Здравей Гост

Обичам те...защото съществуваш....,защото карма си и съдба...

• 7 Отговора
  • 2748 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Ужас....,потънах на 45.... ??? :o...

Кое в картата ми индикира това?

На шега...налапах кукичката и потънах...,не е грях....Но кой транзит, прогресия и дирекция...направи това?

http://www.youtube.com/watch?v=lCRlF9dshYo&feature=related

Обичам те...защото съществуваш....,
защото  карма си ...и си  съдба...
Защото няма как да се сбогувам...
Защото част от пътя си и си съдба...

НЕ МОГА ДА ГО ЗАВЪРША...УТРЕ СЛЕД РЕГРЕСИЯТА....,АКО СЕ ВЪРНА! ???

СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ.... ??? :angel:

« Последна редакция: Юли 23, 2011, 03:06:25 am от Марая »

Марая за какво говориш?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Марая за какво говориш?

За любовта...,за онази от която е невъзможно да избягаме....Просто потънах...и това е....

еее няма нищо по-хубаво от лошото време  :P :-*

Марая за какво говориш?

За любовта...,за онази от която е невъзможно да избягаме....Просто потънах...и това е....
Марая,не си потънала!Вдигни глава!Има мост,по който може и трябва да минеш.........  :58:
« Последна редакция: Юли 23, 2011, 12:10:38 pm от karizma »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Марая за какво говориш?

Марая,не си потънала!Вдигни глава!Има мост,по който може и трябва да минеш.........  :58:

Абе...казвам Ви , че този мост вече дълго време го вървя....,ама е мост към дъното... ::) Какво ли ме чака там...при лоното на Нептун? ::)

еее няма нищо по-хубаво от лошото време  :P :-*

;D...Температурата е от -40 до +50....по Скалата на любовта...Целзий въобще го няма... :P ;D

Еми и при мен горе-долу е така.Ама като кацне прогр.Слънце в/у Венерка...... и Хирончо в квадратурка към възлите........  няма дъно...... ще трябва да се учим да плуваме....... в чужди води  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Еми и при мен горе-долу е така.Ама като кацне прогр.Слънце в/у Венерка...... и Хирончо в квадратурка към възлите........  няма дъно...... ще трябва да се учим да плуваме....... в чужди води  ;)

То да е само това? ::) Нептун е в точна квадратура асц/дсц.... :(