Здравей Гост

Плутон съвпад Сатурн- транзит , прогресия , дирекция

• 8 Отговора
  • 3313 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Е ...,нещо за разказване...Въобще какво е усещането на гилотината...в ментален , емоционален,материален план...? ::)

*

Неактивен tanya

• 917
При мен Плутон и Сатурн в Скорпион са с орбис 12* - преживяла съм съвпада като съвсем малка. Родителите ми се разделиха и аз и баща ми си дойдохме в България... Физическа смърт не е имало, но емоционална - да  :(

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
догодина Сатурн ще е в точен съвпад с нат. Плутон - там ще е акцента ;)

Две кармични планети си събират енергиите и това е голяма промяна в живота на всеки.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Две кармични планети си събират енергиите и това е голяма промяна в живота на всеки.

Зависи колко е интегрирана планетата Сатурн...Това може да е бъде един катарзисен период...,но всеки катарзис е ново начало...

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net

Зависи колко е интегрирана планетата Сатурн...Това може да е бъде един катарзисен период...,но всеки катарзис е ново начало...

да се надяваме, че няма да е най-лошото на лошото :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Не мисля , доколкото познавам хороскопа ти.... :)

При мен - тр.Сатурн в съвпад нат.Плутон,почти не се прояви-аз се бях подготвила за какво ли не ???Това беше миналата година и действието се разигра в 4 дом.В същност нямаше проявления в реален план,по-скоро свихме юздите в много отношения.Намаляха доходите,но много странно проявление - мъжа ми става все по - популярен в гилдията,направихме ремонт в къщи от спестени пари.........
Мисля,че Сатурн ни ограничи в изискванията и свикнахме да си правим сметката.Беше добър урок :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net

Не мисля , доколкото познавам хороскопа ти.... :)

нали съм оптимист се надявам да е обратното на "лош късмет" :)))) а пък какво трябва да става то ще си става  ;D