Здравей Гост

Овен-Везни ...Аза- а срещу хармонията на другите

• 5 Отговора
  • 2391 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
И така , битка винаги има...Защото всеки Аз е срещу всички Аз-ве в битката за оцеляване и налагане...

Плутон срещу Венера....Или Марс срещу Венера...Да разгледаме наталните си карти , да намерим мястото на опозицията , а след това да проверим къде нейните управители са останали в мига на раждането....
Привличането на ИН и ЯН в основата си е предпоставка за преработен потенциал....

Та споделете в кой домове се случва при Вас...

« Последна редакция: Юли 24, 2011, 02:23:37 pm от Марая »

Опозето при мен е пълно. Луна на 16 във везни от втори към юпи на 11 в овен в осми дом/без нито един положителен аспект на юпи/. Винаги гледам чуждата гледна точка, винаги се поставям на мястото на другите и им намирам оправдание за поведението. Най-голяма полза от тази опозиция имаше скъпата ми мащеха.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Опозето при мен е пълно. Луна на 16 във везни от втори към юпи на 11 в овен в осми дом/без нито един положителен аспект на юпи/. Винаги гледам чуждата гледна точка, винаги се поставям на мястото на другите и им намирам оправдание за поведението. Най-голяма полза от тази опозиция имаше скъпата ми мащеха.

:(..,гадно...

Ти самата какво усещане имаш по отношение на домовете ....

За втори - парите ми носят сигурност, дето казват по учените материален комфорт. Като аз самата не съдя за хората по материалното им положение, нито се възползвам от тяхните придобивки. По осми вече работата е сериозна, съжалявам, че не съм записала психология, защото явно имам някакви таланти по този дом. Едната беше в търговията/успешно измъкваш парите на другите, а другото беше че  полицията благодарение на мен откри един престъпник.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
При мен се случва в 5/11-ти...М/у управителите няма мажорен или минорен аспект...,единствено знаков съвпад....По принцип не се оплаквам ....

*

issidorra

При мен това са АЦ и ДЦ, в натала Марс и Венера сключват една "прекрасна" квадратура, какво да ви кажа, според мен проявата се изразява в проблематични отношения с противоположния пол, но си работя, за да смекча това влияние.