Здравей Гост

Браковете в натала

• 34 Отговора
  • 8324 Прегледи
Re: Браковете в натала
« Отговор #15 -: Юли 29, 2011, 07:12:42 pm »
ааааа нищо  ;D, просто констатирах  :P

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #16 -: Август 04, 2011, 10:04:07 am »
Моля ви да погледнете наталната карта,която съм качила. Отскоро се интерисувам от астрология и не мога да си я разтълкувам относно връзки и бракове. С тоя Сатурн в 7-ми дом опозиция на Слънцето ми и Венера в 12ти, У7,без хармоничен аспект (само квадратури ),няма ли да намеря щастие в любовта? Имам един развод след дългогодишен брак и една връзка(съжитество без подпис),която е пред разпад.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Август 04, 2011, 02:35:10 pm »
Пусни карта с прогресии и дирекции... ;) :)

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #18 -: Август 04, 2011, 02:46:22 pm »
Ето, пускам дирекции и прогресии. Мерси, Марая.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Август 04, 2011, 02:48:51 pm »
В края на 2011-та началото на 2012-та е възможна среща с мъж..., а след 2 г. узаконяване на връзката.... ;D :P

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #20 -: Август 04, 2011, 02:53:42 pm »
Дай боже,  дано да е добър и отговорен, и най-вече да ме направи щастлива. Мерси  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Август 04, 2011, 02:57:31 pm »
Дай боже,  дано да е добър и отговорен, и най-вече да ме направи щастлива. Мерси  :)

Когато съумееш да се научиш да използваш правилно потенциала на двете тронови планети луна и венера...,ще разбереш , че не друг може да те направи щастлива..., а щастието е в теб...
Имаш доста добра закрила от небесата...Ползвай я! ;) :)

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #22 -: Август 04, 2011, 03:28:25 pm »
Да, права си. Транзитът на Сатурн във Везни и съвпадът с наталните ми Венера и Юпитер предполагам ще е причината за новата връзка ::),а също и Меркурий,който е сигнификатор на третия мъж в живота ми или греша?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Август 04, 2011, 03:38:17 pm »
Да, права си. Транзитът на Сатурн във Везни и съвпадът с наталните ми Венера и Юпитер предполагам ще е причината за новата връзка ::),а също и Меркурий,който е сигнификатор на третия мъж в живота ми или греша?

Да...,точно така...Една малка подробност още има..,но правилно размишляваш... ;D

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #24 -: Август 04, 2011, 03:49:46 pm »
Транзитът на Юпитер в Телец, 7мия ми дом и съвпадът с натален Сатурн,дали не е това тази подробност ??? ::) А узаконяването на връзката след 2 год е свързано  с преминаването на Сатурн през АЦ ми.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Август 04, 2011, 03:56:02 pm »
Транзитът на Юпитер в Телец, 7мия ми дом и съвпадът с натален Сатурн,дали не е това тази подробност ??? ::) А узаконяването на връзката след 2 год е свързано  с преминаването на Сатурн през АЦ ми.

Не! Не съм гледала транзити...,още повече на Сатурн и Юпитер...,защото са бързи...Не , че не им обръщам внимание..,но то е по-скоро щрих.... ;D

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #26 -: Август 04, 2011, 04:14:51 pm »
Е, подскажи малко. Прогресивната луна в 3дом Козирог ще направи съвпад с натален Марс,фокус на Т-квадрат. Или гледаш слънчева революция?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Август 04, 2011, 04:16:54 pm »
Е, подскажи малко. Прогресивната луна в 3дом Козирог ще направи съвпад с натален Марс,фокус на Т-квадрат. Или гледаш слънчева революция?

Не , за солара нямам време...
Гледам примарни дирекции....и промисорите...в аспект към определени куспиди... ;D

« Отговор #28 -: Август 11, 2011, 05:52:28 pm »
Има ли праивло ,което важи за тези с Водолей на куспидата на 7 дом?
Аз имам такова нещо а Уран е 4аст от стилиума в Скорпион и да ви кажа май за такива су4аи няма правило .(1 брак 7 дом и т.н.)Нито брака ми е бил истински брак нито връзките просто връзки абе нищо на нищо не прили4а

« Отговор #29 -: Август 11, 2011, 05:59:13 pm »
Има ли праивло ,което важи за тези с Водолей на куспидата на 7 дом?
Аз имам такова нещо а Уран е 4аст от стилиума в Скорпион и да ви кажа май за такива су4аи няма правило .(1 брак 7 дом и т.н.)Нито брака ми е бил истински брак нито връзките просто връзки абе нищо на нищо не прили4а

аз съм с водолей на куспидата на 7-ми дом, уран е в 4-ти в скорпион, баш брак си имам  ;D подписи и всичко както си му е реда. смених си и името като се жених, а за мен живот на семейни начала не е опция. да ми се чудиш на водолейскиа десц ;)
уран е в съвпад със слънцето на съпруга ми