Здравей Гост

Дева-Риби анализ на хаоса

• 22 Отговора
  • 4973 Прегледи
Re: Дева-Риби анализ на хаоса
« Отговор #15 -: Март 01, 2012, 12:30:05 pm »
Мц-дева, Иц-риби, У4 на К2 откъм Д1, У10 в Д8, хаоса е овладян мнооого сериозно  :)

« Отговор #16 -: Март 01, 2012, 12:42:52 pm »
Марс в Дева...Мерка в Риби... ;D Да живее хаоса...
Какво по-специално отчитате по тази ос?

Бе, този Марс в Дева - не го долюбвам. Като прът в колелото ми е, липсва ми физическа енергия. Да не говорим, че се мотае около МС - напред-назад. :(
А Меркурий малко ме плаши в Риби. Аз и сега си летя в облаците - Нептун тригон Слънце :P. Мислите ми не са съвсем подредени, а тогава..не ми се мисли.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Март 01, 2012, 02:41:34 pm »
Марс в Дева...Мерка в Риби... ;D Да живее хаоса...
Какво по-специално отчитате по тази ос?

Бе, този Марс в Дева - не го долюбвам. Като прът в колелото ми е, липсва ми физическа енергия. Да не говорим, че се мотае около МС - напред-назад. :(
А Меркурий малко ме плаши в Риби. Аз и сега си летя в облаците - Нептун тригон Слънце :P. Мислите ми не са съвсем подредени, а тогава..не ми се мисли.

Едва ли витаеш в облаците с този аспект на Слънце/Нептун... ;D ;)...Перфектен е.

Интересно , че и при мен Марс в Дева активира големия земен тригон...,но и аз не съм възхитена.... ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #18 -: Март 01, 2012, 09:00:49 pm »
  12/6 Дом Дева/Риби Управителите Меркурий и Нептун в съвпад  във втори дом. 
Създават ми хаос, създавам си хаос  понякога сама, но го владея .

Вечно обаче не знам къде са ми ключовете. / за вкякакви шкафчета, пощенски кутии, входове и още не знам какво/ ;D.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #19 -: Март 01, 2012, 09:11:05 pm »
Транзитен Марс на 30* от нат. Мерк, който е във 2 дом и управлява АЦ, Марс пълзи из 1 дом... Нептун е кацнал на ДЦ  ;) ...ред в хаоса и хаос в реда, всичкия ми багаж е опакован в кашони, прецизно облепени със скоч и от седмица прехвърлени в новото жилище....не знам дори къде са ни гaшtите ;D ;D ;D. Половината от мебелите са разглобени и прехвърлени и те там...дъски подредени като войници, чакащи сглобяване,пълен хаос. Моля се вече това да е последна смяна на жилище, че се побърквам.Не бих го пожелала дори и на най-големия си враг.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #20 -: Март 01, 2012, 09:30:40 pm »
Транзитен Марс на 30* от нат. Мерк, който е във 2 дом и управлява АЦ, Марс пълзи из 1 дом... Нептун е кацнал на ДЦ  ;) ...ред в хаоса и хаос в реда, всичкия ми багаж е опакован в кашони, прецизно облепени със скоч и от седмица прехвърлени в новото жилище....не знам дори къде са ни гaшtите ;D ;D ;D. Половината от мебелите са разглобени и прехвърлени и те там...дъски подредени като войници, чакащи сглобяване,пълен хаос. Моля се вече това да е последна смяна на жилище, че се побърквам.Не бих го пожелала дори и на най-големия си враг.

Хаха, те и при мене ключовете надписани със стикерчета,/ по девишки/, ама като като ми изчезне цялата връзка с ключове чрез Нептун и кел файда. ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #21 -: Март 01, 2012, 09:34:46 pm »
         Тази им позиция на Мерка и Марса при мен се прояви не толкова неприятно колкото си мислех, при все, че Марс е ретро в 7ми и хич не обичам да се навърта в Дева, но този път засега е по-добре, пък ще видим, все пак ще се позадържи в слънчевия ми знак още известно време...
« Последна редакция: Март 01, 2012, 09:36:23 pm от kokolino »

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
« Отговор #22 -: Март 07, 2012, 09:20:24 pm »
Моите.... Ас - дева, Дс- риби, Меркурий - Близнаци 9дом, Нептун - Скорпион 3 дом - елате ме вижте ...  ;D