Здравей Гост

Празни натални домове

• 45 Отговора
  • 11226 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Празни натални домове
« Отговор #30 -: Юли 28, 2011, 09:51:04 pm »
Гответе се за стационарна фаза на юпитер....и за събития по юпитер , ако имате нещо на 10* в натала....

В момента ми минава през празен дом даже, в натъпкания с планети дом нищо не успя да свърши.  ;D
На 10 гр. Лъв имам Сатурн, в 11 гр. Скорпион ми е Уран, Юпитер ще отключи наталната квадратура. В момента е активна и по прогресия - съвпад Слънце/Меркурий в 10 гр. Телец, включен в т-квадрат със Сатурн и Уран.

ще разказваш.... ;D червейте не са това което са....,както и тригоните...те са защитна функция...на вселената и се вклчяват при спешни случай....има ли карета и опозета...има живот...
АЗ ИМАМ СЪВПАД С НАТАЛНА ЛУНА...И СЕКСТИЛ СЪС САТУРН...ДВЕТЕ ПЛАНЕТИ УПРАВЛЯВАТ ОСТА 2-8МИ.... ;D ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #31 -: Юли 28, 2011, 10:17:38 pm »
         Може да погледнем и от друга перспектива си мисля - освен липса на планети в домовете под/ над хоризонта може да разгледаме случаите когато липсват планети в домове от даден елемент - тогава би трябвало по-осезаемо да се чувства тази липса въпреки аспекти на управителите на съответните домове към куспидата им.... Вие какво мислите по това предположение?

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #32 -: Юли 28, 2011, 10:38:35 pm »
 ;D едно зло никога не идва само, а?

между впрочем и аз нищо не разбрах от Юпитер през децс.... а ужким е активирал с опозицията си палавниците от асц., че и е направил и опозиция към себе си... нищо Юпитерово не разбрах  ;D но сега много преди самия аспект се усеща присъствието на Сатурн (все пак освен пъплене към асц. и нат. си позиция прави и секстил към хубавците от стрелчешката артилерия)..  ;D

наистина често се подценява някоя седяща в горната половина планета, на пръв поглед не изпъкваща с някакви достойнства, но която в един прекрасен момент се оказва командваща парада  ;D

а иначе за "стелиумните" карти е логично да се активират много теми, все пак те са управители на дадени "празни" домове, имат си и своите диспозитори и т.н. активирайки се планетата се активират и домовете и екшъна е пълен

« Отговор #33 -: Юли 28, 2011, 11:00:56 pm »
         Може да погледнем и от друга перспектива си мисля - освен липса на планети в домовете под/ над хоризонта може да разгледаме случаите когато липсват планети в домове от даден елемент - тогава би трябвало по-осезаемо да се чувства тази липса въпреки аспекти на управителите на съответните домове към куспидата им.... Вие какво мислите по това предположение?

липсват ми планети в елемента Въздух, какво според теб ми липсва ;)?

*

issidorra

« Отговор #34 -: Юли 29, 2011, 02:43:17 pm »
Гответе се за стационарна фаза на юпитер....и за събития по юпитер , ако имате нещо на 10* в натала....Като първо гледате...опозете, карета, тригони , секстили.....Иначе юпитер е кьорфишек....,минава и заминава....при това бързо... ;D ;D...Тъкмо да ти го вкара...и гледаш ....отминава.... :-[ :P ;D ;D :-*

Марая,  ами ако градусите са 11, а не 10?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #35 -: Юли 29, 2011, 02:47:04 pm »
Гответе се за стационарна фаза на юпитер....и за събития по юпитер , ако имате нещо на 10* в натала....Като първо гледате...опозете, карета, тригони , секстили.....Иначе юпитер е кьорфишек....,минава и заминава....при това бързо... ;D ;D...Тъкмо да ти го вкара...и гледаш ....отминава.... :-[ :P ;D ;D :-*

Марая,  ами ако градусите са 11, а не 10?

