Здравей Гост

Ретрограден Меркурий 3.08.2011

• 40 Отговора
  • 8563 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Ретрограден Меркурий 3.08.2011
« Отговор #15 -: Юли 21, 2011, 02:18:31 am »
нямах предвид ти да ги носиш ;)
много са актуални все се каня да си взема едни - хем са удобни за почти всякакви условия  ::)

не намерих хубава снимка с бели, но то е ясно ;)

общо взето р. Мерк е да се довършват нещица, често има забавяне :) :)

Бяха...,аз от 2 г. ги имам....Даже едните дали не си ги купих с Лили.... ::) но от 2009...,вече са демоде...Сега са модерни други ;D ;D ;D...,ама след няколко дни ще Ви ги покажа.... :57:....

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #16 -: Юли 21, 2011, 09:23:47 am »
да те сега са модни с каишки само по-горе.. уф как ги описах :)

Коко, с оня мекр просто се шегувах,

понякога се чудя каква е разликата между хермафродит и идеалистичната без полова раса а сега де ;) ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #17 -: Юли 21, 2011, 09:24:56 am »

понякога се чудя каква е разликата между хермафродит и идеалистичната без полова раса а сега де ;) ;D

Е ясно ми е, да не мислиш, че съм го взел насериозно  ;D   ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #18 -: Юли 21, 2011, 09:34:50 am »

:confuse3: :confuse3: :confuse3: знам ли, мерка ми понякога далеч не е по Венерски - един хапещ, язвителен, не пуска точната шега ... на него си му е смешно винаги, но не и на другите, майка ми викаше, че като осичка...

сетих се за един случай по повод "оса мерк" - в един прекрасен ден заявих на майка ми, че ще и купя камък..... реакция ама защо, за какво "за да увива около него" - всички много се смяха на закачката, само един не .... след няколко минути и още един запратен в емиграция към стаята си с отнети джобни  :confuse3:

просто понякога ми се изплъзват...  ::)

а иначе ретро мерк, поне при мен често е доста плодовит на тема писане, така, че тези дни запретвам ръкави пък после ще го учим и да продава   ;)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #19 -: Юли 21, 2011, 10:59:47 am »

:confuse3: :confuse3: :confuse3: знам ли, мерка ми понякога далеч не е по Венерски - един хапещ, язвителен, не пуска точната шега ... на него си му е смешно винаги, но не и на другите, майка ми викаше, че като осичка...

сетих се за един случай по повод "оса мерк" - в един прекрасен ден заявих на майка ми, че ще и купя камък..... реакция ама защо, за какво "за да увива около него" - всички много се смяха на закачката, само един не .... след няколко минути и още един запратен в емиграция към стаята си с отнети джобни  :confuse3:

просто понякога ми се изплъзват...  ::)

а иначе ретро мерк, поне при мен често е доста плодовит на тема писане, така, че тези дни запретвам ръкави пък после ще го учим и да продава   ;)

признавам си че от този пост нищо не разбрах....
и не държа де..

« Отговор #20 -: Юли 21, 2011, 03:49:34 pm »
Еха вижте какво пише Ерин Съливан за ретро мерк през огнен знак:
Вие имате нужда да играете, творчеството и спонтаността могат да бъдат предшествани от депресия и ретроградността може бъде възможността да се спуснете до съзнателно ниво на
ума, без осъзнаване на егото, от това ще се появи истинско вдъхновение.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Юли 21, 2011, 05:59:36 pm »
Еха вижте какво пише Ерин Съливан за ретро мерк през огнен знак:
Вие имате нужда да играете, творчеството и спонтаността могат да бъдат предшествани от депресия и ретроградността може бъде възможността да се спуснете до съзнателно ниво на
ума, без осъзнаване на егото, от това ще се появи истинско вдъхновение.

