Здравей Гост

Празни натални домове

• 45 Отговора
  • 11237 Прегледи
*

Неактивен luchia

• 114
Re: Празни натални домове
« Отговор #15 -: Юли 28, 2011, 08:32:00 pm »
А познавате ли хора, в чиито нат. карти всички домове над хоризонта са празни и въпреки всичко те са много добре реализирани в реалния свят?
/под реализирани добре имам предвид да са успешни в образование, кариера и пр. - т.е. типичните социални 'мерилки' ;D/

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Юли 28, 2011, 08:36:00 pm »
А познавате ли хора, в чиито нат. карти всички домове над хоризонта са празни и въпреки всичко те са много добре реализирани в реалния свят?
/под реализирани добре имам предвид да са успешни в образование, кариера и пр. - т.е. типичните социални 'мерилки' ;D/

Давай карти.... ;D ;)

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #17 -: Юли 28, 2011, 08:39:31 pm »
Аз нямам такъв точно пример. Все има нещо завъртяно над хоризонта...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Юли 28, 2011, 08:44:39 pm »
Аз нямам такъв точно пример. Все има нещо завъртяно над хоризонта...

Аз също...и никога не съм виждала подобна карта... ::) ???...
Интересно ми е да видя такава.... ??? ;D

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #19 -: Юли 28, 2011, 09:18:07 pm »
Но ако видиш подобна карта и трябва да коментираш като начало само този факт, какво би казала?
Би ли казала, че този човек няма шанс да блесне, да се изяви, да бъде добър в нормите на общоприетото?

Извинявай за теорията, ама нямаме образец, тц!

*

Неактивен Alric

• **
  • 51
« Отговор #20 -: Юли 28, 2011, 09:19:48 pm »
В моя натал, по отношение само на планети, са  празни домовете 5ти, 6ти, 7ми, 8ми и 9ти , като управителите на тия домове имат аспекти един с друг ( предимно напрегнати  ;D ) . Досега при мен не съм забелязъл някакви по-специфични или нетипични прояви на празните домове.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #21 -: Юли 28, 2011, 09:21:40 pm »
мисля, че при "стелиумните" карти нещата се случват на куп - може да има дълги периоди "почивка", но после голям екшън, как мислите?

« Отговор #22 -: Юли 28, 2011, 09:26:56 pm »
мисля, че при "стелиумните" карти нещата се случват на куп - може да има дълги периоди "почивка", но после голям екшън, как мислите?
Абсолютно, наблюдавала съм го ако тежка планета започне да аспектира планети които са събрани на стелиуми ситуацията е следната "о майко едно ме остави, друго ме захване".

« Отговор #23 -: Юли 28, 2011, 09:30:08 pm »

Снощи на една астро среща тъкмо ме питаха как ми се е отразило преминаването на Юпитер през петодомния стелиум. Голямо беше учудването, когато во всеослушание обявих, че е било кьорфишек работа.  ;D А събития започнаха да се случват след 24ия градус на Овен, т.е. когато по сидерал премина в следващия знак. В този градус имам само ЮЛВ.

« Отговор #24 -: Юли 28, 2011, 09:36:14 pm »

Снощи на една астро среща тъкмо ме питаха как ми се е отразило преминаването на Юпитер през петодомния стелиум. Голямо беше учудването, когато во всеослушание обявих, че е било кьорфишек работа.  ;D А събития започнаха да се случват след 24ия градус на Овен, т.е. когато по сидерал премина в следващия знак. В този градус имам само ЮЛВ.
Мен ме предупреди една астроложка че юпи много бързо ще мине през 11 градус овен и да не очаквам нищо ама не повярвах, сега вече вярвам мина и замина без да разбера.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Юли 28, 2011, 09:36:27 pm »
Но ако видиш подобна карта и трябва да коментираш като начало само този факт, какво би казала?
Би ли казала, че този човек няма шанс да блесне, да се изяви, да бъде добър в нормите на общоприетото?

Извинявай за теорията, ама нямаме образец, тц!

Лин...,ти си ме виждала в реала...,чела си ме във виртуала....,няма човек без шанс...Нещо повече това са така наречените *скрити лимонки*... ;D
чисто теоритично....Имаме МЦ в козирог...на 18*....и Сатурн в 5-ти дом....в Лъв...Всички планети са под хоризонта.... ;D
НИщО НЕ Е ПО-ВАЖНО ОТ ПЛАНЕТАТА УПРАВИТЕЛ НА МЦ...ВИЖДАТ НИ чРЕЗ НЕЯ....АСЦ....е друга бира...
Та..,да си дойдем на думата...Козирог на Мц...-последователност..,целенасоченост...,мотивация....с труд постигаме всичко....Управителя е в 5-ти дом...,мунданен лъв...дом на творчеството , дом на любовта...към всичко....дом на сърцето...Ми с лекота ще се случат добрите неща...,ще се прилага творчески подход , но човека ще успее....,защото Сатурн бави , но не забравя.... ;) ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #26 -: Юли 28, 2011, 09:41:16 pm »
Гответе се за стационарна фаза на юпитер....и за събития по юпитер , ако имате нещо на 10* в натала....Като първо гледате...опозете, карета, тригони , секстили.....Иначе юпитер е кьорфишек....,минава и заминава....при това бързо... ;D ;D...Тъкмо да ти го вкара...и гледаш ....отминава.... :-[ :P ;D ;D :-*

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #27 -: Юли 28, 2011, 09:41:26 pm »

Ами няма почивка.. Все нещо го аспектира този стелиум ;)

« Отговор #28 -: Юли 28, 2011, 09:45:32 pm »
Гответе се за стационарна фаза на юпитер....и за събития по юпитер , ако имате нещо на 10* в натала....

В момента ми минава през празен дом даже, в натъпкания с планети дом нищо не успя да свърши.  ;D
На 10 гр. Лъв имам Сатурн, в 11 гр. Скорпион ми е Уран, Юпитер ще отключи наталната квадратура. В момента е активна и по прогресия - съвпад Слънце/Меркурий в 10 гр. Телец, включен в т-квадрат със Сатурн и Уран.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #29 -: Юли 28, 2011, 09:47:53 pm »
Гответе се за стационарна фаза на юпитер....и за събития по юпитер , ако имате нещо на 10* в натала....

според мен най-силно е влиянието му ако застава стационарен в съвпад с някоя планета и после следват другите аспекти.
бих добавила и прогресиите, дирекциите, както и обратните такива, включително и обратния солар, който се оказва изключително любопитен..