Здравей Гост

Хирон квадратура СЛВ/ЮЛВ

• 8 Отговора
  • 3065 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Хирон квадратура СЛВ/ЮЛВ
« -: Юли 20, 2011, 04:13:23 pm »
Няма по-труден аспект от този.... ;D Няма по-тежък и по-сложен...Самия Хирон е доста сложен и многолик....Създава хаос и напрежение....Възлите са разплатата в картата...И ей сега докато пиша...виждам , че предстои и огледален такъв аспект...Нодална ос квадрат Хирон..., Хирон квадрат възли.... :'( :'(

Някой преживял аспекта , ако има ще се радвам да сподели...Общо взето ми писна от работещата ми карта.... :33:

*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Хирон квадратура СЛВ/ЮЛВ
« Отговор #1 -: Юли 20, 2011, 08:31:13 pm »
         При мен към момента си протича тази сходяща квадратура, като пикът ще е другата година някъде август месец когато ще стигне орбисът заветните 0 градуса  ;D Трудно ми е да конкретизирам, може би в момента ме кара този аспект да се замислям по-дълбоко и житейски върху много неща, както и разбира се ми даде старт на интереса към астрологията :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 20, 2011, 09:06:26 pm »
 :( :( , много е гаден....отврат е... :( >:(

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #3 -: Юли 20, 2011, 09:18:52 pm »

И по-гадни съм имал, макар че да не се заричам  ;D  ;D
            Може би на моменти менталната енергия не ми достига, друг път усещам голям прилив, много странно като цяло  ???

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #4 -: Юли 20, 2011, 09:48:26 pm »
При мен първата квадратура на Хирон спрямо възлите беше в детските ми години. Тогава за пръв път се сблъсках със смъртта - почина дядо ми  :( Интересното е, че тогава имах пророчески сън... Опозиция на Хирон към СЛВ преживях в пубертета - влюбих се за първи път.... оказа се, че е гей... Пълна катастрофа  :(  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #5 -: Юли 20, 2011, 10:01:34 pm »
изобщо не ми се мисли за Хирон кв. възли :( като знам къде ще цикли.... ама то при мен така една беля не идва сама

иначе когато Хирон е бил на долния възел при ис и Венерка съм се запознала с татко водолейчо - смях да има а  :(?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юли 20, 2011, 10:05:12 pm »

Може би на моменти менталната енергия не ми достига, друг път усещам голям прилив, много странно като цяло  ???

Не знам...,но много ме боли... :)...наистина много...

http://www.youtube.com/watch?v=GdAdBRsn0Ok

:) :(

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #7 -: Юли 21, 2011, 09:16:29 am »

Не знам...,но много ме боли... :)...наистина много...

http://www.youtube.com/watch?v=GdAdBRsn0Ok

:) :(

Определено и при мен не е особено лека ситуацията, ама трябва да се стягаме и напред :) Макар че за да се стегнем трябва да може да се осъзнаваме и преценяваме трезво, а тук е спорен въпросът какво е нивото на преценка  ;D   ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #8 -: Юли 21, 2011, 09:29:20 am »
 ;D хъм.. нали сега Хирон ми тъпче Луница-Сестрица (после и кв. към стрелец  :( ) не е чак толкова зле.. просто малко във вид на хумор показва къде са истинските емоции (хумор май за другите де) Имаше една песен малко далечна от моя стил "нека ме боли"