Здравей Гост

Каквото и да си говорим става дума за пари и секс или живота започва с 8-ми дом

• 22 Отговора
  • 5202 Прегледи
Моят 8ми дом е наполовина от овен, наполовина от телец :) Нямам планети в него. Привличат ме по-скоро чаровни мъже, държа да са интелигентни, атрактивни по няккаъв начин и т.н., пропуснах издържливи физически  ::)
« Последна редакция: Август 04, 2011, 12:16:45 pm от norkata »

айде да не пропусна и аз  ;D

8ми дом риби, там са слънцето и меркурий. слънцето - управител на хороскопа. баща ми е скорпион бай дъ уей, съпругът също, един друг мъж също :-[

от мъжа искам да е властен, силен и да ме побърква от любов.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

8ми дом риби, там са слънцето и меркурий. слънцето - управител на хороскопа. баща ми е скорпион бай дъ уей, съпругът също, един друг мъж също :-[

Дай боже всекиму.... ;D ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net

Дай боже всекиму.... ;D ;D

и аз искам ;) и да може нежно и галантно да ме поставя на мястото ми ;) хе-хе те такова дЖивотно нема

8-ми дом в Рак, Сатурн в него..
Управителя е в 5-ти, Овен

Едва когато пр. Луна транзитира през него мога да коментирам какво е това секс. Досега не съм била наясно :-[, явно...
Като Марс в Лъв харесвам силни, обаятелни и великодушни мъже...Къде ги.. ;)

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53
Моя...8-ми...Телец...и вътре Венера и Сатурн...един върху друг... ??? Не мислите ли,че е като Ад? :(
« Последна редакция: Август 06, 2011, 01:25:53 am от Vladi »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Моя...8-ми...Телец...и вътре Венера и Сатурн...един върху друг... ??? Не мислите ли,че е като Ад? :(

Все пак Венера е на трон ....Дома не е много подходящ ..,но не е голяма болка.... :)

*

Неактивен Vladi

• **
  • 53

Все пак Венера е на трон ....Дома не е много подходящ ..,но не е голяма болка.... :)

Незнам... Не ми Харесва всичките ми любови... Или много стар, или много млад... Или аз го искам, той не ,или като той ме иска-аз не...и така постоянно