Здравей Гост

Гадаене с Таро

• 136 Отговора
  • 40132 Прегледи
*

Неактивен Рита

• *
  • 36
  • :)
Re: Гадаене с Таро
« Отговор #120 -: Октомври 15, 2011, 03:47:41 pm »
Не помня... :-[ Извини ме...Бихме могли отново да погледнем....
Ок сега я качвам-в коя тема точно

Отвори си нова тема...няма проблем.Така ще ти бъде по-лесно да я намираш...,когато ти трябва....

Примерно заглавие:"Козметичен салон Рита"....Ха..,вече и име му измислих... ;D :P
Хихи става не е зле-ама аз я качих в "Практика"-това открих като най-удачно(ще те направим кръстница после)

« Отговор #121 -: Декември 06, 2011, 03:30:30 pm »
.
« Последна редакция: Декември 06, 2011, 07:33:47 pm от santaFe »

« Отговор #122 -: Декември 28, 2011, 04:19:19 pm »
Tornquist,аз също имам въпрос .Чакам продажба на земеделска земя.Няколко пъти ме излъгаха при гледане на кафе.Днес моя позната ми гледа на кафе и ми каза ,че пари ще дойдат от това,че мъжът ми(нямаме брак)след 3 месеца ще отиде да работи в чужбина.Това много ме озадачи.Той си има сигурна работа и не виждам как ще пусне питомното,за да гони дивото.Но от друга страна имаме голям кредит,с който вече едва се справяме.Ти какво виждаш

« Отговор #123 -: Декември 29, 2011, 09:16:01 pm »
Tornquist,аз също имам въпрос .Чакам продажба на земеделска земя.Няколко пъти ме излъгаха при гледане на кафе.Днес моя позната ми гледа на кафе и ми каза ,че пари ще дойдат от това,че мъжът ми(нямаме брак)след 3 месеца ще отиде да работи в чужбина.Това много ме озадачи.Той си има сигурна работа и не виждам как ще пусне питомното,за да гони дивото.Но от друга страна имаме голям кредит,с който вече едва се справяме.Ти какво виждаш

Много отдавна не бях влизал тука. Последно време ме е налегнала депресията и това, което виждам в картите, когато гледам за себе си, ме отвращава, та затова не съм гледал на никого скоро. Ще се опитам да се насиля и ще хвърля едни карти за теб, но само те моля да зададеш конкретен въпрос. Ако искаш, погледни първите страници от тази тема, за да видиш как са ги формулирали другите.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #124 -: Декември 29, 2011, 10:31:26 pm »
Tornquist, привет! Радвам се, че отново си тук  :) Ако ти остане време и имаш настроение, би ли хвърлил едни карти и за мен? Въпросът ми е - Ще се развие ли добре магазина, който мисля да направя?

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #125 -: Декември 30, 2011, 09:54:26 am »
Tornquist, привет и от мен. Надявам се скоро да има положително раздвижване около теб.

« Отговор #126 -: Декември 30, 2011, 12:36:22 pm »
Ще има ли продажба на имот скоро?Благодаря предварително

« Отговор #127 -: Декември 30, 2011, 02:25:34 pm »
Ще има ли продажба на имот скоро?Благодаря предварително