Не е проблем и 11-я... ;D ;D..Един градус за Юпитер е нищо... ;D..,макар , че го хващам да работи на точния аспект...

« Отговор #36 -: Юли 29, 2011, 02:58:49 pm »
Сега се сещам,че на един приятел ще му заседне точно в/у Хирона.Дали ще провокира събитие? ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #37 -: Юли 29, 2011, 03:11:09 pm »
Сега се сещам,че на един приятел ще му заседне точно в/у Хирона.Дали ще провокира събитие? ???

Зависи как е аспектиран Хирон, какви конфигурации има...,в кой дом се намира и дали натива борави с Хироновата енергия... :)

« Отговор #38 -: Юли 29, 2011, 03:25:27 pm »
Аха,ще разгледам и ще наблюдавам  ;) Струва ми се,че аспектите към Хирон,работят по-скоро на вътрешно ниво  :-[

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #39 -: Юли 29, 2011, 03:31:47 pm »
Аха,ще разгледам и ще наблюдавам  ;) Струва ми се,че аспектите към Хирон,работят по-скоро на вътрешно ниво  :-[

Зависи..., по принцип всичко работи и на вътрешно ниво...Няма как да не се отрази...Каквото вътре-това и вън..,както и обратното... :) ;)

« Отговор #40 -: Юли 29, 2011, 05:45:37 pm »
при мен са празни първи втори и единадесети. втори и единадесети се управляват от меркурии, който е в 8-ми в съвпад със слънцето, квадрат с луната и нептун.

специално 11-ти го усищам много буквално чрез липсата на приятели. и въобще нуждата от няккави подобни отношения.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #41 -: Юли 30, 2011, 03:57:52 pm »

Липсват ми планети в елемента Въздух, какво според теб ми липсва ;)?

Това, че ти лиспват планети в дадения елемент не би трябвало само по себе си да означава, че нещо ти лиспва точно. Важното в случая е дали имаш планети в домовете на взаимоотношенията за да се компенсира тази липса  ::) А тъй като въздухът е свързан с комуникацията мога да предположа, че имаш необходимост от някакъв по-особен или различен тип комуникация, зависи и Меркурий кви ги върши де  ;D  ;D или ако имаш AC във въздушен знак ::)

« Отговор #42 -: Август 19, 2011, 10:01:03 am »
По отношение на липстващи Планети в стихии-мъжа ми няма нищо в огнени знаци и въпреки,че има доста въздух при него нещата се случват или усещат със закъснение има много идеи но е доста пасивен като поведение.Все чака и изчаква .Ако не се появи груб провокатор да го накара да се размърда ей така зял един живот може да си чака и нещата да се случват само в главата му.Все спорим той твърди чакане му е майката.Когато питам кво точно чака не може да отговори конкретно ама си чака човека .Прогресивната му Луна преди влезе в Козирог ама човака се усети кво се случва чак след 6 месеца и с всичко е така.

« Отговор #43 -: Август 19, 2011, 10:02:41 am »
Относно кариера и положение на Планетите под и над хоризонта като пример се дава често картата на Мел Гибсън.Той няма нито една Планета над хоризонта.Нямам време сега да я търся.

« Отговор #44 -: Август 19, 2011, 10:08:15 am »
Относно стилиумите аз има такъв в 3 дом на куспидата на 4 и повечето ми Планети са набутани 2-3 дом и наистина нещата и събитията са на приливи и отливи или тотално щастие и безгрижие следва катаклизъм и така .Въпреки че все нещо аспектира стилиума нещата се случват за лошо или добро все на куп ама еи така като се изсипе нещо и се чудя от къде е дошло .Целия ми живот (не знам дали това е единствената причина)е низ от сривове и възходи .Започвала съм живота си няколко пъти съвсем ама съвсем наново от нулата стигам до някъде и после пак в изходна позиция.Завигдам на хората ,които живеят монотонно и спокойно.