствах се адски подтисната, не знаех и български като хората.... Наскоро пък Сатурн ми образува квадратура с Юпи, който е съвпад с К11 - прогледнах за някои *приятелства*, в смисъл свалих розовите очила... :(

Предстои ми...,но сякаш и диоптрите се увеличават...Просто виждам детайли....А всички знаем , че те са подробности...в които се крие дявола.... ;D

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #12 -: Август 01, 2011, 06:11:07 pm »
Моят Сатурн още е в 11-и, но не е страшно, само станах по-взискателна към приятелите си и сложих в игнора несериозните си. По лождение ми в трти дом, във Водолей, в секстил с Юпитер. В десети се скъсах от бачкане, но си скмених работат с по-добра и съответно доста по-добре хплатена. Но

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #13 -: Август 01, 2011, 06:14:02 pm »
Сори, пратих текста без да съм приключила. В 11-и започнах продължителен интензивен курс, като много си паснахме с групата и си поддърже контакт. През 11-и определено ми е  по-леко.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Август 01, 2011, 07:39:54 pm »
Късам и изхвърлям от живота си хора , вещи , каквото се сетите....Просто не е истина...,а все още е в 10-ти дом....Представям си какъв ме чака в 11-ти..... ::)