Първата карта е деветка жезли. Положението на картата показва как се движат събитията в момента, а значенията на самата карта - деветка жезли като цяло не са свързани с благоприятен развой. Ако трябва да вникна по-дълбоко в смисъла им - едно от значенията е отлагане, забавяне или отсрочка. Самата карта обаче се свързва и с противопоставянето, устояването на трудностите. Аз бих интерпретирал цялостното значение така - не мога да кажа дали продажбата на въпросния имот ще се забави или самата карта съветва да изчакате с продажбата, дори да се появи оферта, тъй като е възможно да продадете имота си на много ниска или незадоволителна за вас цена. Следващата карта е "Паж на жезлите". Както се подсказва от изображението - картата показва мъж, а това, че принадлежи към боята на жезлите, го свързва със семейството и семейните дела. Позицията на картата обаче се свързва с възможните препятствия или трудности при постигането на общата ви цел. Пажа се свързва и с някакви новини, което предполагам означава, че ако се намери купувач, то това вероятно ще е благодарение на половинката ти, но тъй като, както казах, позицията на картата се отнася до трудности, предполагам тук трябва да се вземе предвид и предупреждението на предната карта - деветка жезли.
 Следващата карта, показваща възможно най-добрия развой на нещата, при моментните обстоятелства, е "Колелото на съдбата". Картата е обърната, но значенията й общо взето се отнасят то изобилие, приток или умножаване, късмет. Ако го отнесем до материалните ви средства - то много вероятно е добрите новини да се отнасят до тях. Следващата карта, отнасяща се до събитията в настоящето, е "Императрицата". В случая според мен, тя показва инициативността ви, желанието да постигнете нещо, но тя също подсказва и трудности по пътя към успеха. В общи линии, бих казал, че ако сега не се предадете на трудностите, то усилията ви най-вероятно ще бъдат възнаградени. Пропускам картата, показваща миналите събития. Картата показваща настъпващите, е обърнат рицар на жезлите. Тук обърнатия рицар се свързва с несъгласие или спор и тъй като и тази карта изобразява мъжка фигура от боя на жезлите (мъж с тъмни черти, било то мургава кожа или тъмни коси/очи), предполагам отново се отнася до половинката ти. Възможно е да имате спор, свързан или с продажбата на въпросния имот, или от друго естество, засягащо семейството ви.
  Следващата карта е "Глупакът" - обърната. Позицията на картата пряко се свързва със сигнафикатора (или с други думи - картата, представляваща въпроса ти). Тук значението на тази карта бих тълкувал като или прекалена наивност/доверие или предупреждение да се обръща повече внимание на детайлите, свързани с възможната продажба на имота (тук отново бих обърнал внимание на значението на деветката жезли в началото). Следващата карта, свързана с обкръжението (семейство, близки и приятели), е "Дяволът" - картата е обърната. Тук мога да кажа две неща - едното е, че по принцип тази карта се свързва с онези неща, които просто трябва да се случат (ако трябва да си послужа с клише - "онова, дето е писано да се случи"), тоест - това, през което преминава семейството ти в момента, е някакво необходимо изпитание, поднесено от живота, като дори и да не разбирате защо се случва, вероятно е за добро, колкото и черни да изглеждат нещата в момента. Другото нещо за тази карта - тя показва някаква слабост. Ако трябва да я интерпретирам като съвет - трябва да надвиете собствените си съмнения и страхове. Последната карта е десетка чаши - също обърната. Макар и значенията на картата като цяло да се свързват с благополучие и щастие, това, че е обърната, добавя и елемент на възможна горчивина. Бих казал, че както и да се развият нещата, в крайна сметка може да доведат до спорове или недоволство от крайния резултат.

« Отговор #128 -: Декември 30, 2011, 02:43:36 pm »
Tornquist,много ти благодаря

« Отговор #129 -: Декември 30, 2011, 02:58:41 pm »
Tornquist,мисля че нещата са долу-горе такива,каквито ги описваш.Радвам се ,че се отзова толкова бързо.Чак и на мен ми се иска да почна да си гледам на карти.Но мисля,че не е за всеки .Преди време ми дадоха ТАРО назаем да се пробвам,но нищо не излезе.Май не мога да свързвам значениятя между картите.Как мислите-дали мога да се науча чрез постоянство или и шестото чувство има значение?

« Отговор #130 -: Декември 30, 2011, 03:02:02 pm »
Ти чрез упътването на картите ли гледаш или има и голяма доза интуиция?

« Отговор #131 -: Декември 30, 2011, 04:36:20 pm »
За тия карти не трябва да се гледа само и единствено това, което е написано като значение в книгата към тях. Аз наистина я ползвам от време на време, но това е защото не помня абсолютно всичко наизуст (пък и не трябва). За интерпретацията трябва да се вземат и изображенията и това как те се съчетават едно с друго и какво отношение могат да вземат към даден въпрос. Затова и моля хората да ми се задават конкретни въпроси, защото така мога да отсея по-голяма част от значенията. Ако погледнеш описанието на всяка карта, написаните тълкования за една единствена карта си противоречат до там, че едновременно тя може да означава едно и същевременно друго - пълна противоположност на първото. Не бих казал, че тук трябва голяма доза нюх или нещо свръхестествено, а по-скоро умение да се разчитат символите.

« Отговор #132 -: Декември 31, 2011, 11:24:45 am »
Благодаря,Tornquist!Догодина може и аз да си купя карти.Влекат ме свръхестествените неща,картите,гледането на кафе ,но не ги умея тези неща.Между другото,познатата ,която ми гледа на кафе гледа и на карти-само на големите аркани

« Отговор #133 -: Декември 31, 2011, 11:27:41 am »
Пожелавам на всички весело изпращане на старата и посрещане на новата година

« Отговор #134 -: Април 04, 2012, 05:39:42 pm »
Tornquist Би ли ми хвърлила едни карти и на мен :)въпроса ми е Ще имам ли второ детенце :)Благодаря много :)