Здравей Гост

Близнаци-Стрелец или бягане на къси и дълги разтояния

• 2 Отговора
  • 2076 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Да поговорим за тази опозиция...Къде се среща в картата Ви? Интерсептирана или не? Как се изразява на домовете в които попада...Къде са управителите и.... ;D

*

Неактивен tanya

• 917
При мен е по оста 3 / 9, ИЦ / МЦ. Имам си и СЛВ в 3 и Уран съвпад с ЮЛВ в 9. Меркурий ми е интерсептиран в Овен 1 дом, в скрита опозиция към Плутон. Юпитер е в съвпад с К11, добре аспектиран - тригон към Слънце / Венера от 2 и секстил към Сатурн от 8

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
В моята карта засяга АСЦ/ДСЦ...Или заниманието ми с информационния поток е свързано с обмен на енергия ...Юпитер е по-дългите разтояния , а попада в близнаци...,Меркурий по късите , а попада в стрелец...Адаптивна и гъвкава съм...,но понякога се улавям , че бягам на едно място...За сметка на това образованието и комуникацията са изключително важни и като сложиш тук и нодалната ос...картинката е пълна.... ;D Разсъжденията на Меркурий с/у интуицията изградена на база познание и мъдрост на Юпитер или средното образование с/у висшето /3-9-ти дом/.... информацията получена чрез комулиране на разсъждения се приема от мен и света по един различен начин....