Здравей Гост

Индиго / Кристали

• 8 Отговора
  • 4912 Прегледи
*

Неактивен tanya

• 917
Индиго / Кристали
« -: Юли 27, 2011, 11:27:27 pm »
Много противоречиви неща по въпроса съм изчела из нета... Има ли наистина деца индиго и кристали и ако има, каква е тяхната характеристика? Каква е разликата между индиго и кристали? Ако имате впечатления - споделете..  :-*

*

Неактивен luchia

• 114
Re: Индиго / Кристали
« Отговор #1 -: Юли 28, 2011, 12:02:56 am »
И на мен ми стана интересно това напоследък.
За съжаление нямам отговор, но искам да разбера от онези, които знаят, дали за това, че детето е едното, или другото има индикация в натала... ?
И каква е тя, разбира се.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #2 -: Юли 28, 2011, 12:19:36 am »
И на мен ми стана интересно това напоследък.
За съжаление нямам отговор, но искам да разбера от онези, които знаят, дали за това, че детето е едното, или другото има индикация в натала... ?
И каква е тя, разбира се.
И аз искам - имам 2 годишен син и се чудя... Ако има конкретни индикации в натала, бих могла да преценя обективно..

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #3 -: Юли 28, 2011, 09:11:34 am »
Tanya, тогава ще чакаме Марая да се появи - дано да е днес! - и да ни осветли по въпроса, защото точно тя ми пусна мухата оносно моя син  ;D

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #4 -: Юли 28, 2011, 10:24:38 am »
Tanya, сетих се разни неща, които можем да сравним.
Моето момче (почти на 5г.) никога не е проявявало привързаност към нищо предметно например.
Повечето хлапета винаги търсят любимата си играчка, без която не могат да заспят, или която задължително трябва да вземат със себе си за да излязат на разходка и пр., или пък която за нищо на света няма да дадат на друго дете да си поиграе...
При сина ми никога не съм наблюдавала подобно нещо.
Няма да забравя случай, в който баща му започна да събира в един плик множество разхвърлени играчки, които малкият не искаше да подреди. Заплахата беше, че играчките отиват в кофата за боклук! Детето просто стана и вместо да започне да прибира (за да спаси играчките си), помогна на татко си да сложи всичко в плика за изхвърляне и след това започна да се занимава с нещо си свое  ;D Страшно ме впечатли това! Все едно му каза - щом за теб е толкова важно подобно нещо, ще ти помогна да го свършиш...

Имаше нещо писно и за начина им на хранене - на кристалните деца специално. И то беше, че те имат особено отношение към храната. Синът ми например се храни само, ако видът на храната му харесва - по цвят и по форма. Т.е. цветът трябва да е ясен и конкретен, а формата симетрична. Например той обича много да яде кисело мляко и отделно пръчици обелена краставица. Но под формата на таратор е невъзможно да го накараш да го близне дори! Така е дори след демонстрация, че тараторът всъщност се приготвя от 2 негови любими неща...

За начинът, по който те гледат тези деца съм чела също и се опитвам да наблюдавам и моето и другите деца. Виждам някои особености при различните деца, но това е много субективно. Затова и търся астрологични показатели.
Но хубавото е, че твоето момченце в тази възраст, е все още много необременено от нашия свят. Можеш да го наблюдаваш и провокираш по много начини и ще усетиш и сама.  :)
« Последна редакция: Юли 28, 2011, 10:27:48 am от luchia »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юли 28, 2011, 02:35:20 pm »
Tanya, тогава ще чакаме Марая да се появи - дано да е днес! - и да ни осветли по въпроса, защото точно тя ми пусна мухата оносно моя син  ;D

Тук съм... ;D :P

Казвайте.... ;D :-*

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #6 -: Юли 28, 2011, 02:45:03 pm »

Тук съм... ;D :P

Казвайте.... ;D :-*
Каква е разликата между индиго и кристали и какви са индикациите за това в хороскопа  ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #7 -: Юли 28, 2011, 08:02:22 pm »
Tanya, сетих се разни неща, които можем да сравним.
Моето момче (почти на 5г.) никога не е проявявало привързаност към нищо предметно например.
Повечето хлапета винаги търсят любимата си играчка, без която не могат да заспят, или която задължително трябва да вземат със себе си за да излязат на разходка и пр., или пък която за нищо на света няма да дадат на друго дете да си поиграе...
При сина ми никога не съм наблюдавала подобно нещо.
Няма да забравя случай, в който баща му започна да събира в един плик множество разхвърлени играчки, които малкият не искаше да подреди. Заплахата беше, че играчките отиват в кофата за боклук! Детето просто стана и вместо да започне да прибира (за да спаси играчките си), помогна на татко си да сложи всичко в плика за изхвърляне и след това започна да се занимава с нещо си свое  ;D Страшно ме впечатли това! Все едно му каза - щом за теб е толкова важно подобно нещо, ще ти помогна да го свършиш...

Имаше нещо писно и за начина им на хранене - на кристалните деца специално. И то беше, че те имат особено отношение към храната. Синът ми например се храни само, ако видът на храната му харесва - по цвят и по форма. Т.е. цветът трябва да е ясен и конкретен, а формата симетрична. Например той обича много да яде кисело мляко и отделно пръчици обелена краставица. Но под формата на таратор е невъзможно да го накараш да го близне дори! Така е дори след демонстрация, че тараторът всъщност се приготвя от 2 негови любими неща...

За начинът, по който те гледат тези деца съм чела също и се опитвам да наблюдавам и моето и другите деца. Виждам някои особености при различните деца, но това е много субективно. Затова и търся астрологични показатели.
Но хубавото е, че твоето момченце в тази възраст, е все още много необременено от нашия свят. Можеш да го наблюдаваш и провокираш по много начини и ще усетиш и сама.  :)
Сина ми много обича животните, състрадателен е, но аз го възпитавам така и не знам тази любов вродена ли е или придобита. Също много рано проходи и проговори, а съм чела, че кристалните деца напротив - късно проговарят и са затворени в себе си. За храната - с тази Луна в Стрелец и съвпад с АСЦ, обича да си хапва, добре че е пъргав, вечно в движение и изразходва доста енергия. За погледа - наистина е много субективно...

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #8 -: Юли 30, 2011, 01:42:43 am »
Ами тогава да подсетим пак Марая да хвърли едно око на темата...  ;)