Аз си го отглеждам цял живот ретро в стрелец.... ;D ;)

« Отговор #22 -: Юли 31, 2011, 01:57:11 pm »
Ехаааааа......... с ретро меркурий пристига и моят скъп девер, като някои от Вас той е софиянец, ще плажува човека.
Моят меркурий е в 5 дом, козирог 11 градуса, ретро транзита е през 12 дом.
Как мислите дали няма да  го отровя/нептун от 12/, или не с огнен ретро по добре да намеря
огнестрелно оръжие.
Как мислите какво може да се случи предвид ретро меркурия и нашите "мили семейни отношения".
 БЪДЕТЕ СМЕЛИ ИЗКАЗВАЙТЕ ВСЯКАКВИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ ДА ИМАМ ПОВЕЧЕ ИДЕИ КАК ДА ПОСТЪПЯ С НЕГО.!!!
« Последна редакция: Юли 31, 2011, 02:08:41 pm от doraraikov »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Юли 31, 2011, 02:14:56 pm »
Ехаааааа......... с ретро меркурий пристига и моят скъп девер, като някои от Вас той е софиянец, ще плажува човека.
Моят меркурий е в 5 дом, козирог 11 градуса, ретро транзита е през 12 дом.
Как мислите дали няма да  го отровя/нептун от 12/, или не с огнен ретро по добре да намеря
огнестрелно оръжие.
Как мислите какво може да се случи предвид ретро меркурия и нашите "мили семейни отношения".
 БЪДЕТЕ СМЕЛИ ИЗКАЗВАЙТЕ ВСЯКАКВИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ ДА ИМАМ ПОВЕЧЕ ИДЕИ КАК ДА ПОСТЪПЯ С НЕГО.!!!

Струва ми се , че ще си изкарате едно чудесно и незабравимо лято...с много положителни емоции... ;D

« Отговор #24 -: Юли 31, 2011, 02:23:20 pm »
Ще докладвам ако стане така, но като познавам тоя неземен красавец /имам предвид девера си/ не може да се каже, че е забавна неговата компания, но знаели се ретро меркурия е способен на всичко.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Юли 31, 2011, 02:26:43 pm »
Ще докладвам ако стане така, но като познавам тоя неземен красавец /имам предвид девера си/ не може да се каже, че е забавна неговата компания, но знаели се ретро меркурия е способен на всичко.

Не се връщайте към старите думи...,а гледайте напред...По специално това се отнася за теб , защото ти познаваш възможностите на астрологията...
В синастричната карта с девера ти къде попада твоя Мерк? В кой негов дом? А твоя?

« Отговор #26 -: Юли 31, 2011, 02:48:02 pm »
Неговият час го нямам, а иначе неговия мерк попада в моя трети дом в съвпад с нептун, който е в квадрат с венера и сатурн във водолей в шести дом, и секстил с меркурий и слънце в козирог в пети дом.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Юли 31, 2011, 02:54:12 pm »
Неговият час го нямам, а иначе неговия мерк попада в моя трети дом в съвпад с нептун, който е в квадрат с венера и сатурн във водолей в шести дом, и секстил с меркурий и слънце в козирог в пети дом.

Ще се забавлявате... ;) ;D...Дори е възможно да възбудиш любопитството му...за метафизичните процеси...

Аз съм на мнение , че когато във всяко семейство има по един астролог нещата ще тръгнат напред...в пълен ход... :)

« Отговор #28 -: Юли 31, 2011, 03:00:54 pm »

Ще се забавлявате... ;) ;D...Дори е възможно да възбудиш любопитството му...за метафизичните процеси...

Аз съм на мнение , че когато във всяко семейство има по един астролог нещата ще тръгнат напред...в пълен ход... :)
Благодаря за прогнозата ще докладвам след края на мача.

« Отговор #29 -: Август 03, 2011, 02:24:35 pm »
Знае ли някой в колко часа този неземен красавец меркурий тръгна ретро? Днес се опитах да се извиня най-учтиво на една съседка, обаче тя отсече "Не си извинена" като за поголяма тежест разтърси главата си по която се развяха къдричките и /най-вероятно лъв, а иначе даже не и знам името/. Питам Ви скъпи колеги астролози да продължавам ли да се държа като виновна или да се правя, че съм забравила за случая, като имате предвид ретро фазата на мерк, който върви от асц към 12 дом.