Здравей Гост

Сатурн / Юпитер

• 7 Отговора
  • 5044 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Сатурн / Юпитер
« -: Юни 21, 2011, 01:37:21 pm »
Здравейте,

Понеже ми предстои един такъв съвпад двойно подчертан / транзитен Сатурн съвпад нат. Юпитер и транзитен Юпитер съвпад нат Сатурн / се замислих в какво би се изразила комбинацията от тези две планети.
Струват ми се коренно противоположни...
Едната свързана с раширение, другата с ограничение... :)
И това двойно подчератване при всички случаи от значение също... 

Ако някой може да сподели нещо по този въпрос ще съм благодарна, любопитно е :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Сатурн / Юпитер
« Отговор #1 -: Юни 21, 2011, 01:54:12 pm »
За мен е много важно да знам сцената на която се случва съвпада... ;)
Домовете са от съществено значение...

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #2 -: Юни 21, 2011, 02:49:27 pm »
Сцената е:  транзитен Сатурн съвпад нат. Юпитер в 8-ми дом, и транзитен Юпитер съвпад нат. Сатурн в 3 дом.
Юпитер управлява 11-ти, Сатурн 12-ти дом

Това нещо се задвижва съвсем скоро, но според мен ефекта от вичко това ще бъде видим през септември.
И то смятам към 18, 19.09 :) Тогава дневната карта се управлява от Юпитер, съвпада Сатурн/Юпитер е на МЦ, а Юпитер Сатурн на куспидата на 5-ти дом. Лунните възли са на АСЦ, квадрат към наталните. (говоря за diurnal chart-a)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юни 21, 2011, 02:56:51 pm »
Сцената е:  транзитен Сатурн съвпад нат. Юпитер в 8-ми дом, и транзитен Юпитер съвпад нат. Сатурн в 3 дом.
Юпитер управлява 11-ти, Сатурн 12-ти дом

Това нещо се задвижва съвсем скоро, но според мен ефекта от вичко това ще бъде видим през септември.
И то смятам към 18, 19.09 :) Тогава дневната карта се управлява от Юпитер, съвпада Сатурн/Юпитер е на МЦ, а Юпитер Сатурн на куспидата на 5-ти дом. Лунните възли са на АСЦ, квадрат към наталните. (говоря за diurnal chart-a)

Искам да те помоля да отвориш такава тема в сайта! diurnal chart

По въпроса за двойното подчертаване , мисля ....
Сатурн ще иска да се увери в ежедневните отношения и ограничения ,които налага в трети до...край.Транзита на Юпитер ще покаже , че е време за правилна преценка по отношение на движение , колективи и организации ...Време за отговорност и поемане на такава...Твърде вероятно е да получиш покана за едно по-дълго пътуване...трансокеанско и да си отговориш на въпроси свързани с наследства, смърт, раждане...Мирише ми на бременност... ::) :-*
« Последна редакция: Юни 21, 2011, 03:29:00 pm от Марая »

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #4 -: Юни 21, 2011, 03:26:19 pm »
При мен пък в момента транзитен юпитер и прогресивна венера почти се застъпват /на градус/, далеч са от слънцето-на 2 градуса, обаче пък са в 10.Дали няма да е нова ера за кариера ;D Някой има ли впечатления от такава конфигурация???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юни 21, 2011, 04:24:29 pm »
При мен пък в момента транзитен юпитер и прогресивна венера почти се застъпват /на градус/, далеч са от слънцето-на 2 градуса, обаче пък са в 10.Дали няма да е нова ера за кариера ;D Някой има ли впечатления от такава конфигурация???

Има ли други аспекти освен предстоящата конюкция....

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #6 -: Юни 22, 2011, 09:17:51 am »
Ами най- точният аспект, който "има отношение" според мен е натален марс на 3 в рак

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юни 22, 2011, 12:19:24 pm »
Ами най- точният аспект, който "има отношение" според мен е натален марс на 3 в рак

Ne е важно колко е точен аспекта... :), по-важно е колко и как е аспектирана наталната карта ...