Здравей Гост

Транзит на Сатурн в 11-ти

• 22 Отговора
  • 4392 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Транзит на Сатурн в 11-ти
« Отговор #15 -: Август 01, 2011, 08:10:22 pm »
Късам и изхвърлям от живота си хора , вещи , каквото се сетите....Просто не е истина...,а все още е в 10-ти дом....Представям си какъв ме чака в 11-ти..... ::)

Не е особено добър подобен тип поведение, даамм  :( А сигурна ли си, че главният виновник е само и едиснтвено Сатурн, да си няма някое другарче в схемата?

« Отговор #16 -: Август 01, 2011, 08:14:48 pm »
Коки и аз си помислих същото обаче при това късане и хвърляне си замълчах
Аз в момента също изживявам Сатурнов транзит ма не мога да си вържа обувките, мен ме кара на депресия.
« Последна редакция: Август 01, 2011, 08:18:18 pm от doraraikov »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Август 01, 2011, 08:21:12 pm »
Късам и изхвърлям от живота си хора , вещи , каквото се сетите....Просто не е истина...,а все още е в 10-ти дом....Представям си какъв ме чака в 11-ти..... ::)

Не е особено добър подобен тип поведение, даамм  :( А сигурна ли си, че главният виновник е само и едиснтвено Сатурн, да си няма някое другарче в схемата?

Обрат нодална ос...,точно на рожденния ми ден ще е в/у слънцето.... ;D
Имаш ли ми визитката...,ако я нямаш...кажи...пращам данни... :P

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #18 -: Август 01, 2011, 08:33:33 pm »

Обрат нодална ос...,точно на рожденния ми ден ще е в/у слънцето.... ;D
Имаш ли ми визитката...,ако я нямаш...кажи...пращам данни... :P

Имам, имам, с моите дългогодишни практически умения не ми се опъна, ама никак даже да те разнищя за нула време  :slaugh: ;D

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #19 -: Август 01, 2011, 08:39:04 pm »
Къде ти е Сатурн в натала и какви аспекти активира? Аз го обичам Сатурн. Нека ме боли!:)Лесните работи не ме радват, знам,  че са от ден до пладне.
 Виж, само в 4-и дом не го харесвам,  но това е друга тема.:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Август 01, 2011, 09:47:36 pm »
Къде ти е Сатурн в натала и какви аспекти активира? Аз го обичам Сатурн. Нека ме боли!:)Лесните работи не ме радват, знам,  че са от ден до пладне.
 Виж, само в 4-и дом не го харесвам,  но това е друга тема.:)

Ако питаш мен...е гокленов почти на 5* от ИЦ..,но в 3-ти дом.... :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #21 -: Август 01, 2011, 10:22:29 pm »
И при мен е в 3-и, но не е до IC, 4-и дом е друга бира за мен. Да не е от опозицията с IC това чувство? Сатурн на куспидата на 4-и дом беше много гадно при мен, но от гледна точка , че 4-и  дом е един от родителските домове.. . Замислих се , че   нещата, които ни се случват, зависят и  от  хората ,с които споделяме  леглото и трапезата си. Бившият ми съпруг буквално ми изсмукваше енергията и сякаш всичките ми положителни транзити се неутрализираха, ако при него нещо не беше напред. За протокола, аз съм с Нептун на Асц и Слънце съвпад с Нептун и много вода в картата си. Иначе сам по себе си Сатурн в 11-и дом не би трябвало да е толкова гаден, тежък е на ъгловите домове.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #22 -: Август 01, 2011, 10:29:39 pm »
И при мен е в 3-и, но не е до IC, 4-и дом е друга бира за мен. Да не е от опозицията с IC това чувство? Сатурн на куспидата на 4-и дом беше много гадно при мен, но от гледна точка , че 4-и  дом е един от родителските домове.. . Замислих се , че   нещата, които ни се случват, зависят и  от  хората ,с които споделяме  леглото и трапезата си. Бившият ми съпруг буквално ми изсмукваше енергията и сякаш всичките ми положителни транзити се неутрализираха, ако при него нещо не беше напред. За протокола, аз съм с Нептун на Асц и Слънце съвпад с Нептун и много вода в картата си. Иначе сам по себе си Сатурн в 11-и дом не би трябвало да е толкова гаден, тежък е на ъгловите домове.

Daaa..... ;D...