И така няколко думи по отношение на хорара...

Не отричам нищо в астрологията , не приемам обаче всичко...За мен нещата са степенувани и простичко казано...използвам хорара само за конкретен въпрос след обстоен анализ на натал , прогресия и дирекции...,следвам в момента и принципа на китайската предсказателна астрология ,която е изумително точна ...,но изисква много работа , време и енергия....
Невъзможно е да се случи каквото и да било , ако то не е отразено в наталната карта , ако не е провокирано от подходящ транзит, не е маркирано като събитие по дирекция и прогресия...Или с две думи , ако е написано да се удавим...,няма как да се обесим...
Ние можем да изберем подходящото време и да започнем действия по онова което искаме да направим или ЕЛЕКЦИЯТА е изключително подходяща , за да си помогнем в дадено начинание...Но само с един гол хорар ще ме простите няма как да направим пролет....
Винаги съм гледала хорара съпоставен с натала...Аз мога да задам произволно въпрос и хорара да каже ДА...,но това ДА...да не е свързано с истината...,защото предсказателните методи не са в синхрон с хорарния отговор....
За мен хорара е просто една помощна техника и нищо повече....Все едно след сеанс да хвърля и едно таро...просто така за потвърждение....