Здравей Гост

Netlove

• 1 Отговора
  • 2793 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Netlove
« -: Юни 21, 2011, 02:02:40 am »
В сезона на черешите...
 ;D
http://www.youtube.com/watch?v=s-CqGQTRg_w&NR=1&feature=fvwp
Случвало ли Ви се е ...,да треперят ръцете Ви в/у клавиатурата? :) Да трепти сърцето Ви...,да усещате учестен пулса си...,да се усмихвате..,да очаквате...,да плачете...,да мислите...да се радвате, да страдате...да  искате да чуете глас?! ;D
Сигурна съм...повечето от Вас са изпитвали  всичко това....То е дело на Уран и нейно величество Венера....,както на управителите на 3-ти и 5-ти дом в наталната карта.... :) Както и връзката м/у тях....
На мен ми се е случвало... :) :-[...,да не мога да намеря дори и буквите...,да тръгна с лаптопа в ръка , защот нета е спрял...,за да се забия във фоайето на хотел и да пиша.... ;D...И никак ...,ама никак не се срамувам от това....Случвало ми се е ...да си говоря сама с монитора под строгия поглед на децата си...и приятел...да ме мислят за луда...,случвало ми се е ...дори да спра на бензиностанция...да се логна...и да кажа само...*добре съм...пътувам!*....Всъщност има ли НЕТЛОВ - NETLOVЕ и с какво е по-различна...,ако я има? Има ли любов зад монитора...,има ли тръпка...,която ни кара да творим...,да създаваме..,да обичаме...
Кои са планетите ***виновни*** за това , кои аспекти , домове и знаци според ВАС....са замесени....И накрая...има ли според Вас такава любов своето бъдеще....Или по-точно в ерата на Уран....ще се превърнем ли просто в ***любовници*** на разстояние...?

С пожелание за един устремен и слънчево усмихнат ден! :-*

http://www.youtube.com/watch?v=UxpW_dYnpPs
« Последна редакция: Юни 21, 2011, 02:22:41 am от Марая »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Netlove
« Отговор #1 -: Юни 21, 2011, 09:50:57 am »
честно казано аз лично си мисля, че за мен нета отдавна не по уран :), а по-скоро мерк или и по двете нали са в съвпад ужким

първите ми допири до компютъра са от детската градина - калпазанка бягала от ДГ, за да ходи при работата на мама и не заради мама де :)))) колко да съм била годишна 3-5г.  :-X, но ярко помня онези компютри - една стая с едни страшно бучащи "гардероби", и едно мъничко мониторче  :D, след години около 6-7 клас (може и по-малка да съм била) бях горда, че в работата на мама докараха 32 битов компютър ухаа беше голям купон, някъде през гимназията получих  и първия си собствен, първоначално си купувах карти за Интернет - телефоните разговори и сега са ми досадни, но чата в никакъв случай, имаше ICQ, IRC :))) сега и от двете бягам, че са малко като вирус :))) Сега хвърлям око на айфоните, но и те не са ми силна страст :))