Здравей Гост

Юпитер+възврат - профекция

• 6 Отговора
  • 2596 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Юпитер+възврат - профекция
« -: Юли 22, 2011, 02:39:45 pm »
Случва се на всеки 12г. Или на 12, 24, 36, 48,60,72,84....

Имате ли спомени , следите ли възвратните карти на Юпитер? Какво бихте споделили?

*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Юпитер+възврат - профекция
« Отговор #1 -: Юли 22, 2011, 02:44:31 pm »
Юпитер и неговите възврати ли имаш предвид или профекциите, които са нещо подобно, но говорим за този цикъл и за всички планети и домове?
Профекциите са доста любопитни, засичат събития до дни буквално. имаше подобна тема за профекциите и връзката им със солара, но си остана някъде, без внимание от публиката ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 22, 2011, 02:55:23 pm »
Юпитер и неговите възврати ли имаш предвид или профекциите, които са нещо подобно, но говорим за този цикъл и за всички планети и домове?
Профекциите са доста любопитни, засичат събития до дни буквално. имаше подобна тема за профекциите и връзката им със солара, но си остана някъде, без внимание от публиката ;)

Юпитеровия възврат е доста интересен...Свързвам го с профекцията...,защото тя е равна точно на неговия възврат...

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #3 -: Юли 22, 2011, 03:03:21 pm »
Омъжих се при възврат на Юпитер. Мъжа ми е с 12 год. по - голям от мен, така че и при него имаше възврат тогава  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юли 22, 2011, 03:05:56 pm »
Омъжих се при възврат на Юпитер. Мъжа ми е с 12 год. по - голям от мен, така че и при него имаше възврат тогава  ;)

И какво управлява Юпитер в двете карти? ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #5 -: Юли 22, 2011, 04:36:34 pm »

На мен ми управлява 9 дом и МЦ, а на мъжа ми - АСЦ

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юли 22, 2011, 05:29:22 pm »

На мен ми управлява 9 дом и МЦ, а на мъжа ми - АСЦ

Доволно показателно...Узаконяване на връзката...и смяна на соц.статут...разрастване , блясък , разширение...видимо за света...При него промяна на Аз-а , както и на отношението му към другите.... :)