Здравей Гост

Възврат на Юпитер

• 11 Отговора
  • 3610 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Възврат на Юпитер
« -: Юли 29, 2011, 01:33:32 pm »
Случва се на всеки 12г...Бележи период на социална ориентация , експанзия , нов етап в развитието на връзките , просперитета...

Какво си спомняте от периода на първия , възврат..,а от по-следващите... :)

Re: Възврат на Юпитер
« Отговор #1 -: Август 02, 2011, 03:05:55 pm »
Погледнах възврата преди 11 год., при мен...
Точен квадрат с нат.Марс, прогр.Слънце, Меркурий съвпад прогр.СВЛ, в 8-ми дом..
Доста тъжен момент беше...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Август 02, 2011, 03:06:56 pm »
Погледнах възврата преди 11 год., при мен...
Точен квадрат с нат.Марс, прогр.Слънце, Меркурий съвпад прогр.СВЛ, в 8-ми дом..
Доста тъжен момент беше...

В какъв аспект? ???

« Отговор #3 -: Август 02, 2011, 03:08:18 pm »
Тогава загубих баща си..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Август 02, 2011, 03:11:25 pm »
Тогава загубих баща си..

Съжалявам... ???

Интересно , как е поставен Юпитер в наталната ти карта? Дом , знак , аспекти? ::)

« Отговор #5 -: Август 02, 2011, 03:19:38 pm »
Благодаря, Марая.

Юпитер - 6-ти дом, Телец
Точен квадрат с Марс, в 9-ти - Лъв и квинтил със Сатурн /8-ми дом, Лъв

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Август 02, 2011, 03:28:14 pm »
Благодаря, Марая.

Юпитер - 6-ти дом, Телец

Интересно ..., разбирам , че и ти май не си фен на Юпитер... ::)...
Как усещаш квинтила на Сатурн/Юпитер...
Аз имам Кеплеров аспект м/у двете планети и само когато Сатурн аспектира и фокусира вниманието на Юпитер бих казала , че се усещам с Юпитерова намеса...В останалите ситуации е зле...Дори и тригони да са.... ::)

*

issidorra

« Отговор #7 -: Август 02, 2011, 03:44:46 pm »
При мен Юпитер се намира в Риби, в 5 дом, ако го приемем за дневен управител на Риби, тогава ми е У на 5 и 2 дом, прави Q  с Луна и квадрат с Уран, възвратът му минлата година беше свързан както с много хубави неща, така и с много неприятни. В деня на точния аспект празнувах 5 години от звършване на гимназилано образование, беше невероятно, видях се с много хора, които не бях виждала от години. От друга страна подозирам, че този злосторник ме въвлече в една афера с бившия ми приятел, аз си мислех, че той отново иска да се съберем, оказа се, че е искал едно-единствено нещо, та така де подхлъзна ме, но нищо, научих си урока :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #8 -: Август 02, 2011, 07:00:21 pm »
Зависи как е поставен в картата. При дъщеря ми в натала е в 10-и дом, в Риби, в тригон с Венера в 5-и дом, в Скорпи и когато планетата  премина МС, тя се премести на страхотна позиция с добра заплата, за която драпаше отдавна, завърши висшето си образование с много висок успех и записа магистратура, която също завърши успешно. При мене е в 5-и дом, в Овен, при второто му възвръщане родих дъщеря си, а при четвъртото -  тя се дипломира, като писах вече. На мен ми носи радост от детето явно.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #9 -: Август 02, 2011, 10:08:50 pm »
          При последния юпитеров възврат се докопах до една важна специализация, както и получих длъжностно повишение  8) - Юпитер в козирог 10и съвпад с Нептун и тригони към Слънцето и Мерка

« Отговор #10 -: Август 03, 2011, 01:43:12 pm »
Благодаря, Марая.

Юпитер - 6-ти дом, Телец

Интересно ..., разбирам , че и ти май не си фен на Юпитер... ::)...
Как усещаш квинтила на Сатурн/Юпитер...
Аз имам Кеплеров аспект м/у двете планети и само когато Сатурн аспектира и фокусира вниманието на Юпитер бих казала , че се усещам с Юпитерова намеса...В останалите ситуации е зле...Дори и тригони да са.... ::)

Ми всъщност не може да се твърди, че го недолюбвам чак толкова
Интересно, творчески аспект ..
При мен не е така, т.е. работата ми не е свързана с творчество по никакъв начин, по скоро планиране. Определено утвърждавам Юпитер почти във всяка дейност /работа/, търся начини и възможности... И обикновено работата ми се разраства...
А Сатурн - винаги има някакви ограничения. Не ме тревожат, преодолявам ги, но съм имала доста трудни периоди. И правилата са супер важни за мен, дисциплината, отговорността, в най-голяма степен в работата, но и по принцип.
 ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Декември 02, 2011, 03:42:11 pm »
Напоследък неколцина доказани астролози...имена в България , а и не само...ми предричат брак през 2013-та.... ;D...За да има брак...следва да има и развод...,за който съм сигурна , че ще бъде факт...в близките месеци...
По принцип...този Дупитер...,ах този Дупитер  ;D ;D...на всеки 12г...,ми носи смяна на мъжете...и узаконяване на връзките...Обаче се питам...с прогресивно новолуние във Водолей...дали няма да индикира нещо друго... ::)

Как мислите? ::)