Здравей Гост

Каре Венера - Плутон

• 3 Отговора
  • 1955 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Каре Венера - Плутон
« -: Юли 26, 2011, 09:20:43 am »
 ;D да си дойдем на думата... той сатурн има друга цел, но истинското каре (терца) е аспектът Венера - Плутон  ;)

вчера се зачетох в един текст на уважавана от мен авторка (и преводачка)

Цитат
Квадрат Венера - Плутон

Вашата сексуалност е силна, понякога сладострастна и даже похотлива. Това може да доведе до донжуанство и може да създаде много психологични задръжки, които ще провалят вашите любовни авантюри. Трябва да се опитате да запазите високи критерии. Въпреки че ви преследват финансови проблеми, имате силно желание за богатство. Вие сте много взискателен към партньора си или вашият партньор е много взискателен към вас. Винаги търсите идеала, било в партньорството или в професията. Много от вашите проблеми ще се решат като се научите да отстъпвате.
Във вашия емоционален живот са налице множество проблеми. Много от тях са свързани със секса. Този аспект причинява много интензивни емоционални и полови изживявания. Не са редки случаите на проституция или връзки с другия пол. За вас е трудно да контролирате и да насочвате в правилна посока половите си страсти, поради което много от вашите романтични връзки са обречени. Това, което искате вие, често не е това, от което имате нужда. Животът ви е пълен с катаклизми и разстройвания в домашните и професионалните връзки. Постарайте се да не давате обещания за неща, които изобщо не възнамерявате да правите. Добра страна на този аспект е, че дава голяма свободна воля.
http://pims.ucoz.net/publ/natalna/aspekti_na_venera/46-1-0-339

подчертаното изречение ме изуми. та какво мислите вие по въпроса?
давайте карти да ги видим те хУбостници какви ги вършат  ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Каре Венера - Плутон
« Отговор #1 -: Юли 26, 2011, 09:26:09 am »
         Според мен, Fairy от това което авторката е опоменала за аспекта отвсякъде си личи, че свободата си е безгранична в случая  ;D  ;D Въпросът е дали това е начинът и доколко тази свобода е сред силните положителни  страни специално в случая  ??? Аз нямам наблюдения за съжаления върху този аспект меджу Венера и Плутон :(

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Юли 26, 2011, 09:45:36 am »
все си мисля, че копнежа за свобода иде от друго място... Уран-Венера, Уран-Слънце са достатъчни "мотиви", че и Уран каре Луна също...

и на мен ми е странен все пак е един от най-точните аспекти при мен ... (вече писах Сатурн - Венера е малко разтегнат), дали пък самият факт, че му обръщам внимание на Плутон не е крачка към запретване на ръкави - хе-хе знам за един приятен начин за отработване на този аспект  :-[ но дали чичко Сатурн ще позволи? очебийно е, че след р.д.-то ще се работи здраво по този аспект - все пак Сатурн според солара ще застане точно на 0,02  ::) и очевидно цялата сган от 2-ри ще излезе в запас

странно е наистина свободна воля? какво ще да рече това? в крайна сметка, колкото и да си въобразяваме на земята няма свобода, а крилете не растат току така :)

искаше ми се да видя в други карти как работи

едно от най-разпространените писания за този аспект е свързан с платената любов, но с уран на к2 това е като "имало едно време една фея ми подари милион долара"  ;D

« Отговор #3 -: Юли 26, 2011, 10:14:34 am »
Аз съм с Т-квадратура на Венера,Юпитер и стационарен Плутон ,който се явява фокусната точка.За първи път чета ,че аспекта дава свободна воля.Самата аз знам за себе си ,че ми е дадена достатъчно свободна воля да избирам и от решенията ,които съм взимала са зависели много неща.Много често съм изпадала в дилеми(което много мразя).Не съм сигурна обаче,че  въпросния аспект има чак толкова голямо влияние в случая.Че създава множество проблеми в отношенията -да,така е.И то не малко.Бая пот трябва да избършеш от челото ,докато овладееш този аспект и пак не е сигурно ,че ще се справиш.
    Това ,което аз съм чела ,че дава повече свободна воля е разположението на повечето планети в горната  и източната част на хороскопа. При обратния вариант животът ти зависи от решенията на другите и от външни обстоятелства.