Здравей Гост

Гадаене с Таро

• 136 Отговора
  • 40122 Прегледи
*

Неактивен Aneli

• 352
Re: Гадаене с Таро
« Отговор #105 -: Октомври 02, 2011, 06:52:28 pm »
Въпросът ти е..........

« Отговор #106 -: Октомври 02, 2011, 07:16:52 pm »
ОХ...въпроса...

« Отговор #107 -: Октомври 02, 2011, 07:18:46 pm »
Как ще се развият отношенията ни с бащата на детето ми ?
Имам предвид вмешателството на майка му ...

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #108 -: Октомври 02, 2011, 07:28:25 pm »
В основата на въпроса ти е началото на нещо, развода ви е основа за бъдещи успехи при теб.Миналото обаче тежи още върху теб, свикването, навика да сте заедно. Напрежението идва, че на този етап той май е доволен от положението в което сте. В близко бъдеще ще се въртите в кръг, проблеми помежду ми. Любов обаче се дава при единия. Кажи ми дали той иска да имате някакви любовни взаимоотношения?
Страх от самота - основен проблем, бавно и постепенно обаче ще се съвземаш и ще се взимаш в ръце. надеждите ти са за нова любов, която ще ти даде крила и ще се развие бързо. Не виждам отново да се възраждат чувства между вас, напротив след 4-5 месеца ще ти писне и ще се прекрати това положение. раздяла, но не със скандали и грозни сцени, а от умора.

« Отговор #109 -: Октомври 02, 2011, 07:32:04 pm »
В основата на въпроса ти е началото на нещо, развода ви е основа за бъдещи успехи при теб.Миналото обаче тежи още върху теб, свикването, навика да сте заедно. Напрежението идва, че на този етап той май е доволен от положението в което сте. В близко бъдеще ще се въртите в кръг, проблеми помежду ми. Любов обаче се дава при единия. Кажи ми дали той иска да имате някакви любовни взаимоотношения?
Страх от самота - основен проблем, бавно и постепенно обаче ще се съвземаш и ще се взимаш в ръце. надеждите ти са за нова любов, която ще ти даде крила и ще се развие бързо. Не виждам отново да се възраждат чувства между вас, напротив след 4-5 месеца ще ти писне и ще се прекрати това положение. раздяла, но не със скандали и грозни сцени, а от умора.

Да Анели имаме секс  ;) живеем заедно.  Но при мен определено няма страх от самота.

« Отговор #110 -: Октомври 02, 2011, 07:40:09 pm »
Всъщност той иска да имаме взаомоотношения по начина по който сме ги имали преди развода .

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #111 -: Октомври 02, 2011, 07:43:28 pm »
Ще се появи нова любов при единия от вас и това ще сложи края.

« Отговор #112 -: Октомври 03, 2011, 07:53:52 am »
Благодаря ти Анели, поживьом увидим... ;)
От всичко до тук научих, че повече не бих се хванала с мъж с изгорена Венера и същата в квадратура с Луната. 

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #113 -: Октомври 03, 2011, 08:44:13 am »
Аааааа, голяма дума не казвай... ;D Че аз като ги говорих и от трън, та на глог ;D

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
  • :)
« Отговор #114 -: Октомври 15, 2011, 03:19:31 pm »
Дами здравейте отново,моля ви ако можете метнете едни карти,че сега всичко тръгна отново в неочаквана посока!А въпроса ми е:Ще си направя ли козметично студио?Ще съм ви благодарна!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #115 -: Октомври 15, 2011, 03:28:38 pm »
Дами здравейте отново,моля ви ако можете метнете едни карти,че сега всичко тръгна отново в неочаквана посока!А въпроса ми е:Ще си направя ли козметично студио?Ще съм ви благодарна!

Би могла да си сложиш и наталната карта в раздел астрология! ;) ;D

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
« Отговор #116 -: Октомври 15, 2011, 03:33:23 pm »

Би могла да си сложиш и наталната карта в раздел астрология! ;) ;D
[/quote]Аз вече съм я слагала,ти знаеш,но нещата осезаемо се промениха ,и въпреки всичко пак стоя би чакам!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #117 -: Октомври 15, 2011, 03:34:53 pm »
Не помня... :-[ Извини ме...Бихме могли отново да погледнем....

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
« Отговор #118 -: Октомври 15, 2011, 03:36:46 pm »
Ок сега я качвам-в коя тема точно

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #119 -: Октомври 15, 2011, 03:44:11 pm »
Ок сега я качвам-в коя тема точно

Отвори си нова тема...няма проблем.Така ще ти бъде по-лесно да я намираш...,когато ти трябва....

Примерно заглавие:"Козметичен салон Рита"....Ха..,вече и име му измислих... ;D :P